destinatii

SPANIA

SPANIA

Regatul Spaniei sau Spania este o țară situată în sud-vestul Europei, membră a Uniunii Europene vecina la nord-est cu Franța și Andorra, de-a lungul Munților Pirinei. Face parte din Peninsula Iberică împreună cu Portugalia și Gibraltar, având de asemenea două arhipelaguri, situate unul în Marea Mediterană (Insulele Baleare) și celălalt în Oceanul Atlantic (Insulele Canare).

Clima tarii este în principal temperată și mediteraneană; există veri calde în interior, mai degrabă cu condiții moderate și înnorate pe coastă. Iernile sunt înnorate și reci în interior, regiunile de pe coastă fiind relativ temperate. Caracterul mediteranean predomină pe aproape întreaga suprafață a țarii iar temperaturile sunt blânde, si precipitațiile abundente pe durata întregului an, în afara verii.

05 Nov - 25 Nov 2019
21 zile / 20 nopti

CROAZIERA CARAIBE MSC DIVINA

Oxentia Tourism vă invită într-un program inedit în care veți descoperi unele dintre...

de la 1.279 EUR / persoana
Detalii

Oferte de vacanta inchise04 Mar - 16 Mar 2019
13 zile / 12 nopti

MSC SINFONIA - CROAZIERĂ MEDITERANA

Primul pas făcut pe bordul vasului de croaziera MSC Sinfonia, un vas de lux din flota MSC Cruise, ...

de la 645 EUR / persoana
Detalii

contact

OxentiaTourism.ro are politici de confidentialitate in conformitate cu directiva europeana prescurtata GDPR. Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor in scopul realizarii comunicarii si ofertarii. Pentru detalii puteti citi Politica de Protectie a Datelor.


Cod de securitate:

contact info

Program: L-V: 9.00-18.00