VACANȚE CU FAMILIA

REVELION LISABONA [ oferta inchisa ]

Pret 501 EUR / persoana in camera dubla
6 zile / 5 nopti
"O vacanţă înseamnă să nu ai ce face dar să faci toată ziua ceva." Robert Orben

Descriere

Lisabona este probabil cea mai însorită capitală europeană, acolo unde zâmbetele și buna dispoziție pot fi puse seama razelor de soare prezente aproape tot timpul. Este și orașul de care te vei îndrăgosti inexplicabil de repede, de îndată ce îți vei da sufletul urcând prima stradă în pantă, imediat ce vei gusta din primul pastel de nata, odată ce vei zări primul tramvai galben și din primele secunde în care vei admira priveliștea de la un miradouro.

Detalii calatorie

ZBOR         - 

PLECARE: BUCUREȘTI, RO (HENRI COANDA) 28 DEC 06:15
SOSIRE: LISBON 28 DEC 08:55
DURATA ZBORURLUI: -  
BAGAJ INCLUS: 1 PC  
MASA: -  

ZBOR         - 

PLECARE: LISBON 02 IAN 23:05
SOSIRE: BUCUREȘTI, RO (HENRI COANDA) 03 IAN 05:05
DURATA ZBORURLUI: -  
BAGAJ INCLUS: 1 PC  
MASA: -  

Beneficii

 • Relaxare

 • Distracție

 • Vizitarea unor locuri noi

 • Experiențe inediteTarife

Tarif 501 Euro/ persoană în cameră dublă

*Pentru detalii despre alte perioade de plecare, vă rugăm să ne contactați.

**Tarif valabil în limita disponibilității.

Cartierul Belem [Lisabona]

Cartierul Belem este situat în partea de vest a orașului Lisabona și este renumit datorită faptului că a fost după cutremurul din 1775 reședința regală dar și pentru că acesta reprezenta locul de plecare al exploratorilor portughezi.

În Belem turiștii pot găsi Palatul Belem, fosta reședință regală, în prezent reședința oficială a Președintelui Portugaliei; Muzeul Național al Calestilor; Mosteiro dos Jeronimos; Turnul Belem.

Biserica Dos Jeronimos [Lisabona]

Mănăstirea Jeronimos este, fără îndoială, cel mai prestigios locaş de cult din Lisabona. Regele Manuel I a fost cel care a comandat construirea ei, lucrările fiind încheiate în 1502. În prezent mănăstirea este, alături de Turnul Belem, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO (statut pe care îl deţine din 1983), ceea ce nu este, de fapt, surprinzător, având în vedere unicitatea sa arhitecturală şi trecutul istoric al edificiului.

Mănăstirea, a fost construită în 1502 pentru a comemora călătoriile şi realizările lui Vasco da Gama, la un an de la începutul lucrărilor. Arhitectul desemnat de către Regele Manuel I, Doigo Boitac, a conceput edificiul într-un uimitor stil manuelin, care se defineşte ca specie a stilului gotic cu masive decoraţiuni, acest stil purtând numele regelui care a comandat construirea mănăstirii.

Ridicarea edificiului, precum şi dezvoltarea stilului manuelin, au avut legătură cu realizările maritime ale Portugaliei în epoca marilor descoperiri geografice.

Turnul Belem [Lisabona]

Turnul Belem este unul dintre cele mai simbolice edificii din Lisabona şi este o expresie rafinată a superbului stil manuelin, făcând parte din Patrimoniul Mondial UNESCO (declarat ca atare în 1983).

Turnul este situat, aşa cum sugerează şi numele, în districtul Belem şi mai este cunoscut şi ca Turnul sau Castelul Sfântul Vincent (Castelo de Sao Vicente de Belem).

A fost construit în secolul al XVI-lea (între 1514 şi 1520) la ordinul Regelui Manuel I, care a decis să implementeze planurile predecesorului său, Regele King Joao II, pentru a consolida sistemul de apărare de pe malul Râului Tagus. Arhitectul şef a fost Francisco de Arruda, care a inserat vizibile elemente maure în patrimoniul general structural şi decorativ al turnului.

Cartierul Alfama [Lisabona]

Alfama este cel mai vechi cartier al orașului. Acesta era cam tot orașul pe vremea când maurii au intrat în peninsulă (secolul al VIII-lea).

Alfama e alcătuit, în mare parte, dintr-un labirint de străduțe înguste, cum se văd în multe dintre orașele europene ce-și urmăresc originile până în Evul Mediu.


Muzeul Marinei [Lisabona]

Portughezii s-au numărat cândva printre cei mai vestiți cuceritori ai mărilor și au întemeiat, grație priceperii lor de navigatori, un imperiu colonial, iar spectaculosul Muzeu al Marinei, cu patrimoniul său de peste 17.000 de piese, evoca aceste vremuri glorioase.

Parcul Națiunilor [Lisabona]

Facilitati hotele

*** Detalii despre Holiday Inn Express Lisbon-Oeiras

Holiday Inn Express Lisbon - Oeiras, situat la doar 15 km de Aeroportul din Lisabona şi de centrul oraşului Lisabona, oferă camere moderne, prevăzute cu un TV prin satelit.

Camerele hotelului Holiday Inn Express Lisbon-Oeiras sunt luminoase şi aerisite. Acestea includ facilităţi pentru prepararea ceaiului şi cafelei, un birou şi o baie privată, prevăzută cu o cadă şi un duş.

În localul Great Room, oaspeţii pot savura un copios mic dejun tip bufet, care include pâine proaspătă şi ulei de măsline local. Barul serveşte gustări şi băuturi. Seara, restaurantele locale pot livra preparate portugheze, italiene şi indiene la pachet.

Holiday Inn Express Lisbon - Oeiras este situat la mai puţin de 3 km de o serie de parcuri locale de afaceri, cum ar fi Quinta da Fonte şi Parcul Lagoas. Fermecătorul sat Sintra se află la 11 km. Pachetul include

5 nopţi cazare cu mic dejun inclus
 • 5 nopţi cazare in cameră dublă

 • Mic dejun 

 • Transport avion Bucureşti-Lisabona-Bucureşti

 • Asigurarea de călătorie 

 • Asigurarea storno 

 • Excursiile opționale 

 • Alte servicii neincluse în pachet

Adauga marturie


Introduceti codul de securitate:

Marturii

V-ar mai putea interesa