blog

Vești bune pentru începutul anului 2022!Israel se deschide !

16/01/2022
279
0 comentarii

Vești bune pentru începutul anului 2022!

Shalom din Israel și urări de Anul Nou pentru partenerii și prietenii noștri de călătorie.

Slavă Domnului, noul an începe cu vești bune!

Restricțiile de călătorie se ridică treptat, iar începând de săptămâna viitoare, 9 ianuarie 2022, vor intra în vigoare următoarele: Vizitatorii străini care sosesc din țările "portocalii" și care sunt vaccinați sau recuperați * (în conformitate cu definițiile Ministerului Sănătății din Israel) vor putea intra în Israel.

Vizitatorii vor trebui să treacă un test PCR înainte de îmbarcarea în avion, să completeze un formular online, să treacă un alt test PCR după aterizarea în Israel și să rămână în carantină timp de 24 de ore sau până la primirea unui rezultat negativ al testului (în funcție de care dintre aceste două situații se întâmplă mai devreme).

  • Sunt considerați vaccinați cei care au fost vaccinați cu un vaccin aprobat de OMS în cele șase luni anterioare sosirii în Israel sau cei care au primit un vaccin de rapel. Trebuie să fi trecut cel puțin 14 zile de la ultima vaccinare la data intrării în Israel.
  • Sunt considerați recuperați cei care pot prezenta rezultate pozitive la testul NAAT efectuat cu cel puțin 11 zile înainte de sosirea lor în Israel și cu cel mult 180 de zile înainte de data plecării din Israel.

În prezent, sunt recunoscute doar certificatele UE.

  • Toți vizitatorii trebuie să prezinte un rezultat negativ al testului PCR efectuat cu până la 72 de ore înainte de zborul lor spre Israel.
  • Toți vizitatorii trebuie să completeze un "Formular de declarație de intrare" online înainte de sosire și să încarce certificatul de vaccinare pentru a obține un permis verde.
  • Vizitatorii vor fi supuși unui test PCR la sosire și vor fi conduși la hotel/casă, unde vor fi izolați până la sosirea rezultatelor sau până la expirarea a 24 de ore.

Actualizare din 6 ianuarie: În conformitate cu deschiderea treptată a frontierelor noastre pentru vizitatorii internaționali, autoritățile israeliene permit acum vizitatorilor din toate națiunile să intre în Israel, inclusiv din acele națiuni care erau considerate "ROȘU" până acum, inclusiv SUA, Marea Britanie și Emiratele Arabe Unite.

Deși decizia este luată, se așteaptă ca punerea în aplicare să mai dureze câteva zile până când toate sistemele vor fi actualizate pentru a permite intrarea în Israel a străinilor din toate națiunile. Faceți clic aici pentru a citi raportul complet și detaliat al Ministerului israelian al Sănătății.


Pe măsură ce situația generală continuă să se normalizeze, sperăm să vedem că un protocol de intrare în grup va fi, de asemenea, formalizat foarte curând și vă vom actualiza de îndată ce vor apărea mai multe vești bune. Contactați-ne pentru orice întrebări. Adresa de email: salut@oxentiatourism.ro sau la telefon: +40 746 675 313 | 

Pentru anul 2022 vă dorim:

Dumnezeu să va binecuvânteze și să vă păzească!

Dumnezeu să facă să lumineze Fața Lui peste voi și să se îndure de voi!

Dumnezeu să își înalțe Fața peste voi și să vă dea pacea!

Va dorim calauzirea Lui Dumnezeu in 2022! La multi ani! 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu


Introduceti codul de securitate: