CIRCUIT

Praga 2019 - Orasul De Aur [ oferta inchisa ]

Pret de la 440 EUR / persoana
6 zile / 5 nopti

Descriere

Praga este capitala republicii cehe, se întinde pe o suprafață de 49.000 hectare și are o populație de 1.2 milioane de locuitori. Orașul este împărţit în 57 de cartiere și este așezat la arox. 398 m deasupra nivelului mării.

Orașul celor 100 de turnuri", "Praga de aur" aflată pe meandrele râului Vltava, face să bată mai repede inima poeților, a pictorilor, a fotografilor. Praga este un centru cultural, administrativ, al cultelor, comerțului și industriei Republicii Cehe și, de 10 secole, capitala regatului și a Republicii, ca și sediul numeroșilor suverani și arhiepiscopi.

Atractiile circuitului:

Praga este echivalentul Parisului in materie de frumusete cu o istoria veche de un mileniu. Nu este surprinzator faptul ca dupa revolutia de catifea din 1989, vizitatori din toata lumea au venit in numar mare sa vada minunile acestui oras: podul Carol din sec al XIV-lea, castelul din Praga si molcomul rau Vltava care a inspirat cea mai frumoasa compozitie a lui Smetana.

Detalii calatorie

 ✈ ZBOR  (RO 225)   -  TAROM

PLECARE: BUCUREȘTI, RO (HENRI COANDĂ) 25 OCTOMBRIE.2019 [07:50]
SOSIRE: PRAGA, CZ (AEROPORTUL RUZYNE) 25.OCTOMBRIE.2019 [08:45]
DURATA ZBORURLUI: 01:50  
BAGAJ DE CALĂ INCLUS: INTREABA LA AGENTIE  
MASA: SNACK  
 ZBOR (RO 226)   -  TAROM
PLECARE: PRAGA, CZ (AEROPORTUL RUZYNE) 30.OCTOMBRIE.2019 [09:30]
SOSIRE: BUCUREȘTI, RO (HENRI COANDĂA) 30.OCTOMBRIE.2019 [12:20]
DURATA ZBORURLUI: 01:50  
BAGAJ DE CALĂ INCLUS: INTREABA LA AGENTIE  
MASA: SNACK  

Beneficii

Tarife

de la 440 € / persoana / pachet

Reperele circuitului, plecari in 2019:

 • Plecari din: Bucuresti
 • Plecari: 04.09, 26.09, 25.10;
 • Grup: minim 25 persoane
 • Insotitor de grup si ghizi locali

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE: 


 • Karlovy Vary: 70 EURO / persoana (pretul include: transport autocar, insotitor de grup, tur de oras, pranzul).
 • Cina traditionala ceheasca cu program folcloric, preparate traditionale, bauturi nealcolice incluse (transfer hotel-restauranthotel inclus): 50 EURO / persoana 
 • Excursie la Kutna Hora: 50 EURO / persoana (pretul include: transport autocar, insotitor de grup, tur de oras)
 • Croaziera pe raul Vlatava cu cina inclusa (durata: 2 ore): 35 EURO/ persoana.
 • Excursie la Dresda: 60 EURO / persoana (pretul include: transport autocar, insotitor de grup, tur de oras).
Ziua 1

BUCUREȘTI - PRAGA:


Întâlnire cu însoțitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 05:50 pentru îmbarcare pe cursa Tarom cu destinația Praga.

Decolare la ora 07:50 și sosire la Praga la ora locală 08:45. Transfer în centrul orașului pentru tur panoramic de oraș cu însoțitorul de grup cu opriri la: Castelul Hradcany, Piața Wenceslas, Piața Staromestske Namesti (oprire la oră fixă pentru spectacolul păpușilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul dintre cele mai frumoase monumente gotice din Europa).

Transfer la hotel Duo 4 **** sau similar. 


avion
HOTEL DUO
Ziua 2

PRAGA TUR PIETONAL CU INSOTITORUL DE GRUP


 

 • Mic dejun. 
 • Azi va propunem sa continuati explorarea orasului intr-un tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup (transferul hotel oras hotel nu este inclus). 
 • Vom vedea mai intai Manastirea Strahov si Biserica Loreta, dupa care vom admira indeaproape frumosul castel din Praga, a carui constructie a inceput in secolul al IX-lea, ca cetate de scaun a regilor Boemiei. In ziua de azi, castelul este sediul oficial al Presedintelui Cehiei.
 •  In apropierea castelului vom vedea Catedrala Sf. Vitus, simbolul spiritual al statului ceh, dupa care vom traversa cartierul Mala Strana (cartierul mic) in drum spre faimosul pod Carol peste raul Vltava, pe care il vom traversa si noi. 
 • Seara, optional, va propunem o croaziera cu cina pe raul Vltava. 
 • In timpul croazierei veti putea admira luminile orasului Praga, care sunt fermecatoare.

autocar
HOTEL DUO
Ziua 3

EXCURSIE OPTIONALA LA KARLOVY VARY


 

 • Mic dejun. 
 • Excursie optionala la Karlovy Vary, renumita statiune balneoclimaterica din Europa centrala, datorita izvoarelor sale termale. Karlovy Vary sau Karlsbad (denumirea germana) este situat in vestul Bohemiei, la confluenta raurilor Ohre si Tepla, la o distanta de 130 km de Praga, iar numele sau a fost dat in cinstea lui Carol al IV-lea, Imparatul Imperiul Roman si Rege al Bohemiei care a fondat orasul in anul 1370. 
 • Statiunea este atat de faimoasa datorita abundentei de izvoare termele: 13 izvoare principale, alte 300 de izvoare mici si raul Tepla cu apa calda. Insa, apele termale nu sunt singura bogatie a orasului, ci si obiectele din cristal de Bohemia sau portelan produse in fabricile mestesugarilor de aici. 
 • Pe drumul dintre Praga si Karlovy Vary vom propunem o oprire la fabrica de bere KruLAovice, care a fost intemeiata in 1581 si era fabrica care furniza bere pentru familia imperiala a Austriei. 
 • Seara, intoarcere la Praga si cazare.

autocar
HOTEL DUO
Ziua 4

EXCURSIE OPTIONALA LA KUTNA HORA


 

 • Mic dejun. 
 • Excursie optionala la orasul medieval Kutna Hora din secolul al XIII-lea, situat la 70 km distanta de Praga. Orasul care gazduieste o mina de argint este bogat in monumente gotice. 
 • Printre monumentele importante se pot mentiona: Primaria Veche, Catedrala Sf. Barbara cu ale sale picturi valoroase, fosta Monetarie Regala, Palatul Regal. Oras cu traditie in exploatarea minereurilor de argint si in fabricarea monedei regale, Kutna Hora a fost in trecut al doilea oras ca si importanta, dupa Praga. 
 • A fost inclus in patrimoniul UNESCO in anul 1995. 
 • Dupa amiaza, intoarcere la Praga si cazare. 
 • Seara, optional, cina traditionala in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca si veti experimenta preparatele locale si renumita bere.

autocar
HOTEL DUO
Ziua 5

EXCURSIE OPTIONALA LA DRESDA


 

 • Mic dejun. 
 • Timp liber sau excursie optionala la Dresda. Dresda, numita si Florenta de pe Elba este capitala landului Saxonia si este situata foarte aproape de granita cu Cehia. Orasul este situat pe malul fluviului Elba si pastreaza o bogata mostenire culturala si arhitecturala, fiind capitala regilor Saxoni. 
 • In trecut, orasul mai era numit si cutia cu bijuterii datorita centrului construit in stil baroc si rococo. Vom putea admira castelul Zwinger, biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. 
 • Intoarcere la Praga.

autocar
HOTEL DUO
Ziua 6

ZIUA 6 | PRAGA BUCURESTI


 

 • Mic dejun. 
 • Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zbor TAROM cu decolare la ora 09:30.
 • Sosirea la Bucuresti este prevazuta pentru ora 12:20.

avion
Castelul Hradcany [Praga]

Reprezintă un întreg complex arhitectonic, pentru vizitarea căruia aveţi nevoie de aproape o zi.

El se compune din Hrad sau castel, fostă reşedinţă a regilor şi actuală reşedinţă a preşedintelui statului, ale cărei prime baze au fost puse spre sfârşitul sec. IX, pinacoteca, catedrala gotică Sf. Vít în care se păstrează bijuteriile coroanei, turnul lui Dalibor, biserica Sf. Jiří, turnul negru.

În incinta complexului se află renumita Zlatá ulička „străduţa aurarilor “. În căsuţele viu colorate ale vechilor alchimişti, care încercau să obţină aur prin diverse metode, se vând astăzi diferite suveniruri.

Din faţa castelului se deschide una dintre cele mai frumoase panorame asupra oraşului, pe care o puteţi admira cu ochiul liber sau cu ajutorul unor lunete special instalate, contra unei sume modice.

La sud, grădinile palatului se unesc aproape cu una dintre cele mai frumoase şi renumite grădini baroce în terasă din Praga de la începutul sec.18, Ledeburské záhrady.

În mijloc se află o sală terrenă şi o fântână cu statuia unui uriaş.

Piața Wenceslas [Praga]

Piața are un istoric interesant, în epoca medievală fiind târg de cai, apoi în secolul al XIX-lea a devenit zona comercială a orașului. Abia în 1848 a primit numele sfântului patron al Boemiei, Sf.Wenceslas. Piața nu a avut însă numai rol economic. În 1419, reformatorul Ian Zelivsky a condus prin piață o procesiune; la 28 octombrie 1918 aici s-a proclamat independența Cehoslovaciei; în 1969 Jan Palach și-a dat foc în semn de protest față de ocupația sovietică, iar în 1989 aici s-a proclamat sfârșitul perioadei comuniste, în urma ”revoluției de catifea”, în timpul căreia nu s-a spart nici măcar un geam.

Piața Staromestske Namesti [Praga]

Este o piață istorică din Orașul Vechi al Pragăi, fiind localizată între Piaa Wenceslas și Podul Carol. Piața conține mai multe clădiri construite în diferite stiluri arhitecturale. Turnul Primăriei Vechi oferă o vedere panoramică asupra Orașului Vechi, având la partea superioară un ceas astronomic medieval. Acesta a fost instalat pentru prima dată în 1410, fiind al treilea ceas astronomic ca vechime din lume și cel mai vechi aflat încă în funcțiune.

În centrul pieței se află monumentul reformatorului religios Jan Hus, care a fost ars pe rug pentru convingerile sale la Konstanz, ducând la declanșarea Războaielor Husite. Statuia cunoscută azi ca Memorialul Jan Hus a fost amplasată în piață la 6 iulie 1915 cu ocazia comemorării a 500 de ani de la moartea sa.

 

Opera Semper [Dresda]

 Opera Semper din Dresda, sau Semperoper, este sediul Sächsische Staatsoper, una din cele mai importante instituții culturale ale orașului. Clădirea operei este, de asemenea, unul din cele mai impresionante monumente din Dresda.
 
 Încă din anul 1678, pe locul unde se află acum Semperoper, a fost construită o clădire a operei, lângă Theaterplatz. În anul 1838, Gottfried Semper, care a fost puternic influențat de arhitectura romană antică, a început construcția unei noi clădiri în stilul neo-renascentist. Clădirea magnifică a găzduit multe premiere ale unor lucrări ale lui Richard Strauss și Richard Wagner, acesta din urmă ajungând în Dresda la un an după ce Opera Semper a fost finalizată, în anul 1841. În centrul acestei piețe, în fața Operei, se află o statuie ecvestră a regelui saxon Ioan, adăugată în anul 1889. Statuia a fost realizată de Johannes Schilling, un sculptor german, responsabil și de carul de pe clădirea Operei.

Palatul Zwinger [Dresda]

Palatul Zwinger din Dresda este o construcție în stil baroc din Dresda, Germania.

Palatul care are o colecție prețioasă de obiecte de artă, este amplasat între „Opera de stat Dresda” (Semperoper) și „Piața Poștei” în apropiere fiind teatrul „Staatsschauspiel Dresden”, „Palatul Taschenberg” și „Piața Teatrului”.

Denumirea de Zwinger (țarc) au dat-o locuitorii orașului, o denumire ironică la adresa spațiului redus și a zidurilor care înconjurau palatul.

Construcția în stil baroc a fost realizată în anul 1709.

Inițial, fusese o clădire din lemn, îngrădită, care servea pentru turnire, întreceri ale cavalerilor la mânuirea armelor, un amfiteatru și alte distracții pentru curtea regală saxonă.

Denumirea de Zwinger rezultă din înghesuiala cauzată de locul strâmt datorat zidurilor de fortificație exterioare și interioare.

Zwinger este astăzi un complex muzeal găzduit într-un palat superb din secolul al XVIII-lea,  un exemplu interesant de arhitectură barocă germană. În afară de arhitectura sa impresionantă, Zwinger este faimos pentru colecția sa de porțelanuri, instrumente științifice, o colecție cu arme din secolele XV – XVIII, dar și o amplă colecție de artă. Nu trebuie să uităm nici Galeria Lungă, o încăpere cu 32 de arcade, cele patru pavilioane aranjate simetric în partea estică și vestică a clădirii sau Baia Nimfelor cu grațioasele lor fântâni și statui mitologice. Muzeul se mândrește chiar și cu o grădină zoo.

Mina de argint [Kutna Hora]
Monetăria Regală [Kutna Hora]
Piaţa de crăciun [Praga]
Podul Carol [Praga]

 Podul Charles(Karluv Most) este o zonă pietonală și este principalul punct de atracție pentru turiștii care vin în Praga. Acesta este de asemenea și cel mai fotografiat obiectiv din oraș. Construcția podului a început în anul 1357 și a înlocuit vechiul pod Judith a cărui singură parte rămasă este unul din turnurile de la intrarea Malá Strana.

Facilitati hotele

*** Detalii despre HOTEL DUO

Hotelul Duo oferă cazare pentru călătorii de afaceri și de agrement, în Praga, la doar 200 de metri de stația de metrou Strizkov. Oaspeții pot ajunge cu metroul la gara principală în 17 minute. Piața centrului vechi cu Ceasul Astronomic se află la 30 de minute de mers cu metroul.

Toate camerele și suitele spațioase au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, cutie de valori, fierbător electric, minibar și baie dotată cu o cadă sau duș.

Oaspeții de la Hotelul Duo se pot bucura de mâncăruri delicioase în restaurantul în stil rustic sau în grădina de bere, în timpul verii. De asemenea, oaspeții au la dispoziție o piscină interioară și saună. Proprietatea oferă recepție cu program nonstop și facilități pentru conferințe.

Din stația de metrou Střížkov, aflată în fața hotelului, oaspeții pot ajunge în centrul orașului în aproximativ 10 minute, pe linia C de metrou. La Arena O2 se poate ajunge în 30 de minute cu transportul public.Pachetul include

5 nopţi de cazare cu mic dejun
 • transport cu avionul Bucuresti Praga si retur, compania TAROM;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la hotel 4*;
 • transferuri aeroport hotel aeroport;
 • tur panoramic de oras in Praga;
 • insotitor roman de grup.
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie 2018. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

 • asigurarea medicala (optionala);
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana se practica in Cehia, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;

Adauga marturie


Introduceti codul de securitate:

Marturii

Alte detalii

TRANSFERURI DIN PROVONCIE

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI):


 

 • 20 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PLOIESTI, GIURGIU, URZICENI
 • 25 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
 • 30 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA
 • 35 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
 • 40 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
 • 45 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
 • 50 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
 • 55 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
 • 65 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
 • 70 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU
 • 80 EURO/adult/dus-intors si 45 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS
 • 95 EURO/adult/dus-intors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES
 • NOTA: Serviciul de transfer privat este valabil in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
INFORMATII IMPORTANTE

OBSERVATII:


 • DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: CARTE DE IDENTITATE SAU PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU PASAPORT TEMPORAR, VALABILE CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT; informații suplimentare pe http://www.politiadefrontiera.ro
 • ACEST PROGRAM NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE DE CATRE CETATENII ROMANI;
 • nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
 • clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
 • conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;
 • persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
 • agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
 • distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
 • hotlul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru
 • cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
 • pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
 • in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
 • persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
 • agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
 • in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
 • conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
 • conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
 • politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
 • bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;
 • acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;
 • in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
 • nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
 • asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
 • prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

V-ar mai putea interesaOct 03 2020
CIRCUIT

Turcia 2020 - Toamna

de la 690 Eur / persoana
Oct 07 2020
CIRCUIT

CIRCUIT - ROMA PENTRU SENIORI 2020

de la 570 Eur / persoana
Nov 26 2020
CIRCUIT

RUSIA - MURMANSK 2020 [Aurora Boreala]

1695 Eur / persoana
Sep 22 2020
CIRCUIT

|✅EGIPT - TOAMNA 2020

1325 Eur / persoana