blog

Webinar cu ghidul agenției de turism: Oxentia Tourism, Liga Gershon, ghid de limbă română în Israel.

14/04/2022
197
0 comentarii

Webinar cu ghidul agenției de turism: Oxentia Tourism, Liga Gershon, ghid de limba română în Israel.

Începând cu 1 Martie 2022, statul Israel s-a deschis și primește pe toți turiști/toți vizitatorii străini de toate vârstele, indiferent de statutul lor de vaccinare.

Aș dori astăzi să vorbim despre aceste importante informații care țîn de călătoriile în Israel:

,După cum v-am informat în recenta noastră actualizare de călătorie, veștile bune continuă să apară!

  1. ► Site-ul oficial al Ministerului Turismului din Israel: safe.israel.travel Am sperat, am visat și ne-am rugat să se schimbe reglementările stricte privind călătoriile în Israel iar acum, datorită scăderii numărului de infectări cu virusul SARS- Cov 2, guvernul israelian a luat, în sfârșit, măsurile așteptate în direcția corectă! În acest sens suntem bucuroși să vă aducem la cunoștință următoarele: Începând cu 1 Martie 2022, statul Israel primește toți vizitatorii străini de toate vârstele, indiferent de statutul lor de vaccinare (vaccinați sau nevaccinați). 
  2. ► Declarația de intrare în Israel: corona.health.gov.îl/en/flights 
  3. ► Test la intrarea în Israel: testngo.femi.com/en/sign-în. Este creat un sistem online, prin care se rezervă testul și se achita online pentru a benefici de un preț redus și bună organizare. Singură cerință rămâne prezentarea unui test PCR negativ, efectuat înainte de plecare, precum și a unui test PCR efectuat la aterizarea în Israel. În așteptarea unui rezultat negativ, toți vizitatorii vor fi liberi să călătorească și să se bucure de călătoria Israel! # !!! Cât timp înainte de plecarea spre Israel trebuie făcut testul ? Info de pe pagină: israelsafe.com, scrie că testul PCR trebuie să fie făcut în intervalul de 72 de ore înainte de sosire în Israel. 
  4. ► Se mai face test PCR în Israel ? Da, test PCR se face imediat după sosirea în Israel, în aeroportul Ben Gurion din TelAviv. Care este costul ? Ce fac în caz că este Negativ ? Ce fac în caz că este Pozitiv ? # !!! Cât costă testul PCR la sosire în Israel ? Costul testului precomandat pe pagină: israelsafe.com, este de 80 Nis / sau 20 Euro / sau 110 Lei. Acest lucru se face când se înregistrează călătorul în interval de 72 de ore înainte de sosire în Israel. Ce facem după testul PCR în aeroprotul Ben Gurion din TelAviv ? Tot grupul merge la Hotelul rezervat în programul călătoriei și acolo aștepta rezultatul testul. # !!! Dacă testul este negativ ce urmează ? Atunci, continuați călătoria minunată în Israel. # !!! Dacă testul este pozitiv, ce urmează ? Atunci călătorul este izolvat în același Hotel pentru 5 zile, după care se face un alt test contra cost (aprox. 115 Nis / sau 32 Euro / sau 155 Lei). # !!! Se cere test PCR la plecarea din Israel ? Se cere test PCR la plecare din Israel, DOAR dacă se cere de țară de destinația, de exemplu România. În cazul nostru, România NU cere test PCR la sosire atunci NU se mai face test la plecare din Israel pentru destinația România. Pentru mai multe informații puteți vizita site-ul Ministerului Sănătății din Israel, care este actualizat în permanență la adresa: israelsafe.com 
  5. ► Site-ul DSU pentru România | Ghid de călătorie în țară sau străinătate. | fiipregatit.ro/ghid/condiții-intrare-în-românia-străînătate

Cu ajutorul Lui Dumnezeu planificăm câteva călătorii pentru 2022, astfel:

  • # în Israel, călătorie de 5 zile și 7 zile. 
  • # în Iordania, călătorie de 5 zile cu cazare și la Marea Moartă 
  • # în Israel și Iordania, călătorie de 8 zile cu cazare și la Marea Moartă.

Toate vor fi publicate în curând pe pagină web: oxentiatourism.ro

Cu aleasă prețuire,

ℹ️ | Oxentia Tourism, se va ocupă cu drag de confortul tău pentru a beneficia de un concediu special în Israel, în Iordania, cu ajutorul Domnului !

E-mail: salut@oxentiatourism.ro

Web: www.oxentiatourism.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu


Introduceti codul de securitate: