OPINII ȘI RECOMANDĂRI

VIOREL TUNA

"A fost o vizită pe care mi-am dorit-o mult și care pe cât de mult am dorit-o pe atât a fost de reușită. Nu în ultimul rând am avut parte de o bună organizare din partea fratelui Mihai Manole și a ghidului Daniel Stanger care au fost la înălțime, de asemenea fratele pastor Sorin Covaci la partea duhovnicească pentru sufletele noastre. Personal nu pot decât să le mulțumesc și să-i recomand pe drept tuturor celor care doresc să viziteze Țara Sfântă, locurile pe unde a călcat Mântuitorul nostru Domnul Isus Hristos și de ce nu chiar să vadă o țară cu peisaje minunate."

Cu drag,  VIOREL & DORINA TUNA.  (Krems. Austria)


IOAN COTARLA

Am petrecut opt zile de neuitat in Tara Sfata in a doua jumatate a lunii Ianuarie 2013. Am decis să mergem și nu contenim să Îi mulțumim Domnului pentru că am avut un timp binecuvântat în Țara Sfântă.

CORNEL GAFENCU

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu in luna Ianuarie 2013 am reusit sa ne implinim un vis din cele multe pe care le avem si anume am vizitat Tara Sfanta Israel.

MARCEL TEPENEU

Călătorind în țara sfântă, am înțeles cât de simpli erau oamenii de atunci, dar ce har le-a făcut Dumnezeu și ne-a făcut și nouă prin ei, trimițându-Și Fiul acolo.

CLAUDIU SERE

Merita macar odata in viata sa vizitezi Tara Sfinta - Israel, ajutati de agentia Oxentia Tourism

IONEL TUTAC

Personal, in aceste locuri, credinta mea s-a intarit, iar sufletul s-a umplut de bucurie.

SANDA POP

Shalom! Am avut bucuria de a vizita Israelul pentru prima data impreuna cu Oxentia Tourism in aprilie. Experienta mea a fost deosebit de placuta; marturisesc ca mi-a intrecut cu mult asteptarile.

SORIN CIGHER

Călătoria în Israel este memorabilă pentru mine. Mi-ar plăcea să repet experiența. Am rămas cu amintirile unei călătorii reușite ...

SORIN COVACI

Putem afirma ca Biblia este acum citita cu alti ochi si nadajduim ca amintirile cladite in aceasta vor avea un ecou cit mai prelungit!

DANIEL MALUTAN

Cu adevărat citesc Biblia cu alţi ochi după acest pelerinaj. Este foarte greu să exprimi în cuvinte de ce se întâmplă acest lucru.

VASILE & ELENA PETEAN

Revenind in Israel dupa 20 de ani, nu numai ca vizitator dar si ca organizator al unui grup de 112 de persoane