OPINII ȘI RECOMANDĂRI

SANDA POP

Shalom! Am avut bucuria de a vizita Israelul pentru prima data impreuna cu Oxentia Tourism in aprilie. Grupul a fost alcatuit din frati din Viena, Romania si Statele Unite. Experienta mea a fost deosebit de placuta; marturisesc ca mi-a intrecut cu mult asteptarile. De cum pasesti pe acele pamanturi simti ca si cum te-ai intoarce acasa. La radacini. Pentru mine a fost doar un "starter", sunt incredintata ca a fost doar prima dintre mai multe calatorii ce le voi face in Israel. Cu toate cunostintele biblice, volumul de informatii este foarte mare; se cere mai mult decat o singura vizita pentru a realiza semnificatia acelor locuri. Excursia a fost foarte bine organizata, fratele Mihail Manole este inzestrat de sus cu calitati potrivite unui lider/manager, cu multa blandete si intelepciune. Avantajele calatoriei in tur organizat sunt multe: itinerariul este deja prestabilit, ai parte de explicatii in limba romana (nu ca nu s-ar vorbi si alte limbi in grup), cazarea la hoteluri e deja organizata, transportul confortabil asigurat, intrarile la diferite site-uri rezolvate... Din punctul meu de vedere, ce a contribuit la farmecul calatoriei a fost si ghidul nostru evreu de origine romana, Samuel, care a fost o adevarata enciclopedie. Un evreu pasionat si iubitor de tara, daruit cu mult umor si foarte competent... Am calatorit si in Iordania, a fost minunat si foarte diferit de ceea ce noi europenii cunoastem. A fost absolut incantator. Nu pot decat sa recomand celor care se gandesc sa faca o asemenea calatorie: agentia Oxentia are parte de oameni speciali; nu veti regreta o asemenea calatorie, dimpotriva, doar va va starni apetitul...Iar in ce ne priveste pe noi crestinii, suntem chemati sa-i starnim la gelozie pe fratii nostri evrei, co-mostenitori ai promisiunilor lui Dumnezeu.

Pacea sa fie peste Israel, pe strazile lui, intre zidurile lui, in casele lui... Binecuvantarea si protectia divina! 


IONEL TUTAC

Personal, in aceste locuri, credinta mea s-a intarit, iar sufletul s-a umplut de bucurie.

SORIN COVACI

Putem afirma ca Biblia este acum citita cu alti ochi si nadajduim ca amintirile cladite in aceasta vor avea un ecou cit mai prelungit!

DANIEL MALUTAN

Cu adevărat citesc Biblia cu alţi ochi după acest pelerinaj. Este foarte greu să exprimi în cuvinte de ce se întâmplă acest lucru.

MARCEL TEPENEU

Călătorind în țara sfântă, am înțeles cât de simpli erau oamenii de atunci, dar ce har le-a făcut Dumnezeu și ne-a făcut și nouă prin ei, trimițându-Și Fiul acolo.

CLAUDIU SERE

Merita macar odata in viata sa vizitezi Tara Sfinta - Israel, ajutati de agentia Oxentia Tourism

VASILE & ELENA PETEAN

Revenind in Israel dupa 20 de ani, nu numai ca vizitator dar si ca organizator al unui grup de 112 de persoane

IOAN COTARLA

Am petrecut opt zile de neuitat in Tara Sfata in a doua jumatate a lunii Ianuarie 2013. Am decis să mergem și nu contenim să Îi mulțumim Domnului pentru că am avut un timp binecuvântat în Țara Sfântă.

CORNEL GAFENCU

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu in luna Ianuarie 2013 am reusit sa ne implinim un vis din cele multe pe care le avem si anume am vizitat Tara Sfanta Israel.

SORIN CIGHER

Călătoria în Israel este memorabilă pentru mine. Mi-ar plăcea să repet experiența. Am rămas cu amintirile unei călătorii reușite ...

VIOREL TUNA

A fost o vizita pe care me-am dorit-o mult si pe care cu cat de mult am dorit-o a fost la fel de reusita.