CITY BREAK

PIAȚA DE CRĂCIUN - PRAGA [ oferta inchisa ]

Pret de la 274 EUR / persoana in camera dubla
"Călătoritul te lasă fără cuvinte, iar ulterior te transforma într-un povestitor." IBN BATTUTA

Descriere

Praga sau „Oraşul celor 100 de turnuri“ este una dintre cele mai vizitate și atractive capitale europene, cu peste 4,1 milioane de turiști ce îi animă anual străzile. Secretul popularității acestui oraș îl reprezintă bogata istorie a orașului, transformată într-o moștenire culturală, arhitecturală și culinară unică.

Cu o atestare documentară incertă (Krog, capetenie de trib, și fiul său ar fi întemeietorii așezării), Praga ajunge să dea, în Evul Mediu, unii dintre cei mai de seama nobili europeni, prin dinastia Přemysl. După anul 1000, Praga devine un important centru comercial european, statut care îi asigură prosperitatea și dezvoltarea. În această perioadă se construiesc unele dintre cele mai frumoase monumente arhitecturale ale orașului, care pot fi admirate și astăzi.                       

Încercată de-a lungul veacurilor de evenimente mai puțin faste, Praga a reușit să le depășească cu seninătate și curaj, păstrându-și frumusețea, eleganța, dar și atmosfera de petrecere. Fiecare casă, fiecare străduță, are legenda proprie, ascunde o taină sau ne prezintă o figură legendară, care a străbătut veacurile istoriei pentru a ajunge până în zilele noastre.

Cu toată această descriere în minte, încercați să vă imaginați cum va arăta orașul Praga îmbrăcat în haine de sărbătoare. Nu ezitați și vizitați orașul celor 100 de turnuri, în prag de sărbătoare, și bucurați-vă de atmosfera de poveste ce se găsește în fiecare colț al orașului.

Detalii calatorie

ZBOR      ()   - Czech Airlines

PLECARE: BUCUREȘTI, RO (HENRI COANDA) 14 DEC 15:20
SOSIRE: PRAGA, CZ (RUZYNE AIRPORT) 14 DEC 16:15
DURATA ZBORURLUI:  -  
BAGAJ INCLUS:  -  
MASA:  -  

 ZBOR      ( )   -  Czech Airlines

PLECARE: PRAGA, CZ (RUZYNE AIRPORT) 17 DEC 11:40
SOSIRE: BUCUREȘTI, RO (HENRI COANDA) 17 DEC 14:35
DURATA ZBORURLUI:  -   
BAGAJ INCLUS:  -  
MASA:  -   

Beneficii

 • Relaxare

 • Distracție

 • Vizitarea unor locuri noi

 • Experiențe inedite.Tarife

Tarif de la 274 euro/persoană în cameră dublă standard.

*Pentru detalii despre alte perioade de plecare, vă rugăm să ne contactați.

**Tarif valabil în limita disponibilității. 

Centrul Vechi [Praga]

Inima vechiului oraș încă din secolul al XI-lea, piața Vechiului oraș este cea mai mare și mai frumoasă piață din Praga. În mijlocul pieței este un monument în stilul Art Nouveau, închinat reformatorului religios Jan Hus, un simbol național pentru poporul ceh. Primăria Vechiului oraș conține și Ceasul Astronomic care arată trei ore diferite. Turiștii se pot urca în turnul acestui ceas pentru a vedea îndeaproape mecanismele lui dar și o panoramă a orașului de la înălțimea turnului.
În partea opusă a pieței se află două biserici magnifice: cea mai mare clădire în stil baroc din Praga, Biserica Sfântului Nicolae, cu domul său dinstinct, și impunătoarea Biserica Týn, o construcție gotică fabuloasă.

Castelul Praga [Praga]

Districtul Castelului încorporează cele mai mari și mai spectaculoase muzee și biserici din Praga. Castelul a fost construit în secolul al IX-lea și încă este reședința oficială a președintelui. Vechiul palat regal a fost casa regilor din Bohemia între secolele XII și XVII.Vizitatorii sunt invitați să admire apartamentele Regale și salonul Vladislav, unde aveau loc turniruri între cavaleri, regii erau încoronați sau președinții își depuneau jurământul de investire. Lângă bazilica Sf. Gheorghe se află mănăstirea, care găzduiește remarcabila colecție de artă bohemiană a Galeriei Naționale. În spatele Galeriei se află pitoreasca alee Golden Lane, un drum pe marginile căruia se află casele de odinioară ale negustorilor din secolul al XVI-lea.

Casa care danseaza [Praga]

Această construcție unică este atât de faimoasaă încât s-a aflat și pe o monedaă care celebra zece ani de arhitectură în Cehia. Proiectată de arhitectul ceh de origine croată Vlado Miluniæ în colaborare cu arhitectul canadian Frank Gehry, clădirea a fost inițial denumită "Fred și Ginger", reprezentând un bărbat și o femeie(Ginger Rogers și Fred Astair) care dansau împreună. Construcția a fost proiectată în 1992 și finalizată în 1996. 

PALATUL CERNIN [Praga]

 Praga este faimoasă pentru defenestrările sale, mai exact aruncarea pe fereastră a oponenților politici. Una dintre ele a avut loc la acest palat. În 1948, Jan Msaryk, fiul primului președinte cehoslovac necomunist Tomas Msaryk, a decedat în urma aruncării sale din baia de la ultimul etaj. Folosită ca sediu SS în timpul celui de-al II-lea Război Mondial, clădirea construită în secolul XVII este astăzi sediul Ministerului de Externe

PALATUL PECEK [Praga]

 Acest palat construit în stil neo-renascentist a servit în timpul războiul drept cartier general al Gestapo-ului. În colțul clădirii se află un memorial ridicat în amintirea tuturor cetățenilor cehi torturați și executați în celulele aflate la subsolul clădirii. În ziua de azi, palatul găzduiește Ministerul Industriei și al Comerțului.

Facilitati hotele

*** Detalii despre HOTEL CITY CLUB 3*

Hotelul City Club Prague 3* este situat în Praga, la 15 minute de mers pe jos de Piața Wenceslas, și oferă camere bine echipate și un bar în hol. Recepția are program nonstop și oferă WiFi gratuit.

Toate camerele de la City Club Prague includ TV cu canale prin satelit, seif și baie privată, dotată cu duș.

Proprietatea are birou de schimb valutar și magazin de suveniruri, iar oaspeții pot rezerva diverse excursii la obiective turistice, la recepție.

Stația de metrou I. P. Pavlova se află la 600 de metri. Piața Orașului Vechi, cu Ceasul Astronomic Orloj, este situată la 2 km, iar Podul Carol se află la 2,5 km. Proprietatea oferă locuri de parcare în garaj, disponibile la un cost suplimentar. 

Site: http://www.city-club.cz/  • 3 nopti cazare cu mic dejun 

 • Toate taxele locale incluse

 • Bilet avion cu taxe de aeroport ( București - Praga - București )

 • Bagaj de mana 8 kg si bagaj de cala 23 kg.

 • Transfer aeroport - hotel (30 €/2persoane)

 • Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno

 • Taxele de intrare la obiectivele turistice

 • Alte cheltuieli personale.

Adauga marturie


Introduceti codul de securitate:

Marturii

Alte detalii

CONDIȚII DE PLATĂ
 • Plata integrala se va face in momentul rezervarii ferme.

 • Dupa emiterea actelor nu se permite anulare sau modificare.

 • Dupa emiterea documentelor, penalizarea este de 100%.

 

 

V-ar mai putea interesaFeb 22 2019
CITY BREAK

PRAGA - CITY BREAK

de la 220 Eur / persoana in camera dubla
May 10 2019
CITY BREAK

LONDRA - CITY BREAK

de la 405 Eur / persoana in camera dubla
Feb 22 2019
CITY BREAK

VIENA - CITY BREAK

de la 166 Eur / persoana in camera dubla
Mar 01 2019
CITY BREAK

PARIS - CITY BREAK

de la 303 Eur / persoana in camera dubla