blog

✈️ Israelul se deschide pentru turismul internațional începând cu Mai 2021

14/04/2021
254
0 comentarii

Israelul se deschide pentru turismul primit încă din Mai 2021. Cu așteptări în creștere și pregătiri pentru reînnoirea turismului de intrare în Israel, guvernul și autoritățile noastre din domeniul sănătății sunt în prezent în procesul de avansare și finalizare a reglementărilor care vor permite turiștilor internaționali, atât persoane fizice, cât și grupuri, să intre în Israel începând cu luna mai 2021.

Aceste discuții oficiale, care sunt încă în desfășurare și încă nu sunt concludente, indică faptul că vizitatorii internaționali care intră în Israel începând cu luna Mai 2021 vor trebui să prezinte un certificat de vaccinare, un test Corona negativ și să facă un test serologic (producând rezultate negative) la aeroport intrare.

Deși acestea sunt vești bune care indică deschiderea oficială a Israelului pentru turism, ne așteptăm ca aceste linii directoare să se relaxeze pe măsură ce trecem în vară și toamnă și pe măsură ce situația sănătății continuă să se îmbunătățească la nivel global. Trebuie remarcat faptul că, datorită reglementărilor sale stricte de sănătate, Israelul este singura națiune din lume în prezent care va solicita vizitatorilor internaționali să se supună tuturor celor trei măsuri de sănătate menționate mai sus.

După cum am indicat anterior, aceste discuții între Ministerul Sănătății și Ministerul Turismului sunt în curs de desfășurare și ne așteptăm ca o declarație finală să fie publicată de guvern în zilele următoare. Vă vom împărtăși liniile directoare și orarele finale de îndată ce vor fi lansate.

Echipa noastră Oxentia Tourism lucrează intens cu partenerii noștri din Israel de călătorie, planificând și pregătind ca mai multe grupuri să înceapă sosirea în Israel în această vară. Așteptările noastre, pe baza acestor discuții oficiale inițiale, sunt să vedem primele grupuri începând cu jumătatea lunii Mai 2021, cu un volum mai mare de grupuri care sosesc până în Iunie și o deschidere completă pentru turiștii individuali începând cu Iulie 2021. Așteptăm cu nerăbdare să vă văd față în față și să vă slujim in calatoriile frumoase in Israel în curând.

Pe măsură ce statul Israel se pregătește pentru prietenii ei internaționali, echipa dvs. Oxentia Tourism stă să vă susțină toate eforturile, în timp ce avem încredere în Dumnezeu și îi cerem să binecuvânteze lucrarea mâinilor noastre.

Binecuvântări de la Ierusalim !

Etichete:

Comentarii (0)

Adauga un comentariu


Introduceti codul de securitate: