blog

✈️ City of David - Bun venit în City of David sau Orașul lui David | Oxentia Tourism

27/04/2021
19
0 comentarii

Bun venit în City of David sau Orașul lui David, amplasat pe o creastă îngustă la sud de orașul de vechi de astăzi în apropiere de valea Hinom sau Valea Gheenei. Aici astăzi este un sit arheologic vizitat de mii de turiști din întreaaga lume și tot aici se află și celebrul tunel construit de Ezechia prin care cei care doresc pot face o plimbare.

- Orașului lui David a început în urmă cu peste 3.000 de ani, când regele David a părăsit orașul Hebron spre un mic oraș de pe deal, cunoscut sub numele de Ierusalim, stabilindu-l ca fiind capitala unită a triburilor lui Israel. Ani mai târziu, fiul lui David, regele Solomon, a construit Primul Templu lângă Orașul lui David pe vârful muntelui Moriah, locul legării lui Isaac și, odată cu acesta, acest vârf de deal a devenit unul dintre cele mai importante locuri din lume.

- Astăzi, povestea Orașului lui David continuă. În adâncurile subterane, Orașul lui David dezvăluie unele dintre cele mai interesante descoperiri arheologice ale lumii antice. În timp ce era deasupra solului, orașul este un centru de activitate vibrant, cu un centru de vizitatori care îi întâmpină pe vizitatori pentru un tur incitant către locul unde a fost scrisă o mare parte din Biblie.

- Aici se afla: Scăldătoarea Siloamului care este un bazin tăiat în rocă în panta de sud a orașului lui David situat în afara zidurilor Ierusalimului vechi. Apele izvorului Gihon erau aduse aici de două apeducte și umpleau bazinul. Scăldătoarea Siloamului este menționată în Sfânta Scriptură de mai multe ori cel mai semnificativ fiind episodul din Evanghelia după Ioan când Isus Cristos a vindecat aici un orb din naștere.

- Tot aici se afla si Tunelul lui Ezechia sau Tunelul Siloam este un tunel care a fost săpat sub Cetatea lui David în Ierusalim în timpul domniei lui Ezechia și a fost proiectat să servească ca apeduct pentru a aproviziona Ierusalimul cu apă în timpul iminentului asediu asirian, condus de Sanherib.

- În al paisprezecelea an al imparatului Ezechia, Sanherib, imparatul Asiriei, s-a suit impotriva tuturor cetatilor intarite ale lui Iuda, si le-a luat. [Isaia.36:1]

- Agenția Oxentia Tourism te invită și pe tine să vizitezi acest obiectiv turistic în călătoria ta prin Țara Sfântă.


| Ai nevoie de suport ? | Mai ai nelămuriri ? | Dorești mai multe detalii ?

Nu ezita să ne contactezi telefonic sau pe email și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Comentarii (0)

Adauga un comentariu


Introduceti codul de securitate: