VACANȚE EXOTICE

VACANȚĂ LA SKI ÎN TIROL

Pret de la 578 EUR / persoana in camera dubla
8 zile / 7 nopti
Să călătorești înseamnă să descoperi că toți se înșeală când este vorba despre alte țări – Aldous Huxley.

Descriere

Peisaj muntos al acestei regiuni încântă orice turist venit în zonă și oferă o diversitate de activităţi pentru petrecerea timpului. Cine ajunge în Tirol, descoperă 500 de piscuri peste 3.000 m, 600 de gheţari, pajişti verzi cu cabane tradiţionale care invită la repaus, activităţi sportive şi delicii culinare, drumeţii şi căţărări vara, privelişti de neuitat.

Detalii calatorie

Beneficii

 • Relaxare
 • Distracție
 • Vizitarea unor locuri noi
 • Experiențe inedite.


Tarife

 • Tarif de la 578 euro/ persoană în cameră dublă standard.

 • *Pentru detalii despre alte perioade de plecare, vă rugăm să ne contactați.

 • **Tarif valabil în limita disponibilității

ALPINOLINO [Tirol]

Aproape de stația montană a telecabinei Westendorf Alpenrosenbahn, se află Alpinolino, parcul de aventuri alpine situat la o altitudine de 1.770 m, în care vizitatorii pot afla multe lucruri noi despre animalele și vegetația din munții tirolezi. Aici, jocurile, distracția și aventura se concentrează pe tema naturii.  Un puzzle supradimensional, o grădină zoologică, o trambulină și multe altele sunt câteva din posibilitățile oferite pentru a avea distracția completă pentru copii și nu numai.

CASTELUL AMBRAS [Tirol]

Castelul Ambras, situat deasupra orașului Innsbruck, a fost construit de arhiducele Ferdinand II al Austriei și datează din secolul al 16-lea. Aceasta a fost reședința preferată a lui Ferdinand și centrul vieții culturale de la curtea sa.

Castelul adăpostește și expoziții :precum Galeria miracolelor (Wunderkammer) unde sunt expuse obiecte precum corali, cornuri de rinoceri, artefacte aduse înapoi în Europa de către primii exploratori, o galerie a portretelor habsburgilor, opere de Tizian, Van Dyck, Diego Velásquez.

PFUNDS TSCHEY [Tirol]

Pfunds Tschey este o vale alpină care se află la o înălțime de 1650 metri deasupra nivelului mării și care a impresionat de fiecare dată vizitatorii, în special toamna, prin peisaj dar și prin combinația perfectă de culori. Pentru amatorii de drumeții, există din loc în loc mici hambare din cherestea numite “Cabane pentru gătit” unde pot să facă câte un popas.

LACUL PIBURGER SEE [Tirol]

Piburger See este o bijuterie a naturii în mijlocul rezervaţiei protejate a peisajului în afara Oetz din Ötztal. Lacul de munte are o suprafaţă de 14 hectare şi o adâncime maximă de 25 m și ajunge la o temperatură a apei de 21 de grade. 

Piburger See este înconjurat în mare parte de pădure, zone netede fiind doar la capătul estic şi vestic al lacului, iar de la parcare se ajunge în doar câteva minute la lac. Aici ai la dispoziţie un restaurant cu terasă de vară şi posibilitatea de a închiria bărci.


SCHLOSS TRATZBERG [Tirol]

 Schloss Tratzberg, este un castel din regiunea Tirol despre care apar primele însemnări în secolul al XIII-lea. O adevărată bijuterie renacentistă, acesta este situat între Jenbach și Schwaz. Este una dintre cele mai frumoase clădiri din Alpi din perioada de tranziție dintre gotic și renascentist și impresionează prin curtea magnifică pictată și diferitele săli renascentiste.

Prin intermediul unui ghid audio, vizitatorii se pot scufunda în istoria plină de evenimente a Schloss Tratzberg. Centrul este Sala Habsburgică, cu un copac familial habsburgic pictat, cu 148  de portrete. În plus pot fi vizitate camera reginei cu ușa secretă, o cameră de vânătoare și o armură.

Facilitati hotele

*** Detalii despre Hotel Crystal 4*

Localizare

Hotelul se află în vecinătatea gării (200 m), într-o zonă centrală, dar liniștită și foarte însorită.

Facilități hotel

Hotelul Crystal din Sankt Johann în Tirol este un hotel cu tradiție și ospitalitate bine stabilită, într-o locație centrală și frumoasă, oferind un stil tirolez la exterior și un aer modern și contemporan în interior. Situat chiar lângă telecabina de la poalele Kornbühel Horn, hotelul oferă relaxare, liniște și recreere - un amestec perfect de facilități moderne și confortul tradițional al unei unități de familie. Pentru a adăuga o notă specială în vacanța dvs., puteți utiliza zona noastră de spa mică, dar frumoasă, cu saună, baie de aburi, sală de relaxare și solar, gratuit. Halatele de baie sunt disponibile gratuit la recepție.. 

Facilități camere

Camerele hotelului sunt moderne și frumos decorate, punând la dispoziția turiștilor toate cele necasare pentru petrecerea unui sejur de vis.

Site oficial

https://www.hotel-crystal.at/en/ • Cazare 7 nopți în cameră dublă standard.
 • Demipensiune ( mic dejun + cină ).
 • Taxa de oraș
 • Transportul
 • Skipass
 • Asigurare medicală și storno
 • Alte cheltuieli personale.

Adauga marturie


Introduceti codul de securitate:

Marturii

V-ar mai putea interesa