DESPRE NOI

Cum ar fi dacă ar exista o agenție de turism care să ofere clientului căldura și familiaritatea de acasă, dar care să îi pună la dispoziție și pachetul turistic pe care el și-l dorește?

De la această viziune nu a mai fost decât un pas, așa că în anul 2008 am înregistrat în România Agenția OXENTIA TOURISM și am oferit primele pachete turistice. Ne-am documentat cu privire la destinații, trasee, am selectat ofertele cele mai avantajoase, am învățat din experiențe – într-un cuvânt, am descoperit toate secretele vacanței pe care dumneavoastră v-o închipuiți, iar acum vă putem pune la dispoziție cele mai frumoase oferte turistice.

Ce ne recomandă?

Dincolo de cuvintele noastre, stau mărturie aprecierile celor care au călătorit cu noi și care acum fac parte dintre clienții noștri. Avem convingerea că și mărturia ta va fi în favoarea noastră, pentru că vom face tot ce ține de noi ca și tu să călătorești, dar în același timp, să te simți ca acasă! Promovăm un turism de calitate și dorim să răspundem tuturor exigențelor clienților noștri prin servicii la standarde internaționale.

Suntem întotdeauna aproape de clienții noștri și încercăm să menținem costurile ofertelor noastre la prețuri favorabile lor! În plus, ne dorim ca tu, clientul nostru, să te simți acasă oriunde vei călători și să te bucuri de viață alături de cei dragi!

Valorile în care credem

Într-o viață de calitate faci totul cu plăcere, de aceea echipa noastră este caracterizată de:

  • PASIUNE,
  • TRANSPARENȚĂ,
  • INTERES,
  • ENTUZIASM,
  • SIMPLITATE,
  • COMUNICARE,
  • ONESTITATE și frică de Dumnezeu.

Povestea OXENTIA TOURISM este cu oameni, despre oameni și pentru oameni! Ne dorim ca atunci când apelezi la serviciile noastre să ai încredere că vom căuta pentru tine cea mai bună soluție și îți vom putea prezenta cea mai bună ofertă pentru ca vacanța ta să fie una de vis!

De aceea am creat pentru tine OXENTIA TOURISMca să te bucuri de viață!