destinatii

BELGIA

Regatul Belgiei, cunoscut colocvial ca Belgia  este o țară în Europa de Vest. Este unul dintre membrii fondatori ai Uniunii Europene și găzduiește majoritatea instituțiilor acesteia precum și alte instituții internaționale importante, inclusiv NATO. Belgia se învecinează cu Țările de Jos, Germania, Marele Ducat al Luxemburgului, Franța și Marea Nordului.

În ciuda diviziunilor politice și lingvistice, regiunea ce corespunde Belgiei actuale a fost centrul înfloririi unor mari mișcări artistice, care au exercitat o puternică influență asupra artei și culturii europene. Astăzi, într-o anumită măsură, viața culturală este concentrată în fiecare comunitate lingvistică, o sferă culturală comună fiind greu de realizat din cauza diferitelor bariere.


Oferte de vacanta inchise08 Mar - 10 Mar 2019
3 zile / 2 nopti

CITY BREAK BRUXELLES

Când spui Bruxelles, spui Uniunea Europeană. Capitala Belgiei reprezintă însă mult...

de la 219 EUR / persoana
Detalii

contact

OxentiaTourism.ro are politici de confidentialitate in conformitate cu directiva europeana prescurtata GDPR. Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor in scopul realizarii comunicarii si ofertarii. Pentru detalii puteti citi Politica de Protectie a Datelor.


Cod de securitate:

contact info

Program: L-V: 9.00-18.00