destinatii

AUSTRIA

Austria sau Republica Austria este situată în Europa Centrală, populată de aproximativ 8,7 milioane de locuitori şi cu o suprafaţă de aproximativ 83.879 km2 .
Relieful ţării este predominant muntos datorită prezenţei Alpilor, munţi acoperiţi cu zăpadă, munţi care încă poartă gheţari şi urme ale erei glaciare. Aceste locuri fascinante sunt destinaţiile preferate  ale iubitorilor de schi, iar în timpul sezonului de iarnă este un punct forte în turismul Austriei.
Deşi este o ţară mică ascunde multe minunăţii, este renumită şi datorită activităţilor culturale: operă, concerte, teatre, festivaluri de muzică clasică.


""De la snitzel la ștrudel, de la sunetul muzicii la Strauss, de la munții acoperiți cu zăpadă la Salzburg. Austria este pur și simplu senzațională."" Oxenția Tourism, ghidul de succes în călătoria ta!
Austria, privire de ansamblu
Cu o zonă rurală delicioasă, străzi pitorești ale satului, palate mărețe pline de artă, sunetele lui Mozart și iconicul Apfelstrudel. Austria este una dintre cele mai emoționante țări din Europa. Alăturați-vă expertului Oxentia Tourism și mergeți pe urmele compozitorilor, împăraților și regalității.
Valuta
Euro
Temperatura pe timp de Iarnă
-1°C
Temperatura pe timp de Vară
19°C
Fus orar
GMT+2
Capitala
Vienna
Limba
Germană
Bună dimineața
Guten Morgen
Bună seara
Guten Abend

Primele noastre 3 lucruri de făcut în Austria

Cu Oxentia Tourism călăuzind calea, veți face mult mai mult decât să admirați orașele cu povestiri și să vedeți cele mai iconice locuri din țară. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pline de cultură de făcut în Austria.

Opera de stat

Cu Mozart și Strauss în prezența dvs., puteți auzi sunetele de neuitat ale operei autentice la Opera de Stat din Viena. Teatrul prinde viață pe măsură ce perdelele se ridică și începe spectacolul, atât de puternic încât poți auzi Soprana ajungând la notele ei înalte de peste drum.

Palatul Hofburg

Hofburgul Vienez este unul dintre cele mai mari complexuri de palate din lume. Cele mai vechi părţi îşi au originile în secolul XIII şi la construcţia lor s-a lucrat până în secolul XX. Până în 1918, Hofburgul a fost reşedinţa şi centrul de conducere al împăraţilor din Casa de Habsburg.

Viena - Vedeți Opera de Stat din Viena

Cu Mozart și Strauss în prezența dvs., puteți auzi sunetele de neuitat ale operei autentice la Opera de Stat din Viena. Teatrul prinde viață pe măsură ce perdelele se ridică și începe spectacolul, atât de puternic încât poți auzi Soprana ajungând la notele ei înalte de peste drum.

Cele mai bune muzee din Austria

Muzeele din Austria sunt o reflectare a respectului țării pentru toate lucrurile naturale, muzicale și artistice. Faceți o călătorie cu Trafalgar în muzeele acestei țări și descoperiți de ce Austria este încă o capitală culturală a Europei.

VIENA - Muzeul Belvedere

Oferă-ți o zi de libertate pentru a descoperi această vastă colecție de artă și comori. Un punct culminant al oricărei călătorii la Viena, situl Patrimoniului Mondial UNESCO al Muzeului Belvedere are trei situri cu palate baroce, parcuri, vederi și 800 de ani de lucrări de neprețuit. Fiecare colț îți atrage atenția și atenția.

SALZBURG - Muzeul de Istorie Naturala

Descoperiți adâncurile Mamei Naturii la Muzeul de Istorie Naturală din Salzburg. Vizita dvs. va dezvălui marginile spațiului exterior și cum arăta lumea cu milioane de ani în urmă, când dinozaurii se plimbau. Puteți apoi să vă familiarizați cu rudele lor îndepărtate care se plimbau în jurul grădinii zoologice cu reptile ale muzeului.

SALZBURG - Mozarts Wohnhaus

Intră în reședința familiei Mozart, unde Wolfgang a scris concerte de pian și vioară, serenade și simfonii. Asistați la pianoforte pe care tânărul minune obișnuia să cânte și obțineți o perspectivă mai profundă asupra vieții fascinante și a operei acestei familii talentate.

Cea mai bună mâncare din Austria

Austriecii sunt cunoscuți pentru povestea lor de dragoste cu carne și deserturi care induc nostalgii. Luați o aventură culinară cu Trafalgar și vă vom încânta cu cele mai bune experiențe gastronomice din țară.

Käsekrainer

Vizitați unul dintre iubitele standuri de cârnați „Würstelständer” din Viena pentru a încerca mâncarea de stradă care este o emblemă a țării. Fiecare mușcătură satisfăcătoare de käsekrainer este un amestec de cârnați austrieci și brânză topită bogată care răsuflă din interior.

Șnițel vienez

Faimoși pentru porțiile atât de mari, care se varsă de pe farfurie, austriecii au perfecționat de mult acest fel de mâncare de vițel fraged, acoperit cu pesmet auriu crocant. Una dintre icoanele țării și o încercare obligatorie în călătoria dvs. în Austria, devorați șnițelul vienez ca un localnic cu o parte mică de salată de cartofi.

Apfelstrudel

Pierdeți-vă în straturi de patiserie cu unt care se învârt în jurul mărului și scorțișoarei coapte într-un fel de mâncare care se traduce prin „vârtej”. Apfelstrudel are cel mai bun gust într-o cafenea vieneză confortabilă, cu o preparare caldă lângă tine.

Ce să împachetăm pentru Austria

    Ținută de operă

Opera este o atracție obligatorie în Austria, făcută și mai plăcută atunci când îmbraci piesa. Dacă aveți loc, împachetați o opțiune elegantă cu capse de călătorie pentru această ocazie foarte specială.

    Depozitare suplimentară

Undeva între arhitectură și alpi, veți găsi sigur că spațiul de stocare al camerei este plin. Împachetați un card SD sau un hard disk suplimentar, astfel încât să puteți face clic fără griji.

    Un bilet de tren

Cu una dintre cele mai bune rețele de trenuri din lume, servicii excelente peste noapte și peisaje, trenul este cu ușurință cel mai bun mod de a circula prin Austria. Din fericire, aceasta face parte din pachet atunci când călătoriți cu Oxentia Tourism

    Antihistaminice

O excursie înconjurată de peisaje luxuriante înseamnă posibilitatea polenului. Asigurați-vă că aveți la îndemână câteva tablete antihistaminice, pentru că aventurile dvs. în aer liber provoacă alergii.

    Ochelari de soare

Sunt șanse să vă bucurați de o porție substanțială de aer liber în timpul turneului dvs. în Austria. Protejați-vă ochii de soarele de vară și de zăpada de iarnă cu câteva lentile polarizate.

Alte lucruri de știut înainte de a pleca

În funcție de naționalitatea dvs., veți avea nevoie de un pașaport valid și poate fi nevoie și de vize pentru a intra. Vă rugăm să verificați acest lucru înainte de data plecării călătoriei aici. Unele țări solicită, de asemenea, pașapoartelor să le rămână 3-6 luni înainte de data de expirare dată, deci asigurați-vă că verificați din nou acest lucru înainte de a vă rezerva călătoriile.Oferte de vacanta inchise26 May - 06 Jun 2018
12 zile / 11 nopti

ITALIA MARELE TUR - 12 ZILE COMPLETE 2018

ITALIA MARELE TUR - 12 ZILE COMPLETE 2018 [OXENTIA TOURISM]  BUDAPESTA - VIENA - SALZBURG -...

599 EUR / persoana in camera dubla
Detalii
24 Oct - 04 Nov 2018
12 zile / 11 nopti

ITALIA MARELE TUR - 12 ZILE COMPLETE 2018

ITALIA MARELE TUR - 12 ZILE COMPLETE 2018 [OXENTIA TOURISM]  BUDAPESTA - VIENA - SALZBURG -...

599 EUR / persoana in camera dubla
Detalii
28 Oct - 04 Nov 2018
8 zile / 7 nopti

BUDAPESTA - BRNO - PRAGA – VIENA - BRATISLAVA

Uneori nu știi exact unde ai vrea să îți petreci concediul sau ți-ai dori să vizitezi ma...

299 EUR / persoana in camera dubla
Detalii

contact

OxentiaTourism.ro are politici de confidentialitate in conformitate cu directiva europeana prescurtata GDPR. Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor in scopul realizarii comunicarii si ofertarii. Pentru detalii puteti citi Politica de Protectie a Datelor.


Cod de securitate:

contact info

Program: L-V: 9.00-18.00