VACANȚE LA SKI

SKI ÎN BANSKO-MOMINI DVORI HOTEL [ oferta inchisa ]

Pret de la 449 EUR / persoana
8 zile / 7 nopti
Bucuraţi-vă de o vacanţă binemeritata alături de cei dragi în Bansko, paradisul iubitorilor de schi!

Descriere

Bansko oferă o varietate mare de activități, pliabile pe orice personalitate. De la fanii sporturilor extreme de iarnă, până la contemplatorii autenticului, a naturii. Orașul și-a conservat cu mare atenție strălucirea: străzile pietruite și casele vechi de sute de ani, cu pereți înalți din piatră și ferestre mici. Lista atracțiilor locale unice se poate extinde, orientându-se către vinul roșu și mâncărurile delicioase ale bucătăriei tradiționale.

Principala sursă a sentimentului de puritate, armonie și siguranță provine din puterea naturală a muntelui Pirin. În pantele sale sunt adăpostiți peste 75 de kilometri de partie de schi de înaltă calitate, păstrate în stare perfectă prin intermediul a 14 vehicule de întreținere și un sistem de ultimă generație de producere a zăpezii artificiale care garantează calitatea pârtiilor timp de 6 luni pe an- din decembrie, până în mai. În doar câteva minute, o telecabină modernă vă va conduce deasupra a 75 de km de pârtii de schi, chiar în inima Muntelui Pirin.

Prin intermediul celor 15 cabine deosebit de rapide, cu o lungime a cablului totală de 22 de kilometri, puteți ajunge la oricare dintre traseele puse la dispoziția dumneavoastră. Pista „Tomba” este fără îndoială cea mai atractivă, dar și cea mai dificilă zonă. Calitățile au fost evaluate cu calificativul excelent de către Alberto Tombă însuși, acestea conferind cadrul obișnuit de desfășurare a circuitului Audi FIS Alpine Ski World Cup. Stațiunea oferă, de asemenea, condiții excelente pentru biatlon, iar în trecut a găzduit Campionatul European de Biatlon (2007), precum și câteva competiții internaționale. Aici veți găsi piste potrivite pentru fiecare tip de schior: de la cei începători, până la cei cu adevărat experimentați. De asemenea, pentru siguranța schiorilor, pe piste patrulează o echipă de profesioniști. 

Serviciul de închiriere a accesoriilor de schi pune la dispoziție peste 3000 de perechi de schiuri și peste 1000 de snowboard-uri, dintre cele mai recente colecții „Atomic Skis”, plus un personal instruit pentru satisfacerea oricărei nevoi pe care o aveți în acest sens. 

Detalii calatorie

Beneficii

 • Relaxare

 • Distracție

 • Vizitarea unor locuri noi

 • Experiențe noi şi inediteTarife

 • Tarif de la 449 euro/ persoană în cameră dublă standard.

 • *Pentru detalii despre alte perioade de plecare, vă rugăm să ne contactați.

 • **Tarif valabil în limita disponibilității

 • Plata integrală se va face în momentul rezervării.

Stațiune ski [Bansko]

Facilitati hotele

*** Detalii despre Momini Dvori Hotel

Administrat de o familie, acest hotel fermecător de tip boutique este situat pe o stradă laterală liniştită din inima popularei staţiuni de schi Bansko din Bulgaria. Camerele decorate individual sunt dotate cu TV prin cablu şi au acces gratuit la internet WiFi. În timpul sezonului de schi, oaspeții beneficiază de servicii gratuite de transfer la telegondolă. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Toate camerele mobilate elegant ale Hotelului Momini Dvori au o baie privată mare, cu halate moi şi papuci.

Oaspeţii pot savura specialităţi bulgăreşti tradiţionale şi preparate internaţionale la taverna Hotelului Momini Dvori. Terasa în aer liber are vedere la piaţa Nikola Vaptzarov şi oferă posibilitatea de a lua masa în aer liber.

Hotelul are o saună gratuită, unde oaspeţii se pot relaxa după o zi petrecută pe pârtii. De asemenea, oaspeţii se pot destinde cu masaje terapeutice profesioniste.

La câţiva paşi de hotel se pot găsi magazine şi restaurante, iar în apropiere există locuri de parcare gratuite. La cerere sunt disponibile servicii de transport în Bansko şi în oraşul Sofia. Pachetul include

7 nopţi cazare cu mic dejun
 • 7 nopţi cazare

 • Mic dejun

 • Transportul
 • Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice
 • Cheltuieli de natură personală

Adauga marturie


Introduceti codul de securitate:

Marturii

V-ar mai putea interesa