blog

Israel, testul PCR la sosire va fi eliminat pe 20 Mai 2022 !!!

10/05/2022
657
0 comentarii

Alte vești bune!

Una dintre ultimele reglementări Corona care mai există se va încheia pe 20 Mai 2022, deoarece cei care sosesc în Israel nu vor mai fi obligați să facă testul PCR la aeroport la aterizare! Aceasta este o VESTE BUNĂ pentru grupurile și pelerinii individuali care până acum erau încă obligați să facă testul PCR la aterizarea în Israel și să se confrunte cu riscul de a intra într-o perioadă de carantină în cazul unui test "pozitiv". Această preocupare la intrarea în Israel se va TERMINA pe 20 Mai!

Nu numai că testul PCR la sosire va fi eliminat pe 20 Mai, dar și testul de dinaintea zborului este relaxat, iar începând de astăzi, 10 Mai, cei care sosesc vor putea face un test Antigen în locul testului PCR, atâta timp cât acesta este făcut cu cel mult 24 de ore înainte de îmbarcarea în zborul spre Israel. În cazul în care călătorii preferă, pot folosi în continuare testul PCR înainte de a veni în Israel și nu uitați că, în funcție de destinație, este posibil să vi se ceară în continuare să faceți un test înainte de a pleca din Israel pe drumul de întoarcere în țară, în cazul Romaniei nu se cere test.

 

Țara Sfântă, este plină de prieteni internaționali care vizitează și se bucură de locurile biblice din Israel, de priveliștile frumoase și de vremea minunată, iar echipa Oxentia Tourism așteaptă cu nerăbdare să vă servească în curând.

Binecuvântări din Israel,

Echipa dumneavoastră Oxentia Tourism

Comentarii (0)

Adauga un comentariu


Introduceti codul de securitate: