blog

CE ESTE FAMILIA PE CARE NOI VREM SĂ O PROTEJĂM PRIN CONSTITUȚIE ?

21/03/2018
575
0 comentarii

Orice familie își trage numele din Domnul nostru Isus Cristos – aceasta este afirmația Sfintei Scripturi în Ep. ap Pavel către Efeseni 3.15, afirmație pe care o susținem și credem cu tărie în ea.
Aceeași afirmație este susținută și de către unii dintre parlamentarii României, printre care și domnul Titus Corlățean, care susțin și fac demersuri pentru schimbarea art. 48 din Constituția României articol care să specifice faptul că „statul are obligația să protejeze familia formată în baza căsătoriei dintre un bărbat și o femeie”.


Într-una din luările sale de cuvânt domnul Titus Corlățean afirma faptul că familia care își trage numele din Domnul Isus Cristos este familia care este caracterizată de 3 condiții și anume:
  1. Familia creată de Dumnezeu din bărbat și femeie conform Cuvântului lui Dumnezeu scris în Geneza 2. 21-23
  2. Familia caracterizată de dragostea dintre un bărbat și o femeie, conform cu Ep. lui Pavel către Efeseni 5. 22-25
  3. Familia caracterizată de prezența Domnului Isus Hristos, conform cărții Eclesiastul 4.9 – 12

Suntem chemați să susținem aceste demersuri, să ne rugăm pentru cei care sunt în fruntea țării și care pot lua decizii în favoarea unei societăți sănătoase și binecuvântate de Dumnezeu.

Să susținem familia așa cum a instituit-o Dumnnezeu pentru ca țara noastră să aibă parte de binecuvântarea și prosperitatea pe care o poate da numai El !

 

Mihail Manole
Manager
Oxentia Tourism

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu


Introduceti codul de securitate: