blog

✈️ Conferința națională a Bisericilor Penticostale | Oxentia Tourism

21/06/2019
163
0 comentarii

✈️ În perioada 11 - 12 Mai 2019 a reprezentant pentru credincioșii Cultului Penticostal din Austria, prilej de mare bucurie datorită conferinței naționale cu tema „ Biserica primară și Biserica de azi”, eveniment la care Agenția Oxentia Tourism, prin reprezentantul său, manager Mihail Manole, a participat cu drag.

Și pentru că misiunea noastră comună este de a vesti că Isus Cristos, Mesia a venit în lume ca să mântuiască pe orice om care crede în El, am reamintit celor prezenți de misiunea Agenției Oxentia Tourism aceea de a prezenta credincioșilor locurile în care s-a născut, a umblat, a murit și a înviat Mântuitorul, locurile în care Biserica primelor veacuri se strângea și se închina Celui care a deschis o nouă cale de împăcare cu Dumnezeu. Totul prin intermediul călătoriilor organizate în Țara Sfântă, Israel.

În acest sens, am împărțit celor prezenți la eveniment pliante cu ofertele Agenției și am vorbit cu cei care s-au arătat dornici să viziteze Pământul Făgăduinței, Țara lui Israel.

Ne bucurăm că suntem chemați să slujim împreună Celui ce a murit în locul nostru și dorim să rămânem însuflețiți de același Duh care stăpânea simțirile creștinilor primelor veacuri!

Pentru cei care doresc să afle mai multe despre noi sau sunt interesați de ofertele noastre, ne găsiți pe:  

 

„Mă întorc iarăsi în Sion și vreau să locuiesc în mijlocul Ierusalimului. Ierusalimul se va chemă: "Cetatea cea credincioasă", și muntele Domnului oștirilor se va chemă: "Muntele cel Sfânt".”, spune Domnul în Zaharia 8:3.

Cu aleasă prețuire și dragoste în Cristos Isus,

Mihail Manole

Manager | Oxentia Tourism

Etichete:

Comentarii (0)

Adauga un comentariu


Introduceti codul de securitate: