VACANȚE LA SKI

SKI ÎN BANSKO-PIRIN PLACE HOTEL [ oferta inchisa ]

Pret de la 419 EUR / persoana
8 zile / 7 nopti
Bucuraţi-vă de o vacanţă binemeritată alături de cei dragi în Bansko, paradisul iubitorilor de schi!

Descriere

Bansko oferă o varietate mare de activități, pliabile pe orice personalitate. De la fanii sporturilor extreme de iarnă, până la contemplatorii autenticului, a naturii. Orașul și-a conservat cu mare atenție strălucirea: străzile pietruite și casele vechi de sute de ani, cu pereți înalți din piatră și ferestre mici. Lista atracțiilor locale unice se poate extinde, orientându-se către vinul roșu și mâncărurile delicioase ale bucătăriei tradiționale. 

Principala sursă a sentimentului de puritate, armonie și siguranță provine din puterea naturală a muntelui Pirin. În pantele sale sunt adăpostiți peste 75 de kilometri de partie de schi de înaltă calitate, păstrate în stare perfectă prin intermediul a 14 vehicule de întreținere și un sistem de ultimă generație de producere a zăpezii artificiale care garantează calitatea pârtiilor timp de 6 luni pe an- din decembrie, până în mai. În doar câteva minute, o telecabină modernă vă va conduce deasupra a 75 de km de pârtii de schi, chiar în inima Muntelui Pirin.

Prin intermediul celor 15 cabine deosebit de rapide, cu o lungime a cablului totală de 22 de kilometri, puteți ajunge la oricare dintre traseele puse la dispoziția dumneavoastră. Pista „Tomba” este fără îndoială cea mai atractivă, dar și cea mai dificilă zonă. Calitățile au fost evaluate cu calificativul excelent de către Alberto Tombă însuși, acestea conferind cadrul obișnuit de desfășurare a circuitului Audi FIS Alpine Ski World Cup. Stațiunea oferă, de asemenea, condiții excelente pentru biatlon, iar în trecut a găzduit Campionatul European de Biatlon (2007), precum și câteva competiții internaționale. Aici veți găsi piste potrivite pentru fiecare tip de schior: de la cei începători, până la cei cu adevărat experimentați. De asemenea, pentru siguranța schiorilor, pe piste patrulează o echipă de profesioniști. 

Serviciul de închiriere a accesoriilor de schi pune la dispoziție peste 3000 de perechi de schiuri și peste 1000 de snowboard-uri, dintre cele mai recente colecții „Atomic Skis”, plus un personal instruit pentru satisfacerea oricărei nevoi pe care o aveți în acest sens. 

Detalii calatorie

Beneficii

 • Relaxare
 • Distracție
 • Vizitarea unor locuri noi
 • Experiențe noi şi inedite


Tarife

 • Tarif de la 597 euro/ persoană în cameră dublă standard.

 • *Pentru detalii despre alte perioade de plecare, vă rugăm să ne contactați.

 • **Tarif valabil în limita disponibilității

 • Plata integrală se va face în momentul rezervării.

Stațiune ski [Bansko]

Facilitati hotele

*** Detalii despre Pirin Place Bansko

Pirin Place Bansko oferă restaurant și se află în Bansko, la 15 km de pârtiile de schi din Bansko și la 1,2 km de Molerite. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

Toate unitățile de cazare au zonă de relaxare și bucătărie dotată complet, cu o gamă de facilități de gătit, cum ar fi cuptor, prăjitor de pâine, frigider și plită. Unele unități de cazare pun la dispoziție terasă și/sau balcon.

Apartamentele sunt dotate cu cadă cu hidromasaj, cu apă termală.

Proprietatea oferă acces direct la pârtiile de schi. Aproape de proprietate puteți opta pentru schi și drumeții.

Primăria Municipiului Bansko se află la 1,9 km de Pirin Place Bansko.Pachetul include

7 nopţi cazare cu mic dejun
 • 7 nopţi cazare

 • Mic dejun

 • Transportul

 • Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno

 • Taxele de intrare la obiectivele turistice

 • Cheltuieli de natură personală

Adauga marturie


Introduceti codul de securitate:

Marturii

V-ar mai putea interesa