blog

Liebe Grusse din Tirol Austria | Oxentia Tourism

08/04/2021
11
0 comentarii

ℹ️ Vizitatorii Tirolului vor experimenta un peisaj montan maiestuos și încântător, care va atinge cu siguranță sufletul lor. Nenumăratele activități în aer liber și o primire călduroasă fac din vacanțele din această regiune uimitoare o experiență de neuitat.

ℹ️ "Aici am gasit in sfarsit un loc de liniste, un loc de pace, asa cum as fi putut sa-l doresc doar", scria Johann Wolfgang von Goethe despre Tirol in 1829. Astazi, multi vizitatori vin in aceasta regiune din vest a Austriei sa-si lase grijile, sa scape de stresul vietii de zi cu zi si sa fie la un pas cu natura. Cu peste 500 de varfuri de peste 3.000 de metri, peste 600 de ghetari de-a lungul creastei alpine principale, pajisti verzi luxuriante si colibe fermecatoare, aceasta zona se mandreste cu un peisaj cu adevarat unic.

ℹ️ Pasionatii de aer liber sunt rasfatati la alegere in Tirol, atat vara, cat si iarna. Drumetiile ai alpinismul sunt activitati populare in lunile calde de vara, in timp ce iarna multe persoane vin in Tirol pentru schi alpin si sanius in peisajul incantator de zapada. De la vaile Ötztal, Paznauntal, Pitztal, Zillertal si Stubaital pana la Tirolul de Est, Lacul Achensee, capitala regionala Innsbruck si legendarul statiune de schi Kitzbühel: satele, orasele si regiunile din Tirol sunt renumite pentru obiceiurile si sarbatorile traditionale, precum si pentru ca sunt muzee si alte atractii culturale de cea mai inalta calitate.

ℹ️ Pensiunile si hanurile locale sunt locul ideal pentru a gusta unele dintre delicioasele specialitati locale si pentru a va relaxa dupa o zi lungă in aer liber. Si cand lucrurile se incalzesc vara, exista o multime de lacuri cristaline pentru a va racori, lasati-va gandurile sa rataceascs si pur, si simplu sa va pierdeti in acest moment.

ℹ️ Unele obiective pentru a descoperi Tirolul sunt:

❗ Ai nevoie de suport ? ❗ Mai ai nelămuriri ? ❗ Dorești mai multe detalii ?

Nu ezita să ne contactezi telefonic sau pe email și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Caută călătoriile noastre în Austria chiar acum!

#oxentiatourism​ #marturiioxentiatourism#oxentiatourism​​ #tirol​​ #austria

Cu prietenie,

Mihail Manole - meșterul Manole | Oxentia Tourism

E-mail: m.manole@oxentiatourism.com

☎️ +40.746.675.313

Comentarii (0)

Adauga un comentariu


Introduceti codul de securitate: