blog

Grădina Mormântului în Ierusalim cu tinerii de la ELIM din Viena | Oxentia Tourism

15/04/2022
197
0 comentarii

Să medităm la ultimele învățături pe care Domnul Isus le-a dat ucenicilor înainte să fie arestat, judecat și răstignit. Având în vedere că Scriptura conține „Cuvântul lui Dumnezeu... viu și lucrător”, ne dorim ca aceste versete să aducă transformare în viețile noastre și să ne apropie și mai mult de Dumnezeul Atotputernic.

„Din Sion, care este întruparea frumuseţii desăvârşite, de acolo străluceşte Dumnezeu.” Psalmul 50.2. Sionul este situat în zona colinei sau a muntelui cu același nume, în partea de sud-est a Ierusalimului de azi și a fost cunoscut mai întâi ca cetate a iebusiților, iar mai apoi ca așezare fortificată din vremea regelui David.

După cucerirea și întărirea cetății sub regii David, și Solomon, iar mai apoi în perioada exilului babilonean, Sionul a devenit treptat un simbol al speranței mesianice a evreilor.

Vrei să mergi pe unde a mers Isus?

Alăturați-vă nouă într-un pelerinaj prin Israel. Ghizii noștri experimentați vă vor duce la toate locurile biblice unde Isus a trăit și a predicat.

Veniți să vedeți cu ochii voștri locurile care au fost sacre pentru creștini timp de secole. Rezervați acum și primiți gratuit îndrumare spirituală din partea echipei noastre de experți.

  • Sunt Mihail Manole și vă invit să vizitați împreună cu Oxentia Tourism aceste locuri încărcate de istorie, de cultură.
  • Intră pe site-ul www.oxentiatourism.ro și caută ofertele noastre de călătorii în Țara Sfântă! 

Pentru înscriere rog să competati formularul aici: bit.ly/3JMvc03

Cu prietenie,

Oxentia Tourism, ghidul de succes în calatoria ta!

Comentarii (0)

Adauga un comentariu


Introduceti codul de securitate: