destinatii

FRANȚA

Franța este o țară veche, formată în Evul Mediu în prezent fiind  a doua putere economică europeană și a cincea putere economică mondială. Deviza națională este „Libertate, egalitate, fraternitate” (în franceză „Liberté, Égalité, Fraternité”)
Este unul dintre liderii mondiali în sectoarele agroalimentar, aeronautic,al automobilelor, al  produselor de lux,  dar și al turismului.
Are ieșire la Marea Nordului către nord, la Canalul Mânecii către nord-vest, la Oceanul Atlantic către vest și la Marea Mediterană către sud-est. Se învecinează cu Belgia și Luxemburg la nord-est, cu Germania și Elveția la est, cu Italia și cu Monaco la sud-est, cu Spania și cu Andorra la sud-vest.
Teritoriul metropolitan al Franței oferă forme de relief și peisaje naturale deosebit de variate de la lanțuri montane mai mult sau mai puțin erodate, la litoraluri diversificate și văi cu orașe amestecate cu spații neo-naturale.


Oferte de vacanta inchise01 Mar - 03 Mar 2019
3 zile / 2 nopti

PARIS - CITY BREAK

Sunt nenumărate motive pentru a vizita Parisul: arta culinară sofisticată, muzica pasională, ar...

de la 303 EUR / persoana in camera dubla
Detalii
04 Mar - 16 Mar 2019
13 zile / 12 nopti

MSC SINFONIA - CROAZIERĂ MEDITERANA

Primul pas făcut pe bordul vasului de croaziera MSC Sinfonia, un vas de lux din flota MSC Cruise, ...

de la 645 EUR / persoana
Detalii
06 Mar - 11 Mar 2019
6 zile / 5 nopti

PARIS 2019 - 8 MARTIE

Îţi place să visezi cu ochii deschişi? Vrei să schimbi ceva în viaţa ta? Vrei să ...

de la 520 EUR / persoana
Detalii

contact

OxentiaTourism.ro are politici de confidentialitate in conformitate cu directiva europeana prescurtata GDPR. Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor in scopul realizarii comunicarii si ofertarii. Pentru detalii puteti citi Politica de Protectie a Datelor.


Cod de securitate:

contact info

Program: L-V: 9.00-18.00