OPINII ȘI RECOMANDĂRI

SORIN COVACI

"A trecut o săptămână de la întoarcerea noastră din Israel, suficient timp pentru a analiza și procesa imagini, trăiri, evenimente. Mulțumim lui Dumnezeu pentru o experiență extraordinară. Mulțumim pentru soarele care ne-a încălzit și luminat în toate locurile vizitate, pentru ocrotirea de care am beneficiat, pentru experiențele spirituale mediate de Duhul Sfânt, și pentru atmosfera excelentă din cadrul grupului.

Mulțumim și lui Mihail Manole, Owner/Operator al Oxentia Tourism pentru serviciile impecabile oferite. Totul a fost organizat cu atenție la detalii, dovedind profesionalism și dedicare. De la camerele de hotel, autocar, obiective, totul a fost pe măsura așteptărilor și chiar deasupra lor. Farmecul locurilor vizitate a fost amplificat de explicațiile pertinente ale ghidului nostru, Daniel Stanger, ceea ce a făcut ca locurile văzute să ne "vorbească" peste veacuri și să ne transporte în timp către trăiri noi și intense.

A fost o călătorie pentru suflet și ne declarăm îmbogățiți prin experiența avută. Putem afirma că Biblia este acum citită cu alți ochi și nădăjduim că amintirile clădite în această călătorie vor avea un ecou cât mai prelungit! Sperăm că vom mai avea astfel de experiențe..."

Pastor Sorin Covaci (Detroit, USA)


SORIN CIGHER

Călătoria în Israel este memorabilă pentru mine. Mi-ar plăcea să repet experiența. Am rămas cu amintirile unei călătorii reușite ...

DANIEL MALUTAN

Cu adevărat citesc Biblia cu alți ochi după acest pelerinaj. Este foarte greu să exprimi în cuvinte de ce se întâmplă acest lucru.

CORNEL GAFENCU

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, în luna ianuarie 2013 am reușit să ne împlinim un vis din cele multe pe care le aveam și anume: am vizitat Țara Sfântă - Israel.

IOAN COTARLA

Am petrecut opt zile de neuitat în Țara Sfântă în a doua jumătate a lunii ianuarie 2013. Am decis să mergem și nu contenim să Îi mulțumim Domnului pentru că am avut un timp binecuvântat în Țara Sfântă.

IONEL TUTAC

Personal, în aceste locuri, credința mea s-a întărit, iar sufletul mi s-a umplut de bucurie.

VIOREL TUNA

A fost o vizită pe care mi-am dorit-o mult și care, pe cât de mult am dorit-o, pe atât a fost de reușită.

MARCEL TEPENEU

Călătorind în Țara Sfântă am înțeles cât de simpli erau oamenii de atunci, dar ce har le-a făcut Dumnezeu și ne-a făcut și nouă prin ei, trimițându-Și Fiul acolo.

CLAUDIU SERE

Merită măcar o dată în viață să vizitezi Țara Sfântă - Israel - ajutați de agenția Oxentia Tourism

SANDA POP

Am avut bucuria de a vizita Israelul pentru prima dată împreună cu Oxentia Tourism în aprilie. Experiența mea a fost deosebit de plăcută; mărturisesc că mi-a întrecut cu mult așteptările.

VASILE & ELENA PETEAN

Revenind în Israel după 20 de ani, nu numai ca vizitator dar și ca organizator al unui grup de 112 persoane