ECHIPA OXENTIA TOURISM

echipa noastra

mereu aproape de d-voastra

MIHAIL MANOLE

MANAGER GENERAL

În Oxentia, un sat din Basarabia, undeva pe malul Nistrului a început și povestea mea dar, și a agenției noastre de turism. Pe vremea când nu eram decât „ un boț de copil”, cum ar spune Ion Creangă, bătând ulițele satului am început să visez cu mintea mea de copilandru la locurile și lucrurile pe care le-aș putea descoperi dincolo de orizontul mărginit al cătunului – orașe, peisaje, locuri care să devină parte din amintirile vieții. Oxentia pentru unii poate sună ciudat, pentru alții complicat – pentru mine și pentru noi toți, Oxentia este locul de unde pornești în călătorie și unde ne dorim să revii întotdeauna cu plăcere!

Cu drag,

Mihail Manole, un pelerin care a descoperit frumusețea călătoriilor de bun gust!

PRECUP NICA

AGENT DE TURISM

Primele preocupări pro Israel au apărut în toamna anului 2002 atunci când am fost solicitat să realizez o casetă cu muzică evreiască. Povestea este lungă... însă așa s-a cristalizat pasiunea pentru cunoașterea poporului din care S-a născut Mesia. Am vizitat prima dată Israelul în martie 2010 împreună cu soția, chemați fiind să slujim în comunitățile evreiești din Israel. În același an am descoperit pasiunea  de a-i ajuta pe cei dornici în încercarea de a cunoaște spiritual  poporului evreu, popor ales de Dumnezeu și de a-i călăuzi în umblarea lor prin locurile prin care a călcat însuși Mântuitorul. De atunci trăiesc în fiecare an bucuria de a fi în mijlocul poporului cu cea mai zbuciumată și minunată istorie.

ANDREEA HURDUCAS

AGENT DE TURISM

Una dintre pasiunile mele, pe lângă fotografie și citit, este să călătoresc, să descopăr locuri, culturi și oameni noi.  Cu ajutorul fotografiei reușesc să strâng amintiri și momente deosebite pe care ulterior le împărtășesc cu cei dragi, sau care peste ani îmi vor fi de folos pentru a-mi aminti de locurile și oamenii pe care i-am văzut și cunoscut. E modul în care amintirile se păstrează vii. Cum spunea și St. Augustin, "Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc citesc doar o singură pagină". Călătoria nu are scopul doar de a-ți prezenta peisaje, orașe, oameni sau culturi ci și de a te schimba, de a te îmbogăți, de a-ți dezvolta creativitatea și de a te face să-i mulțumești lui Dumnezeu pentru întreaga Lui creație.

LUCIA MACHIDON

AGENT DE TURISM

„ Călătoriile te transformă într-o persoană modestă. Pentru că îți dai seama de locul mărunt pe care îl ocupi în lume” – spunea cunoscutul romancier și dramaturg francez Gustave Flaubert.

Îmi plac călătoriile pentru că ele într-adevăr îmi dau posibilitatea să descopăr felul minunat și supranatural în care Dumnezeu a creat fiecare părticică din acest Univers. Iar atunci când nu pot să călătoresc pot descoperi frumusețea ce ne înconjoară prin intermediul cărților pe care le citesc și care îmi deschid orizonturile.

OTNIEL BOINGEANU

AGENT DE TURISM

Istoricul britanic Arnold Toynbee spunea: “ Istoria este o viziune a creației lui Dumnezeu, pusă în mișcare. “ Și da, cât adevăr! Avem un Creator Minunat care este deasupra tuturor lucrurilor și evenimentelor care au fost, sunt și vor veni. Istoria și evenimentele istorice sunt direct relaționate cu locații. Cu siguranță, oricare dintre noi, fie că eram la orele de istorie în școală, fie că citim o întâmplare pe paginile Sfintei Scripturi sau pur și simplu citim o carte, imaginația noastră ne poartă deja în locurile descrise. Am experimentat multe astfel de momente și o dată cu trecerea anilor multe dintre locurile pe care doar mi le-am imaginat au fost descoperite în realitate. Și ce sentimente și trăiri - să fii prezent în locurile în care a fost scrisă istoria și despre care doar ai citit sau auzit.

Pentru ca și imaginația să devină o realitate trăită te invit cu drag să te bucuri de ofertele Oxentia Tourism!