blog

✈️ Desertul Negev – prezentare a acestei zone care infloreste in Israel | Oxentia Tourism

26/01/2021
95
0 comentarii

Desertul Negev – prezentare a acestei zone care infloreste in Israel | Oxentia Tourism 

- Desertul Negev acopera mai mult de jumatate din teritoriul Israelului, peste 13.000 km2 sau aproximativ 55% din suprafata terestra a tarii. Acesta are o forma triunghi privit de sus, fiind marginit la vest de deaertul din Peninsula Sinai, și la est de valea Arava. Negev are multe caracteristici specifice culturale si geologice. Printre acestea din urma sunt trei cratere: Mahtesh Ramon, Mahtesh Gadol, si Mahtesh Katan.

- Negevul este un desert stancos. El este constituit din munti stancosi, prafuiti, care devin brusc albii de viituri tumultuoase in anotimpul ploilor, si cratere adanci. Poate fi impartit in cinci regiuni ecologice: Negevul de nord, de vest și central, Platoul cel mare si Valea Arava.

❗ Ai nevoie de suport ? ❗ Mai ai nelamuriri ? ❗ Doresti mai multe detalii ? Nu ezita sa ne contactezi telefonic sau pe email si noi iti vom raspunde cu drag, dorim sa va servim.

  • +40.746.675.313 - Mihail Manole
  • +40.723.294.027 - Precup Nica 
  • office@oxentiatourism.com 

Oxentia Tourism se va ocupa cu drag de confortul tau pentru a beneficia de un vacanta speciala in ✅ Israel, ✅ Iordania si ✅ Egipt!

Cu prietenie, Mihail Manole - meșterul Manole 

Etichete:

Comentarii (0)

Adauga un comentariu


Introduceti codul de securitate: