CITY BREAK

PRAGA - CITY BREAK [ oferta inchisa ]

Pret de la 204 EUR / persoana in camera dubla
Încercată de-a lungul veacurilor de evenimente mai puțin faste, Praga a reușit să le depășească cu seninătate și curaj, păstrându-și frumusețea, eleganța, umorul și atmosfera de petrecere. Iată de ce un city break în Praga este întotdeauna o alegere inspirată, indiferent de anotimp!

Descriere

City Break Praga, Cehia cu plecare din București
 Praga este una dintre cele mai vizitate și atractive capitale europene, cu peste 4,1 milioane de turiști ce îi animă anual frumoasele străzi. Dar care este secretul popularității acestui oraș? Bogata istorie a orașului a lăsat acestuia o moștenire culturală, arhitecturală și culinară unică, astfel că mulți turiști preferă Praga unor capitale europene considerate destinații clasice pentru un city break.
 Cu o atestare documentară incertă (Krog, căpetenie de trib, și fiul său ar fi întemeietorii așezării), Praga ajunge să dea, în evul mediu, unii dintre cei mai de seamă nobili europeni, prin dinastia Premysl. După anul 1000, Praga devine un important centru comercial european, statut care îi asigură prosperitatea și dezvoltarea. În această perioadă se construiesc unele dintre cele mai frumoase monumente arhitecturale ale orașului, care pot fi admirate și astăzi.

Detalii calatorie

ZBOR      (OK 0803)   - CHECH AIRLINES

PLECARE: BUCUREȘTI, RO (HENRI COANDA) 23 FEB 15:20
SOSIRE: PRAGA, CZ (RUZYNE AIRPORT) 23 FEB 16:15
DURATA ZBORURLUI: 01:55  
BAGAJ INCLUS: 1 PC  
MASA: LUNCH  

ZBOR      (OK 0802)   -  CHECK AIRLINES

PLECARE: PRAGA, CZ (RUZYNE AIRPORT) 25 FEB 11:40
SOSIRE: BUCUREȘTI, RO (HENRI COANDA) 25 FEB 14:35
DURATA ZBORURLUI: 01:50  
BAGAJ INCLUS: 1 PC  
MASA: SNACK  

Beneficii

Tarife

 • 204 Euro persoană
 • *** Tarifele sunt valabile în limita disponibilității.
CENTRUL VECHI [PRAGA]

Inima vechiului oras inca din secolul al XI-lea, piata Vechiului oras este cea mai mare si mai frumoasa piata din Praga. In mijlocul pietei este un monument in stilul Art Nouveau, inchinat reformatorului religios Jan Hus, un simbol national pentru poporul ceh. Primaria Vechiului oras contine si Ceasul Astronomic care arata trei ore diferite. Turistii se pot urca in turnul acestui ceas pentru a vedea indeaproape mecanismele lui dar si o panorama a orasului de la inaltimea turnului.
In partea opusa a pietei se afla doua biserici magnifice: cea mai mare cladirea in stil baroc din Praga, Biserica Sfantului Nicolae, cu domul sau dinstinct, si impunatoarea Biserica Týn, o constructie gotica fabuloasa.

CASTELUL PRAGA [PRAGA]

Districtul Castelului incorporeaza cele mai mari si mai spectaculoase muzee si biserici din Praga. Castelul a fost construit in secolul al IX-lea si inca este resedinta oficiala a presedintelui. Vechiul palat regal a fost casa regilor din Bohemia intre secolele XII si XVII.Vizitatorii sunt invitati sa admire apartamentele Regale si salonul Vladislav, unde aveau loc turniruri intre cavaleri, regii erau incoronati sau presedintii isi depuneau juramantul de investire. Langa bazilica Sf. Gheorghe se afla manastirea, care gazduieste remarcabila colectie de arta bohemiana a Galeriei Nationale. In spatele Galerie se afla pictoreasca alee Golden Lane, un drum pe marginile caruia se afla casele de odinioara ale negustorilor din secolul al XVI-lea.

CASA CARE DANSEAZA [PRAGA]

Aceasta constructie unica este atat de faimoasa incat a s-a aflat si pe o moneda care celebra zece ani de arhitectura in Cehia. Proiectata de arhitectul ceh de origine croata Vlado Miluniæ in colaborare cu arhitectul canadin Frank Gehry, cladirea a fost initial denumita "Fred si Ginger", reprezentand un barbat si o femeie(Ginger Rogers si Fred Astair) care dansau impreuna. Constructia a fost proiectata in 1992 si finalizata in 1996. 

PALATUL CERNIN [PRAGA]

Praga este faimoasa pentru defenestrarile sale, mai exact aruncarea pe fereastra a oponentilor politici. Una dintre ele a avut loc la acest palat. In 1948, Jan Msaryk, fiul primului presedinte cehoslovac necomunist Tomas Msaryk, a decedat in urma aruncarii sale din baia de la ultimul etaj. Folosita ca sediu SS in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, cladirea construita in secolul XVII este astazi sediul Ministerului de Externe

PALATUL PECEK [PRAGA]

Acest palat construit in stil neo-renascentist a servit in timpul razboiul drept cartier general al Gestapo-ului. In coltul cladirii se afla un memorial ridicat in amintirea tuturor cetatenilor cehi torturati si executati in celulele aflate la subsolul cladirii. In ziua de azi, palatul gazduieste Ministerul Industriei si al Comertului.

Facilitati hotele

*** Detalii despre ATLANTIC PRAGA

Hotelul Atlantic se află în centrul istoric al Pragăi, la 10 minute de mers pe jos de Piața Orașului Vechi (Staroměstské náměstí) și la 100 de metri de Piața Namesti Republiky, precum și de o stație de metrou. Acest hotel include un restaurant și un bar. Recepţia este disponibilă nonstop.

Toate camerele spațioase și elegante sunt dotate cu TV prin satelit, cutie de valori și WiFi gratuit. Baia are duş şi uscător de păr.

Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet cu preparare reci și calde. Restaurantul Fiesta oferă o varietate de legume proaspete, salate şi sosuri, toate amplasate pe o masă cu autoservire.

În holul principal de la parterul Hotelului Atlantic se află barul intim Havana, cu masă de biliard şi seră. Pune la dispoziție o gamă largă de băuturi acoolice și nealcoolice, precum și de cocktailuri.

La câțiva pași este Casa Municipală care include o sală de concerte și bulevardul comercial renumit din Praga, Na Prikope. La Podul Carol se poate ajunge pe jos în numai câteva minute.

Atlantic oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport disponibil nonstop, pentru care se poate face rezervare în avans.

Praha 1 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de istorie, arhitectură și cultură.

Acesta este locul preferat de turiștii din Praga, conform comentariilor independente.Pachetul include

2 nopți de cazare cu mic dejun
 • Cazare 2 nopți cu mic dejun
 • Micul de jun
 • Bilet avion din București - Praga - București
 • Toate taxele incluse

Ce poți adăuga mai târziu:

 • Bagaj
 • Închiriere auto
 • Parcare aeroport

Adauga marturie


Introduceti codul de securitate:

Marturii

Alte detalii

REGULI TARIFE
 • Tarifele sunt valabile în limita disponibilității
 • Biletele sunt nerambursabile
 • Modificarea datelor de călătorie nu este permisă.

V-ar mai putea interesaOct 19 2018
CITY BREAK

CITY BREAK - ROMA

de la 198 Eur / persoana
Jul 13 2018
CITY BREAK

CITY BREAK - ROMA

de la 194 Eur / persoana in camera dubla
Jul 13 2018
CITY BREAK

CITY BREAK - ROMA

de la 194 Eur / persoana in camera dubla