blog

✈️ Oxentia Tourism la Congresul Uniunii Bisericilor Baptise din România | Oxentia Tourism

24/06/2019
160
0 comentarii

✈️ În perioada 24 - 25 Mai 2019 a avut loc la Cluj Napoca, Congresul Uniunii Bisericilor Baptise din România, eveniment la care Agenția Oxentia Tourism, prin reprezentantul său, manager Mihail Manole, a participat cu drag. Tema acestei întâlniri a fost „Uniți în Cristos petru misiune”.

Și pentru că misiunea noastră comună este de a vesti că Isus Cristos, Mesia a venit în lume ca să mântuiască pe orice om care crede în El, am reamintit celor prezenți de misiunea Agenției

Oxentia Tourism aceea de a prezenta credincioșilor locurile în care s-a născut, a crescut, a umblat, a murit și a înviat Mântuitorul. Totul prin intermediul călătoriilor organizate în Țara Sfântă, Israel.

În acest sens, am împărțit celor prezenți la Congres pliante cu ofertele Agenției și am vorbit cu cei care s-au arătat dornici să viziteze Pământul Făgăduinței, Țara lui Israel. e bucurăm că suntem chemați să slujim împreună Celui ce a murit în locul nostru și să rămânem uniți în Cristos pentru misiune!

Pentru cei care doresc să afle mai multe despre noi sau sunt interesați de ofertele noastre, ne găsiți pe:

„Mă întorc iarăsi în Sion și vreau să locuiesc în mijlocul Ierusalimului. Ierusalimul se va chemă: "Cetatea cea credincioasă", și muntele Domnului oștirilor se va chemă:

"Muntele cel Sfânt".”, spune Domnul în Zaharia 8:3.

Cu aleasă prețuire și dragoste în Cristos Isus,

 

Mihail Manole

Manager | Oxentia Tourism

Mob.: + 40 746 675 313

E-mail: m.manole@oxentiatourism.com

Etichete:

Comentarii (0)

Adauga un comentariu


Introduceti codul de securitate: