destinatii

RUSIA

În calitate de ghid de suscces în crearea experiențelor de călătorie începând cu 2008, vă conectăm la Rusia reală într-un mod ca nimeni altul. Maiestuoasă și complexă în egală măsură, Rusia pe care o împărtășim va fascina la fiecare cotitură ornamentată. Călătoria noastră vă va duce în inima oamenilor și a politicii sale, un teren străbătut pe ceea ce a fost declarat cel mai frumos sistem de metrou găsit oriunde pe Pământ. Perspectiva Nevsky din Sankt Petersburg ne va duce de la catedrale antice la buticuri de nouă epocă, în timp ce o călătorie în Piața Roșie a Moscovei va lansa o mare relație de dragoste cu arhitectura rusă. Studiați picturi magistrale și încălziți-vă peste vodcă și supă caldă de sfeclă de borș.

10 Aug - 23 Aug 2021
14 zile / 13 nopti   -   Bilet avion inclus

Rusia 2021 - Transsiberianul

Transsiberianul este o legendara cale ferata ce traverseaza teritoriul Rusiei de la vest la est, le...

2350 EUR / persoana
Detalii
02 Sep - 10 Sep 2021
9 zile / 8 nopti   -   Bilet avion inclus

Rusia 2021 ✈ Moscova Si Sankt Petersburg

Descopera Moscova, un oras definit prin mister. Lasa-te absorbit de atmosfera unei Rusii comuniste,...

1095 EUR / persoana
Detalii
17 Sep - 24 Sep 2021
8 zile / 7 nopti   -   Bilet avion inclus

Rusia 2021 ✈ Seniori

Descopera Moscova, un oras definit prin mister. Lasa-te absorbit de atmosfera unei Rusii comuniste,...

de la 975 EUR / persoana
Detalii

"Când îi duc pe oaspeții noștri în Rusia, am deseori senzația că intrăm pe un tărâm de basm, un amestec delicios de magie și mister, bijuterii arhitecturale și spații deschise vaste, o bogăție culturală enormă și momente prețioase de încântare pură și simplă. Este pur și simplu minunat. "
Oxentia Tourism, ghidul de succes în călătoria ta!
Rusia dintr-o privire
Catedrale antice, arhitectură rusă împodobită, picturi mărețe și o noapte la balet, Rusia este maiestuoasă și complexă în egală măsură. Este cea mai mare țară de pe pământ, dar ghdiul dumneavoastră de călătorie Oxentia Tourism vă va duce în inima Rusiei.
Monedă
Rubla rusescă
Temperatura pe timp de iarnă
8°C
Temperatura pe timp de Vară
17°C
Fus orar
GMT+3
Capitala
Moscova
Limba
Rusă
Bună dimineața!
Dobroye utro
Bună seara!
Dobryy vecher

Primele noastre 3 lucruri de făcut în Rusia

O fortăreață în formă de stea, o piață de poveste și un labirint de metrou cu o arhitectură de neimaginat. Când veți face un tur cu Oxentia Tourism, veți descoperi o țară atât frumoasă, cât și complexă.

Vizitați Cetatea Petru și Pavel din secolul al XVIII-lea

O vizită la Fortăreața Petru și Pavel vă va conecta cu contrastele fascinante ale Rusiei. Fortăreața păstrează istoria vremurilor de război în designul său în formă de stea, șoptindu-vă povești de întemnițare, tortură și opresiune. În interiorul Catedralei Petru și Pavel, opulența și culoarea vă vor arăta istoria romantică a țării.

Vedeți Piața Roșie pe timp de noapte

Apreciați ciudățeniile și caracterul Rusiei în dinamica Piață Roșie din Moscova. Cu monumentele de poveste ale Catedralei Sfântul Vasile și Turnul Spasky al Kremlinului în raza sa, această intersecție vibrantă este inima orașului. Ajungeți pentru apusul soarelui și urmăriți cum se transformă culoarea și energia din Piața Roșie.

Plimbare pe Nevsky Prospect din Sankt Petersburg

De la catedrale vechi acoperite cu mozaicuri antice la magazine de tip boutique new-age, Nevsky Prospect este o stradă din Sankt Petersburg care încapsulează perfect numeroasele straturi ale Rusiei. Pierdeți noțiunea timpului în emblematica Cafenea Literară și conectați-vă cu teatrul la Teatrul Mariinsky.

Cele mai bune muzee din Rusia

Dominația de invidiat a Rusiei se accentuează doar atunci când vine vorba de cultură, Muzeul de Stat Ermitaj deținând cea mai mare colecție de pictură din lume. Muzeele rusești pe care vi le împărtășim prin Oxentia Tourism vă vor emoționa de la un colț ornamentat la altul.

ST PETERSBURG # Muzeul Ermitaj de Stat

Având cea mai mare colecție de pictură din lume, cu o valoare de 3 milioane de tablouri, Muzeul Ermitaj de Stat este un monument rusesc cu o importanță incomensurabilă. Găsit în cadrul Palatului Embankment de-a lungul râului Neva, veți admira arta și veți absorbi simultan un colț regal al orașului.

MOSCOVA - Galeria de Stat Tretyakov

Galeria Tretyakov din Moscova, de culoare teracotă, vă va prezenta cele mai bune opere de artă rusă, aflată într-o clădire cu aspect mitic din inima orașului. Alocați-vă timp pentru Muzeul de Artă Modernă din Moscova pentru a aprecia evoluția culturii și a artei în această parte a lumii. O activitate esențială într-o excursie la Moscova cu Oxentia Tourism.

ST PETERSBURG - Muzeul Vodcăi rusești

Cufundată în folclor și moștenire, vodca este țesută în obiceiurile sociale ale Rusiei. Vizitați Muzeul Vodkăi Rusești din Sankt Petersburg pentru a înțelege vechile procese de fermentare și pentru a savura un strop sau doi, completate de gustări tradiționale, precum murăturile de mărar și peștele crud pe pâine.

Cea mai bună mâncare din Rusia

O călătorie în această țară nu este de obicei făcută în numele mâncării. Dar doar o zi aici, în cadrul unui turneu cu Oxentia Tourism, va dezvălui că Rusia este o destinație culinară subestimată. Găluștele și clătitele sunt doar începutul.

Borș

Vizitatorii din străinătate abordează adesea cu prudență supa de sfeclă roșie Borscht, dar își dau seama de farmecul său imens la prima lingură. Completați gustul delicios de tartă cu o lingură consistentă de smântână și o garnitură de cartofi sau ouă fierte tari.

Pelmeni

Găluștele autentice și delicioase pot fi găsite dincolo de granițele Asiei. O delicatesă rusească din carne tocată în interiorul unui aluat nedospit, pelmeni este rareori încercată într-o porție mică. Cel mai îndrăzneț element de meniu din țară, veți dori să devorați multe dintre aceste găluște în călătoria dumneavoastră în Rusia.

Blini

Clătita din făină din Rusia, bilini, dă o nouă maturitate unei alimente de bază din copilărie. Încercați-o cu garnituri obișnuite de caviar, somon crud, cremă de brânză sau capere; fiecare îmbucătură elegantă va aduce ceva nou în palatul dumneavoastră. Acesta este un ritual slav străvechi pe care veți dori să îl păstraț

Ce să împachetezi pentru Rusia ?

    Haine călduroase

Având în vedere că multe orașe rusești se confruntă cu aproximativ 6 luni de zăpadă, șansele de a întâlni o zi friguroasă sunt foarte mari. Achiziționați pălăria tradițională de blană cunoscută sub numele de ushanka, atât ca aspect practic, cât și ca suvenir.

    Numerar

Având reputația de a avea bancomate care nu funcționează și semne pe care scrie "card de credit neacceptat", este o idee înțeleaptă să ajungeți pregătit cu bani lichizi. Dolarii americani și euro pot fi schimbați cu ușurință atunci când călătoriți în Rusia.

    Suveniruri mici din țara de origine

Eticheta de a oferi un mic cadou este foarte apreciată în Rusia, în special atunci când cineva v-a găzduit sau v-a oferit un ajutor deosebit în timpul călătoriei dumneavoastră. Păstrați la îndemână câteva mici suveniruri din țara dumneavoastră de origine, în cazul în care ocazia o cere.

    Un sentiment de calm

Orașele aglomerate, mașinile rapide și vremea imprevizibilă pot interfera cu aventura dumneavoastră. Călătoriți prin Rusia înarmat cu un simț al calmului și momentele de bucurie vor prevala întotdeauna.

    Pantaloni largi

Cu bilinis și pelmenis rar servite în alte părți ale lumii, este posibil să doriți să experimentați o parte considerabilă atunci când vizitați Rusia. Pantalonii largi vă vor permite să vă pierdeți în gusturi fără a pierde din confort.

Alte lucruri de știut înainte de a pleca

În funcție de naționalitate, veți avea nevoie de un pașaport valabil și este posibil să aveți nevoie de viză pentru a intra în țară. Vă rugăm să verificați acest lucru cu mult timp înainte de data plecării călătoriei dumneavoastră aici. Unele țări cer, de asemenea, ca pașapoartele să mai aibă 3-6 luni înainte de data de expirare dată, așa că asigurați-vă că verificați acest lucru înainte de a vă rezerva călătoriileOferte de vacanta inchisecontact

OxentiaTourism.ro are politici de confidentialitate in conformitate cu directiva europeana prescurtata GDPR. Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor in scopul realizarii comunicarii si ofertarii. Pentru detalii puteti citi Politica de Protectie a Datelor.


Cod de securitate:

contact info

Program: L-V: 9.00-18.00