blog

✈️ Mulțumim grupului Bethel Viena | Oxentia Tourism

13/04/2018
652
1 comentarii

✈️ Shalom dragul nostru pelerin și călător prin Țara Sfântă,

A trecut doar o zi de la vizita noastră în Israel pe care am avut harul și îngăduința lui Dumnezeu să o facem împreună.
Ne-am bucurat de însoțirea Lui și de faptul că ne-am putut cunoaște, am putut petrece timp unii cu alții și chiar am legat prietenii noi care credem că vor continua și după această călătorie.
Împreună am imortalizat momente din călătoria noastră și am înregistrat imagini care să ne rămână amintire peste vremuri. Pe unele dintre ele le-am atașat acestui mesaj și sperăm că vor produce momente de bucurie adevărată și de aducere aminte plăcută.

Nădăjduim  că și pentru tine a fost o plăcere și o binecuvântare să călătorești pe urmele Domnului și Mântuitorului nostru Isus Cristos cu agenția Oxentia Tourism și credem că vei mai face această bună alegere și în călătoriile viitoare.

Noi suntem gata să îți oferim aceleași servicii de calitate de fiecare dată când vei decide să călătorești cu Oxentia Tourism în alte pelerinaje în Israel dar și în alte zone ale lumii!

Te așteptăm cu cei dragi, familie sau prieteni să pleci în vacanță alături de Oxentia Tourism – totul pentru ca tu să te bucuri de viață!

Cu aleasă prețuire și dragoste în Cristos Isus,

Mihail Manole
Manager Oxentia Tourism
➡️ www.oxentiatourism.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu


Introduceti codul de securitate: