OPINII ȘI RECOMANDĂRI

VASILE & ELENA PETEAN

Revenind in Israel dupa 20 de ani, nu numai ca vizitator dar si ca organizator al unui grup de 112 de persoane. Ca si prima data inca de la aterizarea avionului pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv am simptit acel fior de cecetare al Duhului Sfant de a avea onoarea si privilegiul de a calca din nou pe locurile unde Mantuitorul nostru a calcat. 

Aceasta excursie Spirituala a fost nu numai despre Istoria lui Israel, sau calcand pe locurile unde Isus a calcat, a invatat, a trait, a iubit si a murit pentru noi dar a adus si o umblare mai aproape de Dumnezeu pentru multi dintre noi. Privind la aceasta excursie Spirituala si din aspectul de organizator, am putut sa vad expresia de bucurie si multumire a pelerinilor, multi dintre ei, implinindu-si visul vietii de a calca pe pamantul Sfant.In primul rand multumesc lui Dumnezeu pentru o asa reusita excursie, apoi multumesc lui Mihail de la Oxentia Tourism cu care am colaborat in a facilita acest pelerinaj si cu care am reusit sa leg o relatie apropiata de prietenie.

Apoi vreau sa multumesc lui Daniel, ghidul de limba Romana si lui Kira, ghidul de limba Engleza, care au fost minunati in felul cum au conectat locurile vizitate to Sfanta Scriptura. Totodata vreau sa multumesc personal fiecarei persoane care s-a alaturat la grupul nostru numit: “AGAPE”, veniti de la alte biserici din: Riverside- California, Dallas-Texas, Seattle-Washington, Vancouver-Canada, Atlanta Georgia,

Phoenix-Arizona si Romania.

Shalom,

Vasile si Elena Petean

California-USA (Iunie-2015)


MARCEL TEPENEU

Călătorind în țara sfântă, am înțeles cât de simpli erau oamenii de atunci, dar ce har le-a făcut Dumnezeu și ne-a făcut și nouă prin ei, trimițându-Și Fiul acolo.

IONEL TUTAC

Personal, in aceste locuri, credinta mea s-a intarit, iar sufletul s-a umplut de bucurie.

SORIN COVACI

Putem afirma ca Biblia este acum citita cu alti ochi si nadajduim ca amintirile cladite in aceasta vor avea un ecou cit mai prelungit!

DANIEL MALUTAN

Cu adevărat citesc Biblia cu alţi ochi după acest pelerinaj. Este foarte greu să exprimi în cuvinte de ce se întâmplă acest lucru.

VIOREL TUNA

A fost o vizita pe care me-am dorit-o mult si pe care cu cat de mult am dorit-o a fost la fel de reusita.

CLAUDIU SERE

Merita macar odata in viata sa vizitezi Tara Sfinta - Israel, ajutati de agentia Oxentia Tourism

CORNEL GAFENCU

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu in luna Ianuarie 2013 am reusit sa ne implinim un vis din cele multe pe care le avem si anume am vizitat Tara Sfanta Israel.

SORIN CIGHER

Călătoria în Israel este memorabilă pentru mine. Mi-ar plăcea să repet experiența. Am rămas cu amintirile unei călătorii reușite ...

IOAN COTARLA

Am petrecut opt zile de neuitat in Tara Sfata in a doua jumatate a lunii Ianuarie 2013. Am decis să mergem și nu contenim să Îi mulțumim Domnului pentru că am avut un timp binecuvântat în Țara Sfântă.

SANDA POP

Shalom! Am avut bucuria de a vizita Israelul pentru prima data impreuna cu Oxentia Tourism in aprilie. Experienta mea a fost deosebit de placuta; marturisesc ca mi-a intrecut cu mult asteptarile.