OPINII ȘI RECOMANDĂRI

IONEL TUTAC

" Am avut harul să vizitez Țara Sfântă de 3 ori. De fiecare dată dorința mea a fost aceea de a călca pe urmele pașilor Mântuitorului, dar și de a vedea locurile biblice, și istorice ce au marcat istoria umanității.

Când pășești în Grădina Mormântului trăiești experiențe unice ce nu pot fi explicate în cuvinte !

Personal, în aceste locuri, credința mea s-a întărit, iar sufletul s-a umplut de bucurie.

Dacă în timpul pelerinajului ai ocazia să vizitezi și locuri ca Masada, Muzeul Holocastului sau Nazareth Village înțelegi mult mai bine cultura, obiceiurile, și istoria fascinantă a poporului evreu.

Sunt mulțumitor Domnului că în această călătorie am fost însoțiți de 2 oameni speciali: Mihail Manole, un excelent manager și Daniel Stanger, un excelent ghid.

Recomand tuturor slujitorilor Domnului și crestinilor interesați să cunoască istoria Țării Sfinte cu pelerinajul evanghelic alături de OXENTIA TOURISM."

Dr.Ionel TUTAC (secretar general – Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din Romania)


MARCEL TEPENEU

Călătorind în țara sfântă, am înțeles cât de simpli erau oamenii de atunci, dar ce har le-a făcut Dumnezeu și ne-a făcut și nouă prin ei, trimițându-Și Fiul acolo.

CORNEL GAFENCU

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu in luna Ianuarie 2013 am reusit sa ne implinim un vis din cele multe pe care le avem si anume am vizitat Tara Sfanta Israel.

CLAUDIU SERE

Merita macar odata in viata sa vizitezi Tara Sfinta - Israel, ajutati de agentia Oxentia Tourism

VIOREL TUNA

A fost o vizita pe care me-am dorit-o mult si pe care cu cat de mult am dorit-o a fost la fel de reusita.

VASILE & ELENA PETEAN

Revenind in Israel dupa 20 de ani, nu numai ca vizitator dar si ca organizator al unui grup de 112 de persoane

IOAN COTARLA

Am petrecut opt zile de neuitat in Tara Sfata in a doua jumatate a lunii Ianuarie 2013. Am decis să mergem și nu contenim să Îi mulțumim Domnului pentru că am avut un timp binecuvântat în Țara Sfântă.

SORIN COVACI

Putem afirma ca Biblia este acum citita cu alti ochi si nadajduim ca amintirile cladite in aceasta vor avea un ecou cit mai prelungit!

SORIN CIGHER

Călătoria în Israel este memorabilă pentru mine. Mi-ar plăcea să repet experiența. Am rămas cu amintirile unei călătorii reușite ...

DANIEL MALUTAN

Cu adevărat citesc Biblia cu alţi ochi după acest pelerinaj. Este foarte greu să exprimi în cuvinte de ce se întâmplă acest lucru.

SANDA POP

Shalom! Am avut bucuria de a vizita Israelul pentru prima data impreuna cu Oxentia Tourism in aprilie. Experienta mea a fost deosebit de placuta; marturisesc ca mi-a intrecut cu mult asteptarile.