SEJUR

ok| Iordania 2021 - Circuit Si Minisejur La Marea Rosie [ oferta inchisa ]

Pret de la 1040 EUR / persoana
9 zile / 8 nopti
“Spiritul adevăratei călătorii constă în libertata perfectă de a gândi, a simţi şi a face tot ce îţi doreşti.” William Hazlitt

Descriere

Toată lumea ştie că Israelul este „Pământul Făgăduinţei“, însă puţini ştiu că mare parte din evenimentele descrise în Biblie se petrec, de fapt, în Iordania. Aceeaşi Iordania unde se găseşte Petra, una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne, cea în care Alexandru cel Mare a înfiinţat celebrul oraş Jerash sau unde a luptat legendarul colonel Lawrence al Arabiei.

Iordania este o ţară micuţă aflată în Orientul Mijlociu, plină de paradoxuri: se învecinează cu Siria în nord şi Irakul în est, dar este foarte sigură; nu are petrol, dar gaseşti hoteluri ca-n Dubai; cea mai mare parte a ţării este un deşert arid, dar legumele şi fructele costă mai puţin decât în România. Şi, spre deosebire de ţara noastră, Iordania are autostrăzi, în timp ce aeroportul din Amman este o bijuterie.

O călătorie pe care nu ar trebui să o ratezi.


Detalii calatorie

*** IMPORTANT DE REȚINUT!

În pachetul prezentat NU este inclus și costul biletului de avion. Acesta poate varia în funcție de datele în care se pleacă sau alți factori, dar la cerere putem face și o ofertă completă.


*** ZBORURILE SUNT CU TITLU INFORMATIV ✈ SE PLEACĂ DIN BUCUREȘTI ✈ 

ZBOR; [RO 187]   -  TAROM

PLECARE: BUCUREȘTI, RO (HENRI COANDA) 13.MAI.2021 [00:30]
SOSIRE: AMMAN, JO (QUEEN ALIA INTERNATIONAL AIRPORT) 13.MAI.2021 [03:10]
DURATA ZBORURLUI: 02:40  
BAGAJ INCLUS: 1/23 KG  
MASA: NU ESTE INCLUS  
ZBOR [RO 188]   -  TAROM
PLECARE: AMMAN, JO (QUEEN ALIA INTERNATIONAL AIRPORT) 21.MAI.2020 [03:55]
SOSIRE: BUCUREȘTI, RO (HENRI COANDA) 21.MAI.2020 [06:50]
DURATA ZBORURLUI: 02:55  
BAGAJ INCLUS: DOAR BAGAJ DE MANA, UN RUCSAC/ 7 KG  
MASA: NU ESTE INCLUS  

 

Posibile plecari in datele, cu zbor din Bucuresti:


✈ [INFO];  30.09.2021      ✈ [INFO]; 21.10.2021      ✈ [INFO] ✈ 14.11.2021 

*** Grup: minim 25 persoane
*** Insotitor de grup si ghizi locali

 


Beneficii

Tarife

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI):


 

 •  20 EURO/adult /dus-întors și 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașul PLOIEȘTI, GIURGIU, URZICENI
 • 25 EURO/adult/dus-întors și 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașul TÂRGOVIȘTE

 • 30 EURO/adult/dus-întors și 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele SINAIA, PITEȘTI, ALEXANDRIA, BUZĂU

 • 35 EURO/adult/dus-întors și 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele PREDEAL, SLOBOZIA

 • 40 EURO/adult/dus-întors și 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele BRAȘOV, CĂLĂRAȘI

 • 45 EURO/adult/dus-întors și 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele FOCȘANI, SLATINA

 • 50 EURO/adult/dus-întors și 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele CONSTANȚA, CARACAL

 • 55 EURO/adult/dus-întors și 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele CRAIOVA, RM VÂLCEA, BRĂILA, GALAȚI, TECUCI, FĂGĂRAȘ

 • 65 EURO/adult/dus-întors și 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele TULCEA, BACĂU

 • 70 EURO/adult/dus-întors și 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașul SIBIU

 • 80 EURO/adult/dus-întors și 45 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele SIGHIȘOARA, MEDIAȘ

 • 95 EURO/adult/dus-întors și 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașul TG MUREȘ

NOTĂ: Serviciul de transfer privat este valabil în limita locurilor disponibile la momentul rezervării.

 

Ziua 1

BUCUREȘTI - AMMAN:


Întâlnire cu însoțitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 22:30 pentru îmbarcare pe zborul companiei TAROM spre Amman.

Decolare la ora 00:30 și aterizare la ora 03:10 în Amman.

Transfer și cazare la hotel Sulaf Luxury 4* sau similar în Amman. 


avion       +       autocar
SULAF LUXURY 4*
Ziua 2

AMMAN - MADABA - MT. NEBO - PETRA:


Mic dejun. Dimineața vom vizita Amman, capitala Iordaniei, un oraș relativ tânăr în care putem simți la modul relaxat atmosfera Orientului Mijlociu. Amman este răspândit acum pe 19 dealuri și continuă să se extindă. Situată pe cel mai înalt deal din Amman se află citadela care conține clădiri din perioade istorice diferite: Templul lui Hercule, Palatul Omayad, biserica bizantină, iar la poalele sale se află teatrul roman cu 6000 de locuri.

După ce vizităm citadela, vom avea timp liber pentru o plimbare prin souq (piața tradițională).

Plecăm spre orașul Madaba, renumit pentru mozaicurile din perioada bizantină, iar cel mai faimos este cel din interiorul bisericii ortodoxe Sf. Gheorghe care reproduce pe o parte din pardoseală o hartă a Țării Sfinte. Mozaicul, care datează din anul 560, ilustrează pe această hartă Palestina, Ierusalimul, orașul Bethleem, râul Iordan și Marea Moartă.

La 10 km distanță de Madaba se află Muntele Nebo, înalt de 1000 m. Conform tradiției iudaice, se spune că acesta este muntele de pe care Moise a privit spre Pământul Făgăduinței și unde Profetul ar fi și murit.

Ne continuăm călătoria spre Petra, unde vom ajunge în cursul serii.

Cină și cazare la hotel Sella Petra 4* sau similar. 


autocar
Sella Petra 4*
Mic dejun şi cină
Ziua 3

PETRA ORAȘUL DE PIATRĂ, PATRIMONIU UNESCO:


Mic dejun.

Vom dedica întreaga zi descoperirii acestui oraș uimitor, una din cele șapte minuni ale lumii moderne. Petra a fost descoperit în anul 1812 de către călătorul elvețian Johann Ludwig Burckhardt, dar cercetările arheologice au început abia un secol mai târziu. Deși originile orașului sunt mai vechi, acesta și-a atins apogeul în timpul în care a fost capitala regatului nabateenilor, un trib nomad de arabi care a ocupat aceste teritorii în secolul IV i.Hr.

Dezvoltarea orașului s-a datorat amplasării sale strategice pe o rută a caravanelor care aduceau mătăsuri și mirodenii. Totuși, Petra rămâne învăluit în mister, ca și poporul care a construit orașul. În 1985 orașul Petra a fost inclus pe lista monumentelor universale UNESCO și a fost descris drept una dintre cele mai prețioase moșteniri culturale ale omenirii.

Vom descoperi și noi cele mai importante construcții din oraș: Trezoreria, teatrul roman, mormintele regale, aleea coloanelor. Este important de știut că vizita orașului Petra se face integral mergând pe jos, pe teren accidentat pe alocuri și nu este potrivită persoanelor care au dificultăți în a merge pe jos timp îndelungat. Pentru această vizită, încălțămintea confortabilă este esențială.

Întoarcere la hotel în Petra, cină și cazare. 


autocar
Sella Petra 4*
Mic dejun şi cină
Ziua 4

LITTLE PETRA - WADI RUM - O NOAPTE ÎN DEȘERT:


Mic dejun.

Dimineața vizităm Little Petra, un sit arheologic situat la nord de Petra, unde se află vestigiile unei așezări nabateene mai mici, după care ne îndreptăm spre deșertul Wadi Rum sau Valea Lunii. Aici vom face un tur cu jeepul de aprox două ore, în cadrul căruia vom admira frumusețea magnifică a acestei văi deșertice. Vântul și vremea au cioplit formațiuni stâncoase uimitoare precum cei șapte stâlpi ai înțelepciunii. Unele stânci din acest deșert poartă petroglife și inscripții antice, ca o adevărată bibliotecă în aer liber.

Vom vizita un trib de beduini, locuitori ai acestui deșert, și vom fi serviți cu ceai și cafea. În această noapte vom dormi într-o tabără din deșertul Wadi Rum, o experiență unică ce trebuie încercată măcar o dată. Tabăra se numește Sun City Camp, iar cazarea este în corturi standard cu baie proprie; paturile sunt echipate cu saltele încălzite electric deoarece corturile nu au sistem clasic de încălzire. Contra unui supliment, se poate opta pentru un cort de tip capsulă marțiană. În această seară vom participa la o cină tradițională numită zarb.

Mâncarea se prepară într-un mod tradițional specific deșertului: preparatul se așează pe un suport cu 3 platouri suprapuse care se introduce în pământ, cu foc dededubt și deasupra. Această cină cu mâncarea delicioasă, însoțită de cafea, ceai și cântece tradiționale la lumina focului de tabără este e o experiență specială. 


autocar
Sun City Camp(cort)
Mic dejun şi cină tradiţională
Ziua 5

WADI RUM - AQABA:


Dimineața devreme, sunt disponibile următoarele activități opționale în tabăra din deșert: plimbare cu cămila la răsărit de soare sau zbor cu balonul deasupra deșertului Wadi Rum (zborul este sub rezerva condițiilor meteorologice).

După micul dejun, ne îndreptăm spre Aqaba, stațiune situată în golful cu același nume, la Marea Roșie.

Sosire în Aqaba și cazare la hotel Aqaba City Tower 4* sau similar.

Cină la hotel. 


autocar
Aqaba City Tower 4*
Mic dejun şi cină
Ziua 6

AQABA - MAREA ROȘIE:


Mic dejun la hotel.

Vă propunem o zi liberă în care să vă bucurați de soarele și clima plăcută a acestei stațiuni de pe țărmul Mării Roșii. Orașul deține și un interesant fort construit de mameluci în secolul al XVI-lea. Însă, cea mai mare bucurie și comoară a Mării Roșii sunt recifele de corali pe care vă propunem să le explorați într-o croazieră opțională pe mare unde veți putea face snorkeling. 

Cină la hotel.


autocar
Aqaba City Tower 4*
Mic dejun şi cină
Ziua 7

AQABA - MAREA MOARTĂ:


Mic dejun la hotel.

În cursul dimineții vom pleca spre Marea Moartă.

Sosire și cazare la hotelul Holiday Inn Dead Sea 5* sau Crowne Plaza Dead Sea 5* sau similar.

Cină la hotel. 


autocar
Holiday Inn Dead Sea 5*
Mic dejun şi cină
Ziua 8

MAREA MOARTĂ EXCURSIE OPȚIONALĂ LA BETANIA ȘI JERASH:


Mic dejun.

Vom petrece această zi lângă țărmul Mării Moarte, locul de pe pamanant situat la cea mai joasă altitudine: 410 m sub nivelul mării. Combinația de apă și sare creează peisaje unice pe țărmul acestui lac foarte sărat. Apa este atât de sărată, încât oricine poate să plutească ușor pe suprafața apei. S-a demonstrat că apa deosebit de sărată, precum și nămolul terapeutic au beneficii deosebite pentru sănătate.

De asemenea, puteți opta pentru o excursie opțională la Jerash și Betania. Betania este un loc cu o încărcătură spirituală aparte, deoarece acesta este conform unor teorii locul botezului lui Isus. Betania din Iordania este menționată de mai multe ori în biblie și nu trebuie confundată cu localitatea omonimă din Israel. Se pare că în apropiere Iosua i-a trecut Iordanul pe israeliți spre Pământul Făgăduinței. Din Noul Testament aflăm că Mântuitorul s-a retras la Betania, dincolo de Iordan, după ce a fost alungat cu pietre din Ierusalim. La Jerash vom vizita orașul antic despre ale cărui ruine se spune că sunt cel mai bine păstrate vestigii romane din afara Italiei. Orașul a fost locuit încă de acum 6500 de ani, dar perioada sa de glorie a fost în timpul ocupației romane. Orașul a fost descoperit în sec al XVII-lea de un explorator german și ca urmare a lucrărilor de restaurare, azi putem admira principalele elemente arhitecturale ale unui oraș roman.

Întoarcere la hotel, cină și cazare până la miezul nopții. 


autocar
Holiday Inn Dead Sea 5*
Mic dejun şi cină
Ziua 9

MAREA MOARTĂ - AMMAN - BUCUREȘTI:


După miezul nopții (noaptea 8/9), transfer la aeroportul din Amman pentru îmbarcare pe zborul companiei Tarom spre București.

Decolare din Amman la ora 04:00 dimineața, sosire în București la 06:40. 


autocar       +       avion
MAREA MOARTĂ [EIN BOKEK (MAREA MOARTA)]

Situată la 400 de metri sub nivelul mării, Marea Moartă este cel mai jos loc de pe Pământ și este situată între Israel şi Iordania, iar unica apă curgătoare care o alimentează este râul Iordan.

De ce se numeşte Marea Moartă? Fiindcă salinitatea ei ridicată împiedică traiul vieţuitoarelor şi plantelor marine. ➡ Acest loc unic pe glob, atrage anual turişti de pretutindeni iar Oxentia Tourism îl are inclus în toate ofertele sale de călătorii în Israel.


Templul lui Hercule [AMMAN]

La fel de impresionante sunt şi mărturiile ocupaţiei romane - Templul lui Hercule, construit în timpul împăratului Marcus Aurelius, dar şi Amfiteatrul Roman.Teatrul a fost, probabil, construit în secolul al 2-lea, in timpul domniei lui Antoninus Pius (138-61 i.Hr.). Constructia a fost proiectata si realizata pe trei niveluri. 

MADABA [MADABA]

Oraşul Madaba

Are o istorie foarte veche, inca din perioada neolitica. El este mentionat şi în Biblie (Numeri 21.30 si Iosua 13.9), numit şi orasul crestin, dateaza în Orientul Mijlociu din epoca  bronzului. Orasul a devenit cunoscut datorita  bisericii greco-ortodoxe Sf.Gheorghe în incinta careia s-a descoperit in 1896 o harta de mozaicuri conservata în pardoseala bisericii care dateaza din secolul VI. Descoperirea a atras atenţia savanţilor din lumea întreaga, care au venit sa cerceteze harta. Aceasta  a implicat 2 milioane de bucaţi de pietre colorate şi este facută de mesteri necunoscuti. Ea descrie orase, vai, satele şi orasele din Palestina  şi din Delta Nilului şi ofera detalii despre  Ierusalim ţi Sfantul Mormant. Dimensiunile originale sunt de 21/7m din care se mai pastreaza 16/5m. Harta de mozaic din Madaba este considerată cel mai vechi mozaic cunoscut în istoria artei. În Madaba traiesc impreuna crestini si musulmani dintotdeauna .

Marea Moartă sau Marea Sărată este un lac fără legătură cu oceanul planetar. Apa sărată este adunată aici in depresiunea Iordanului care este continuarea nordică a „Marelui rift sau Marea falie Siro-Africană”. Singura apă curgătoare care o alimentează este râul Iordan, care este granița naturală dintre Israel, Cisiordania și Iordania, iar iarna, în anotimpul ploios, o parte din șuvoaiele de apă care se adună din deșertul înconjurător se scurg tot aici.


MUNTELE NEBO [MADABA]

Muntele Nebo este un munte inalt de 1.000 de metri, localizat la numai 10 kilometri nord-vest de Madaba, in Iordania, in partea nordica a Marii Negre. In localitatea Madaba se afla o singura biserica crestina, inchinata Sfantului Gheorghe. Biserica adaposteste o nespus de valoroasa comoara istorica, anume o harta a Tarii Sfinte. Aceasta este cea mai veche harta a Tarii Sfinte, fiind lucrata sub forma unui impresionant mozaic din secolul al VI-lea. Tot aici se presupune ca a fost ascuns Chivotul Legii pentru a nu fi instrainat din Ţara Sfântă.

Potrivit traditiei iudaice, acesta este muntele de pe care Moise a privit spre Pamantul Fagaduintei, spre Tara Sfanta, în care nu i-a fost îngaduit sa paşească. Pe acest munte ar fi şi murit marele profet Moise. Acolo este o sculptura destul de înalta care reprezintă toiagul lui Moise cu şarpele încolacit pe el, şarpele nefiind asociat cu răul, el fiind un însemn al intelepciunii. Sculptura este realizată de un artist italian iar la baza ei stă scris: ”Asa cum Moise a înălţat sarpele în pustie, aşa trebuie să se înalţe Fiul Omului”,  referire făcându-se la venirea Mantuitorului pe pamant, pentru izbavirea păcatelor noastre.

Muntele Nebo , cunoscut local ca Siyagha, este punctul culminant al regatului antic al Moabului. Panorama este superba, de langa biserica de pe platforma se poate vedea valea Iordanului, Marea Moarta, se observa în zare Ierusalimul, se poate vedea Ierihonul. Exista un panou care arata distantele de la Muntele Nebo spre localitati din Tara Sfanta cum ar fi:

 • Bethlehem, 
 • Ierihon, 
 • Hebron, 
 • Ierusalim.
Trezoreria [PETRA]
Mormintele regale [PETRA]
Aleea Coloanelor [PETRA]
Wadi Rum (Valea Lunii) [WADI RUM]

Wadi Rum cunoscut și ca Valea Lunii, este o vale în nisipul și granitul din sudul Iordaniei, la 60 de kilometri de Aqaba: este cel mai mare wadi din Iordania. Numele Rum provine, cel mai probabil, de la rădăcina aramaică care înseamnă „înalt” sau „elevat”. Pentru a-i reflecta corecta pronunțare în limba arabă, arheologii îl transcriu fonetic Wadi Ramm.

Little Petra, cunoscută și sub numele de Siq al-Barid, este un sit arheologic situat la nord de Petra și orașul Wadi Musa din guvernarea Ma'an din Iordania. Ca și Petra, este un sit Nabatean, cu clădiri sculptate în pereții stancilor. După cum sugerează și numele, este mult mai mic, format din trei zone deschise mai largi, conectate printr-un canion de 450 de metri. Face parte din Parcul Arheologic Petra, deși este accesat separat.

Marea Roşie [AQABA]

Facilitati hotele

*** Detalii despre SULAF LUXURY 4**** Detalii despre Sella Petra 4**** Detalii despre Sun City Camp(cort)*** Detalii despre Aqaba City Tower 4**** Detalii despre Holiday Inn Dead Sea 5**** Detalii despre Crowne Plaza Dead Sea 5*Pachetul include

7 nopți cazare cu mic dejun în cameră standard la hotel de 4*/5*

PACHETUL INCLUDE:


 • transport cu avionul București - Amman și retur cu compania TAROM.

 • 8 nopți cazare cu mic dejun în cameră standard: 1 noapte în Amman la hotel 4*, 2 nopți în Petra la hotel 4*, 1 noapte la tabără în deșertul Wadi Rum, 2 nopți în Aqaba la hotel 4*, 2 nopți la Marea Moartă la hotel 5* (ultima noapte de cazare va fi petrecută parțial la hotel, doar până la miezul nopții).

 • 6 cine la hoteluri conform programului.

 • o seară specială în deșert cu cină zarb și muzică tradițională beduină.

 • transport cu autocar local modern dotat cu aer condiționat pentru tot traseul.

 • vizitele și excursiile prevăzute în program: Amman, Madaba, Mt. Nebo, Petra, plimbare cu jeepul în deșertul Wadi Rum, Marea Roșie, Marea Moartă.

 • ghid local.

 • însoțitor român de grup.

 • taxele de aeroport și catering (pot suferi modificări).

PACHETUL NU INCLUDE:


 • excursiile opționale (camel ride la răsăritul de soare în deșert, zbor cu balonul deasupra deșertului Wadi Rum, croazieră pe Marea Roșie la Aqaba, Betania și Jerash);

 • alte mese decât cele menționate în program;

 • băuturile la mese;

 • asigurarea medicală și asigurarea storno (recomandată, se încheie odată cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice);

 • bacșișurile pentru șoferi și ghizi locali (recomandate, aprox 40 USD/ persoană).

Adauga marturie


Introduceti codul de securitate:

Marturii

Alte detalii

Grup minim
 • 25 persoane

 • Pentru grup 20-24 persoane, prețul se majorează cu 30 EURO/ persoană. 

 • Pentru un număr mai mic de 20 participanți prețul se recalculează sau excursia se reprogramează. 

 • De asemenea, în cazul unui grup mai mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba compania aeriană sau hotelurile, cu păstrarea standardelor și cu informarea prealabilă a turiștilor înscriși. 

 • Locurile confirmate suplimentar față de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (în funcție de disponibilitățile la avion și cazare) și se supun unor reguli diferite de decomandare. 

Acte necesare pentru obţinerea vizei
 • Pașaport simplu electronic (emis pe o perioadă de 5 ani) care trebuie să fie valabil minim 6 luni de la data întoarcerii în țară.

 • Viza pentru Iordania este gratuită pentru cetățenii români și se obține pe aeroport la sosirea în Iordania.

 • Nu se poate intra în Iordania cu pașaport temporar.

Observaţii
 • documente necesare călătoriei:Paşaport simplu electronic sau paşaport temporar valabil cel puţin 6 luni de la încheierea căşătoriei. Toţi copiii au nevoie de paşaport.

 • clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită de oficialitățile din țările vizitate, ca atare facilitățile camerelor sunt conforme cu standardele locale.

 • conform reglementărilor în vigoare, minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiții pentru a fi lăsați să iasă din țară: să călătorească cu cel puțin un adult însoțitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinți (sau al părintelui care nu-i însoțește) legalizat la notariat; adultul care-i însoțește, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinți, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră; informații suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;

 • persoanele care călătoresc cu copii sub 18 ani trebuie să dețină pe lângă pașaportul acestora și o copie a certificatului de naștere al copiilor (este posibil ca autoritățile de la frontieră să o solicite).

 • agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu.

 • tariful pentru copil este valabil în cazul în care acesta stă în cameră cu doi adulți. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie să nu fi depășit la data începerii călătoriei vârsta menționată în program.

 • distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup.

 • hotelul își rezervă dreptul de a solicita fiecărui turist o sumă cash sau o copie a cărții de credit personale, ca garanție pentru cheltuielile suplimentare ce urmează a fi făcute pe parcursul șederii.

 • pentru anumite facilități din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; în momentul sosirii la hotel solicitați recepționerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.

 • persoanele care călătoresc singure pot opta pentru cameră single sau pentru partaj, caz în care agenția va propune, în funcție de înscrierile existente sau ulterioare, un partaj. În situația în care nu există partaj până la expirarea termenului limită de înscriere, agenția nu se obligă să suporte diferența de cameră single, în consecință turistul poate să se retragă fără penalizări sau să opteze pentru cameră single.

 • agenția își rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană.

 • agenția nu este răspunzătoare pentru eventualele perturbări ale orarului de zbor.

 • în situația în care turistul achiziționează bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internaționale, agenția nu are obligația de a suporta eventualele diferențe de preț ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa internă; dacă circuitul se anulează din cauza neîntrunirii grupului minim, agenția nu este obligată să suporte costul respectivelor bilete de avion.

 • conducătorul de grup poate modifica programul acțiunii în anumite condiții obiective.

 • conform reglementărilor internaționale, serviciile de ghidaj în interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de către ghizii locali.

 • politica de prealocare a locurilor în avion depinde de fiecare companie aeriană; la cerere, se pot furniza informații suplimentare cu privire la acest aspect.

 • agenția nu este răspunzătoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; în cazul în care aceste situații nedorite apar, turistul are obligația de a depune personal plângere la organele competente.

 • excursiile opționale se efectuează la fața locului cu agenții locale. Sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele și pentru agenția Tour Operatoare. Prețurile excursiilor opționale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor ce pot fi achiziționate de la recepția hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziție un mijloc de transport care îi va duce și îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei și după caz ghid local. Prețul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un număr mai mic de participanți prețul crește proporțional; dacă numărul persoanelor înscrise la excursiile opționale este suficient de mare, însoțitorul de grup se va alătura turiștilor care au achiziționat respectivele excursii, astfel încât cei care rămân la hotel vor avea program liber fără însoțitor.

 • oferta a fost calculată pe baza parității Euro/Usd valabilă în luna februarie 2017; în situația modificării cu mai mult de 3% a acestei parități, agenția își rezervă dreptul de a modifica prețul excursiei.

 • așezarea în autocar se face în ordinea înscrierilor, începând cu bancheta a doua.

 • prezentul document constituie anexă la contractul de prestări servicii.

Preţuri informative excursii opţionale
 • Camel ride la răsăritul de soare: 35 USD/ persoană. Preţul este valabil pentru minim 15 persoane participante.Durata este de aproximativ o oră.

 • Zbor cu balonul deasupra deşertului Wadi Rum: 215 USD/ persoană. Organizarea acestei activităţi depinde foarte mult de condiţiile meteo.

 • Croazieră cu snorkeling, Marea Roşie: 55 USD/ persoană.

 • Betania şi Jerash: 70 USD/ persoană. Preţul este valabil pentru minim 20 persoane participante şi include transport cu autocarul, ghid local şi biletele de intrare la ambele obiective.

V-ar mai putea interesa