OPINII ȘI RECOMANDĂRI

CLAUDIU SERE

"Shalom Israel ! Shalom Oxentia Tourism !

În ianuarie 2013 am avut binecuvântarea cu un grup să vizităm Țara Sfântă Israel. Am avut parte de un ghid nemaipomenit, binecuvântat de Dumnezeu ,fratele Daniel Stanger. Mai mult decât o excursie, de fapt a fost un pelerinaj în care acesta ne-a împărtășit din cunoștințele sale istorice, biblice despre Țara Sfântă - Israel. Șoferul a dat dovadă de multă experiență. Fratele Mihai Manole, agentul firmei este mai mult decât un agent este cu adevărat un prieten. Are grijă ca fiecare turist să se simta bine, să nu-i lipsească nimic. Toti sunt o binecuvântare pentru cei ce vor să fie binecuvântați făcând un Pelerinaj în Țara Sfântă - Israel.

Agenția Oxentia Tourism, îți oferă ce nici nu-ți poti imagina. Merită măcar o dată în viață să vizitezi Țara Sfântă - Israel, ajutați de agenția Oxentia Tourism.

Cu drag,  CLAUDIU & ADRIANA SERE. (Detroit, USA)


MARCEL TEPENEU

Călătorind în țara sfântă, am înțeles cât de simpli erau oamenii de atunci, dar ce har le-a făcut Dumnezeu și ne-a făcut și nouă prin ei, trimițându-Și Fiul acolo.

SANDA POP

Shalom! Am avut bucuria de a vizita Israelul pentru prima data impreuna cu Oxentia Tourism in aprilie. Experienta mea a fost deosebit de placuta; marturisesc ca mi-a intrecut cu mult asteptarile.

IOAN COTARLA

Am petrecut opt zile de neuitat in Tara Sfata in a doua jumatate a lunii Ianuarie 2013. Am decis să mergem și nu contenim să Îi mulțumim Domnului pentru că am avut un timp binecuvântat în Țara Sfântă.

SORIN CIGHER

Călătoria în Israel este memorabilă pentru mine. Mi-ar plăcea să repet experiența. Am rămas cu amintirile unei călătorii reușite ...

DANIEL MALUTAN

Cu adevărat citesc Biblia cu alţi ochi după acest pelerinaj. Este foarte greu să exprimi în cuvinte de ce se întâmplă acest lucru.

VIOREL TUNA

A fost o vizita pe care me-am dorit-o mult si pe care cu cat de mult am dorit-o a fost la fel de reusita.

IONEL TUTAC

Personal, in aceste locuri, credinta mea s-a intarit, iar sufletul s-a umplut de bucurie.

VASILE & ELENA PETEAN

Revenind in Israel dupa 20 de ani, nu numai ca vizitator dar si ca organizator al unui grup de 112 de persoane

CORNEL GAFENCU

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu in luna Ianuarie 2013 am reusit sa ne implinim un vis din cele multe pe care le avem si anume am vizitat Tara Sfanta Israel.

SORIN COVACI

Putem afirma ca Biblia este acum citita cu alti ochi si nadajduim ca amintirile cladite in aceasta vor avea un ecou cit mai prelungit!