VACANȚE EXOTICE

SĂRBĂTORI DE IARNĂ ÎN THAILANDA [ oferta inchisa ]

Pret de la 1.205 EUR / persoana in camera dubla
11 zile / 10 nopti
"Există o mulţime de poveşti care aşteaptă să fie trăite."

Descriere

Thailanda se bucură de un relief bogat, cu lanțuri muntoase împădurite la nord, râuri și văi care susțin o agricultură intensă, platouri cu soluri sărace și zone întinse de câmpie – unde vei întâlni marile orezării.

Peisajele superbe și cultura bogată au transformat-o în timp într-una din destinațiile preferate ale turiștilor de pretutindeni, oferind multe opțiuni de vacanță.

Thailanda are o mulțime de atracții turistice, multe dintre ele figurând deja în patrimoniul mondial: Ruinele de la Sukhothai, Rezervația faunistică de la Thung Yai-Huai Kha Khaeng sau situl arheologic de la Ban-Chiang. La fel de interesante sunt și Acvariul Siam Ocean World, Palatul Mare și Parcul Național Khao Sok.

Dacă vrei să te bucuri de o parte din peisajele de vis ale Thailandei, mergi în orașul Mukdahan: nu este foarte cunoscut de turiști, însă vei fi impresionat de panoramele sale idilice. 

Detalii calatorie

ZBOR         - 

PLECARE: BUCUREȘTI, RO (HENRI COANDA) 22 DEC 10:00
SOSIRE: PHUKET 23 DEC 04:30
DURATA ZBORURLUI: -  
BAGAJ INCLUS: 1 PC  
MASA: -  

ZBOR         - 

PLECARE: PHUKET 01 IAN 06:00
SOSIRE: BUCUREȘTI, RO (HENRI COANDA) 01 IAN 20:05
DURATA ZBORURLUI: -  
BAGAJ INCLUS: 1 PC  
MASA: -  

Beneficii

- Relaxare

- Distracție

- Descoperirea unei noi culturi Tarife

De la 1.205 Euro/persoană în cameră dublă.

*Pentru detalii despre alte perioade de plecare, vă rugăm să ne contactați.

**Tarif valabil în limita disponibilității. 

Ruinele de la Sukhothai [Patong]

Sukhotai este declarat monument UNESCO şi este consideral locul de naştere al statului thailandez modern. Ruinele de la Sukhotai reprezintă cel mai important obiectiv turistic local şi acoperă o suprafaţă de aproximativ 5 KM pătraţi. Unele zone pot fi explorate cel mai uşor cu bicicleta. Zona centrală găzduieşte cele mai bine conservate construcţii, printre care Templul Mahathat, Templus Sri Sawai şi Traphang Ngoen.

Rezervația faunistică de la Thung Yai-Huai Kha Khaeng [Patong]
Situl arheologic de la Ban-Chiang [Patong]

Situl arheologic de la Ban Chiang, situat în districtul Nong Han din provincia thailandeză Udon Thani, a fost înscris în anul 1992 pe lista patrimoniului cultural UNESCO.

Obiectele de ceramică de la Ban Chiang, cu motive decorative de culoare roşie, au atras atenţia arheologilor încă din perioada primelor descoperiri întreprinse în perimetrul sitului în anul 1957. În 1967 în localitate au fost în mod oficial inaugurate săpăturile arheologice, care au constituit un uriaş succes. S-a reuşit salvarea câtorva schelete umane complet conservate, precum şi a obiectelor gravate din bronz oferite ca daruri răposaţilor pentru călătoria pe lumea cealaltă şi găsite în morminte.

Cele mai vechi artefacte de la Ban Chinag au fost analizate cu ajutorul termoluminiscenţei, o metodă de datare care utilizează radiaţiile acumulate într-un corp solid pentru a stabili vârsta acestuia. Conform analizei, obiectele găsite provin din anii 4 440 – 3 400 înaintea erei noastre, deci situl arheologic Ban Chiang conţine cele mai vechi vestigii istorice din perioada de început a epocii bronzului din lume.

Acvariul Siam Ocean World [Patong]
Palatul Mare [Patong]

Marele Palat, reprezintă cel mai spectaculos complex de clădiri thailandeze din tot Regatul.

Generalul-rege Chakri a pus bazele mareţului complex de azi, începând construirea templului lui Buda de Smarald pentru a adăposti mica statuie, protector al Thailandei, obţinută în urma unui raid victorios în Laos.

Chakri şi următorii regi au continuat să extindă complexul până în 1925, când familia regală s-a mutat într-o altă reşedinţă în zona Dusit. Marele Palat a fost deschis mai întâi credincioşilor care veneau din toată Thailanda să se închine lui Buda de Smarald, iar mai apoi valurilor de turişti străini.

Marele Palat este, probabil, primul loc pe care turistul obişnuit îl vizitează în Bangkok şi merită cu prisosinţă. Este o nebunie de aur cu verde, în combinaţie cu numeroase alte culori, care mai de care mai spectaculoase.

Parcul Național Khao Sok [Patong]

Facilitati hotele

*** Detalii despre Hotel Rawai Palm Beach Resort 4*

Localizare

Hotelul este la 2 minute de mers pe jos de plajă Rawai Palm Beach Resort. De asemenea, hotelul se află la 5 minute de mers cu maşina de Capul Promthep şi la 20 de minute de plaja din Patong. Aeroportul Internaţional din Phuket este la 50 de minute de mers cu maşina. Oaspeţii au la dispoziţie un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul la plaja Yanui.

Facilități hotel

Rawai Palm Beach Resort este amenajat în stil thailandez contemporan şi oferă unităţi de cazare luxoase. De asemenea, resortul este ideal pentru sejururi relaxante de lux, oferind piscine cu formă neregulată, un centru de fitness bine dotat şi o grădină tropicală frumoasă. Printre facilităţi se numără o saună. 

Facilități camere

Camerele de la Rawai Palm Beach Resort sunt spaţioase şi au balcon privat, zonă mare de relaxare şi baie luxoasă. Toate au vedere minunată, iar unele camere beneficiază de acces direct la piscină.

Site oficial

http://www.rawaipalmbeachresort.com/Pachetul include:


  • 8 nopţi cazare la Hotel Rawai Palm Beach Resort 4* pentru doi adulţi în cameră dublă standard
  • Mic dejun 
  • Bilete avion Bucureşti - Phuket - București.
  • Transfer aerport - hotel - aeroport.

NU ESTE INCLUS:


  • Transportul spre obiectivele turistice menţionate.

  • Intrările şi vizitarea obiectivelor turistice menţionate.

Adauga marturie


Introduceti codul de securitate:

Marturii

V-ar mai putea interesa