OPINII ȘI RECOMANDĂRI

SORIN COVACI

"A trecut o săptămână de la întoarcerea noastră din Israel, suficient timp pentru a analiza și procesa imagini, trăiri, evenimente. Mulțumim lui Dumnezeu pentru o experiență extraordinarăa. Mulțumim pentru soarele care ne-a încălzit și luminat în toate locurile vizitate, pentru ocrotirea de care am beneficiat, pentru experiențele spirituale mediate de Duhul Sfânt și pentru atmosfera excelentă din cadrul grupului.

Mulțumim și lui Mihail Manole, Owner/Operator al Oxentia Tourism pentru serviciile impecabile oferite. Totul a fost organizat cu atenție la detalii, dovedind profesionalism și dedicare. De la camerele de hotel, autocar, obiective, totul a fost pe măsura așteptărilor și chiar deasupra lor. Farmecul locurilor vizitate a fost amplificat de explicațiile pertinente ale ghidului nostru Daniel Stanger, ceea ce a făcut ca locurile văzute să ne "vorbească" peste veacuri și să ne transporte în timp către trăiri noi și intense.

A fost o călătorie pentru suflet și ne declarăm îmbogățiți prin experiența avută. Putem afirma că Biblia este acum citită cu alți ochi și nădăjduim că amintirile clădite în această călătorie vor avea un ecou cât mai prelungit! Sperăm că vom mai avea astfel de experiențe..."

Pastor Sorin Covaci (Detroit, USA)


SORIN CIGHER

Călătoria în Israel este memorabilă pentru mine. Mi-ar plăcea să repet experiența. Am rămas cu amintirile unei călătorii reușite ...

DANIEL MALUTAN

Cu adevărat citesc Biblia cu alţi ochi după acest pelerinaj. Este foarte greu să exprimi în cuvinte de ce se întâmplă acest lucru.

IOAN COTARLA

Am petrecut opt zile de neuitat in Tara Sfata in a doua jumatate a lunii Ianuarie 2013. Am decis să mergem și nu contenim să Îi mulțumim Domnului pentru că am avut un timp binecuvântat în Țara Sfântă.

CORNEL GAFENCU

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu in luna Ianuarie 2013 am reusit sa ne implinim un vis din cele multe pe care le avem si anume am vizitat Tara Sfanta Israel.

IONEL TUTAC

Personal, in aceste locuri, credinta mea s-a intarit, iar sufletul s-a umplut de bucurie.

VIOREL TUNA

A fost o vizita pe care me-am dorit-o mult si pe care cu cat de mult am dorit-o a fost la fel de reusita.

SANDA POP

Shalom! Am avut bucuria de a vizita Israelul pentru prima data impreuna cu Oxentia Tourism in aprilie. Experienta mea a fost deosebit de placuta; marturisesc ca mi-a intrecut cu mult asteptarile.

CLAUDIU SERE

Merita macar odata in viata sa vizitezi Tara Sfinta - Israel, ajutati de agentia Oxentia Tourism

MARCEL TEPENEU

Călătorind în țara sfântă, am înțeles cât de simpli erau oamenii de atunci, dar ce har le-a făcut Dumnezeu și ne-a făcut și nouă prin ei, trimițându-Și Fiul acolo.

VASILE & ELENA PETEAN

Revenind in Israel dupa 20 de ani, nu numai ca vizitator dar si ca organizator al unui grup de 112 de persoane