OPINII ȘI RECOMANDĂRI

CORNEL GAFENCU

"Cu ajutorul Bunului Dumnezeu în luna Ianuarie 2013 am reușit să ne împlinim un vis din cele multe pe care le avem și anume am vizitat Țara Sfântă Israel, am avut un timp minunat, și aș vrea să mulțumesc pe această cale celor de la Oxentia Tourism. Domnul Mihail Manole care a fost reprezentantul agenției ne-a însoțit peste tot supraveghind ca toate lucrurile să decurgă cât mai bine începând cu transportul, cazarea, mâncarea atât cât și vizitarea fiecărui punct din agenda zilnică. Ne-am simțit în prezența dumnealui ca în prezența unui vechi prieten. De asemenea ghidul care ne-a însoțit, Daniel Stanger s-a dovedit ca fiind foarte pregătit din punct de vedere al interpretării tradiției și istoriei în concordanță cu Biblia. Am avut o experiență plăcută cu această agenție ceea ce lasă o fereastră deschisă pentru o colaborare viitoare."

CORNEL & MIHAELA GAFENCU (Detroit, USA)


IOAN COTARLA

Am petrecut opt zile de neuitat in Tara Sfata in a doua jumatate a lunii Ianuarie 2013. Am decis să mergem și nu contenim să Îi mulțumim Domnului pentru că am avut un timp binecuvântat în Țara Sfântă.

CLAUDIU SERE

Merita macar odata in viata sa vizitezi Tara Sfinta - Israel, ajutati de agentia Oxentia Tourism

MARCEL TEPENEU

Călătorind în țara sfântă, am înțeles cât de simpli erau oamenii de atunci, dar ce har le-a făcut Dumnezeu și ne-a făcut și nouă prin ei, trimițându-Și Fiul acolo.

SORIN CIGHER

Călătoria în Israel este memorabilă pentru mine. Mi-ar plăcea să repet experiența. Am rămas cu amintirile unei călătorii reușite ...

SANDA POP

Shalom! Am avut bucuria de a vizita Israelul pentru prima data impreuna cu Oxentia Tourism in aprilie. Experienta mea a fost deosebit de placuta; marturisesc ca mi-a intrecut cu mult asteptarile.

VASILE & ELENA PETEAN

Revenind in Israel dupa 20 de ani, nu numai ca vizitator dar si ca organizator al unui grup de 112 de persoane

SORIN COVACI

Putem afirma ca Biblia este acum citita cu alti ochi si nadajduim ca amintirile cladite in aceasta vor avea un ecou cit mai prelungit!

DANIEL MALUTAN

Cu adevărat citesc Biblia cu alţi ochi după acest pelerinaj. Este foarte greu să exprimi în cuvinte de ce se întâmplă acest lucru.

IONEL TUTAC

Personal, in aceste locuri, credinta mea s-a intarit, iar sufletul s-a umplut de bucurie.

VIOREL TUNA

A fost o vizita pe care me-am dorit-o mult si pe care cu cat de mult am dorit-o a fost la fel de reusita.