VALORILE OXENTIA TOURISM

calitatea serviciilor este eticheta noastra

existam pentru voi

PASIUNE

„Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci.” spunea Steve Jobs, iar noi facem această muncă din pasiune pentru călătorii dar mai ales pentru tine, clientul nostru.

TRANSPARENȚĂ

Într-o lume coruptă și plină de minciună, adevărul și onestitatea fac parte din valorile noastre de aceea lucrăm cu transparență și credem că în felul acesta și tu vei dobândi ÎNCREDERE în serviciile pe care ți le oferim.

INTERES

Cea mai bună reclamă este reclama pe care o fac clienții mulțumiți de aceea ne dăm interesul și dorim ca tu să fii clientul nostru care să plece mulțumit de serviciile primite din partea noastră.

ENTUZIASM

Fiecare cerere din partea clientului nostru este importantă ptr noi de aceea facem totul cu entuziasm.

SIMPLITATE

Vremurile pe care le trăim fac ca toate activitățile , inclusiv accesarea unei oferte de vacanță, să fie din ce în ce mai complicată. Noi luăm în calcul și acest aspect astfel că ne dorim să promovăm oferte care să ajungă în posesia ta cât mai simplu și mai accesibil din toate punctele de vedere.

COMUNICARE

Dorim să fim deschiși la comunicare cu tine și vrem să cooperăm împreună pentru a împlini nevoia unei oferte perfecte care să îți satisfacă toate cerințele.

ONESTITATE

Ne plac lucrurile clare și ținem la adevăr de aceea și ofertele noastre sunt reale