Sfaturi ISRAEL

✅ Am nevoie de pașaport ? ✅ Care sunt formalitățile la vamă ?

✅ Ce haine punem în bagaj?

✅ Ce mâncăm în Israel?

✅ Ce limbă se vorbește in Israel?

✅ Care este moneda folosită în Israel?

✅ Ce se poate vizita în Israel?

Multe sunt obiectivele și popasurile turistice care se pot face în Țara Sfântă. Dintre ele amintim doar câteva:

Sfaturi EGIPT

Ce să punem in bagaj pentru calatoria in Egipt ?

✅ Mufă adaptor

În Egipt, tensiunea standard este de 220 V, iar mufele de alimentare și prize sunt de tip C și F. Frecvența standard este de 50 Hz.

✅ Sandals For those with tender feet, sandals may be a necessity for navigating the pebbles around the Dead Sea. Otherwise, go barefoot and enjoy the natural pressure-point massage they will give you before you float.

✅ Îmbrăcăminte ușoară Egiptul este cunoscut pentru căldura aprinsă, așa că cel mai bine este să purtați haine ușoare și potrivite. Întrucât Egiptul este o țară musulmană, va trebui să vă asigurați că umerii și genunchii sunt acoperiți.

✅ Protecție solară Protejați-vă de soare cu SPF 30 sau mai mare și asigurați-vă că îl aplicați în mod regulat. Este, de asemenea, sfătuit să aduceți o pălărie și o eșarfă ușoară pentru a vă proteja pielea.

✅ Încălțăminte confortabilă De la explorarea Marilor Piramide de la Giza, până la rătăcirea Grădinilor Botanice, veți avea nevoie de o pereche de pantofi confortabili în vacanța din Egipt. For those travelling in the dryer months, a water bottle is a necessity, as you will traverse much of the Holy Land by foot under the dense sun. Even though tap water is generally considered safe to drink, a bottle with built in filtration will help avoid illness.

✅ Ochelari de soare Soarele poate fi orbitor în Egipt, așa că aduceți o pereche de ochelari de soare pentru a vă proteja de razele solare și deșertul nisipos. roteja de razele solare și deșertul nisipos.