CITY BREAK

CITY BREAK MILANO [ oferta inchisa ]

Pret de la 225 EUR / persoana
3 zile / 2 nopti
„Oriunde ai merge, locul acela devine o parte din tine cumva” – Anita Desai

Descriere

După Roma, Milano este al doilea mare oraș al Italiei, fiind una dintre capitalele modei din lume, alături de Roma, Paris, New York și Londra.

Milano are o istorie de peste două milenii, fiind întemeiat de celți, în jurul anului 400 î.Hr. Centrul vechi al orașului Milano este vizitat de turiști din întreaga lume, care vin aici pentru a admira clădiri și palate impresionante, vechi de secole.

Milano, capitala Lombardiei, este cel mai mare oraș industrial al Italiei, dar atrage, deopotrivă, designeri, artiști, fotografi și creatori de modă celebri. Milano este casa unor branduri celebre, precum Giorgio Armani, Dolce & Gabbana, Gianfranco Ferre sau Versace. Recunoscut drept paradis al shopping-ului european, Milano fascinează în egală măsură și datorită vibrantei vieți culturale, La Scala fiind unul dintre numele de rezonanță în opera mondiala. 

Milano este destinația ideală pentru un city break, deoarece este un oraș al superlativelor, în măsură să satisfacă o mare varietate de interese și gusturi.

Detalii calatorie

ZBOR      ( 7399 )   -  ALITALIA

PLECARE: BUCUREȘTI, RO (HENRI COANDA) 22 MAR 13:15
SOSIRE: MILANO,MILAN (AIRPORT MALPENSA) 22 MAR 14:30
DURATA ZBORURLUI: 01:30  
BAGAJ INCLUS: -  
MASA: -  

ZBOR      (7398 )   -  ALITALIA

PLECARE: MILANO,MILAN (AIRPORT MALPENSA 24 MAR 15:15
SOSIRE: BUCUREȘTI, RO (HENRI COANDA) 24 MAR 18:30
DURATA ZBORURLUI: 02:00  
BAGAJ INCLUS: -  
MASA: -  

Beneficii

 • Relaxare 

 • Distracție

 • Ieșire din cotidian

 • Vizitare de locuri noi

 • Noi experiențe.

 

Tarife

De la 225 Euro/persoană în cameră standard twin.

*Pentru detalii despre alte perioade de plecare, vă rugăm să ne contactați.

**Tarif valabil în limita disponibilității. 

Domul din Milano [Milano]

Domul din Milano, în italiană Duomo di Santa Maria Nascente, este catedrala Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Milano.
Cu o suprafață de 12000 mp, catedrala milaneză, una dintre imaginile emblematice ale Italiei și ale Europei, este cel de-al treilea edificiu bisericesc romano-catolic ca mărime din Italia, după Bazilica San Pietro din Roma și Catedrala Santa Maria din Florența. Podoabă cu totul unică a arhitecturii gotice, catedrala din Milano are o capacitate de peste 40.000 de locuri și o lungime de 157 m.
Este una dintre catedralele occidentale a căror construcție s-a întins pe durata a câtorva secole. Începută în 1386 și incheiată în 1892 din cauza unor întârzieri, ea domină astăzi piața centrală din Milano, fiind un simbol al puterii economice pe care această capitală a Lombardiei, poartă de intrare a comerțului ce traversa Alpii, l-a reprezentat timp de veacuri. Maiestuozitatea și formele estetice ale catedralei sunt grăitoare: detaliile sculpturale ale celor 135 de turle, dintre care cea mai înaltă atinge 109 metri, și cele peste 2000 de statui, sunt foarte atent executate, la fel și marile ferestre ale clădirii, considerate a fi cele mai mari din lume.

Galleria Vittorio Emanuele II [Milano]

Galleria Vittorio Emanuele II este considerată una dintre cele mai vechi centre comerciale de shopping. Are patru etaje și este adăpostită sub un dom dublu, în centrul orașului. Arcadele de sticlă și metal acoperă drumul care leagă Piazza del Duomo de Piazza della Scala. Galeria este umplută cu magazine italienești de lux - haute couture, bijuterii, artă, cărți, pentru care pasionatele de shopping călătoresc de la mari distanțe. De asemene, aici ai ocazia să mănânci la câteva dintre cele mai vechi restaurante din Milano.

Piazza del Duomo [Milano]

Piazza del Duomo este principala piață deschisă din Milano. Piața are formă rectangulară și include cele mai importante și frumoase clădiri ale orașului. Piața este înconjurată de palate italienești fascinante, precum The Palazzo dell'Arengario, The Palazzo Carminati, The Palazzo dei Portici Settentrionali, The Palazzo dei Portici Meridionali, plus Galleria Vittorio Emanuele II, Royal Palace of Milan și monumentul Regelui Victor Emmanuel II.

Arcul Păcii [Milano]

Arcul Păcii este situat în Piazza Sempione și a fost construit inițial pentru a celebra victoriile Împăratului Napoleon Bonaparte. Arcul a fost ridicat în stil neoclasic și este decorat cu o serie de basoreliefuri și statui, din diverse materiale, dedicate unor bătălii importante ale Italiei și unor semne mitologice. Este un simbol al orașului  care nu trebuie ratat.

Castelul Sforza [Milano]

Castelul Sforza a fost ridicat în anul 1300 și a fost mai apoi refăcut după distrugerile sale din timpul războiului de către Francesco Sforza, care a utilizat această clădire ca reședință. Clădirea obișnuia să fie un simbol al istoriei orașului, fiind o cetate puternică și cazarmă. Castelul este construit în totalitate din cărămidă, cu trei curți și turnuri în fiecare colț.

Parcul Sempione [Milano]

După ce ai vizitat cele mai importante clădiri ale orașului, te invităm să iei o pauză în Parcul Sempione, cea mai importantă zonă verde din Milano. Parcul a fost plasat în zona istorică a orașului pentru a avea o priveliște frumoasă asupra Castelului Sforza și a Arcului Păcii. Un alt monument important inclus în limitele parcului este Palazzo dell'Arte, care acum găzduiește expoziții de artă. În parc mai găsești Arena Civica, acvariul și turnul panoramic Torre Branca.

Palatul Regal din Milano [Milano]

Palatul Regal din Milano obișnuia să fie sediul guvernului orașului. Acum, acest palat cu origini antice este o construcție culturală, în care sunt organizate expoziții. Palatul Regal obișnuia să fie cea mai importantă clădire a orașului, în evul mediu, și a fost bombardată de mai multe ori, fiind refăcută de-a lungul istoriei. Nu există niciun loc unde să descoperi mai bine istoria orașului Milano.

 

Facilitati hotele

*** Detalii despre Hotel Ibis Milano Centro 3*

Localizare: Ibis Milano Centro se află la 350 de metri de gara și stația de metrou Repubblica. De asemenea, aeroportul Linate se află la 15 minute de mers cu mașina de hotel, iar Aeroportul Malpensa este situat la 50 km. În apropiere, la 15 minute de mers pe jos se află Gara Centrală din Milano. 

Facilități camere: Camerele de la Ibis includ TV cu ecran plat și baie privată sunt izolate fonic, au aer condiționat și Wifi gratuit.

Facilități hotel: Restaurantul de la Lineauno Bistro oferă preparate din bucătăria internațională și există zonă de lounge-bar deschisă nonstop, care oferă băuturi calde și gustări, cu vedere la grădini. Micul dejun este disponibil între orele 04:00-12:00. Facilitățile de la Ibis Milano Centro includ centru de afaceri și recepție deschisă nonstop.

 Pachetul include

2 nopți cazare la Hotel Ibis Milano Centro 3*

PACHETUL  INCLUDE:


 • 2 nopți cazare 

 • Transport din București - Milano - București

 • Toate taxele incluse

 • Masă mic dejun

 • Transfer aeroport - hotel - aeroport

 • Intrările la obiectivele turistice

 • Asigurare medicală și storno

 • Alte cheltuieli personale.

Adauga marturie


Introduceti codul de securitate:

Marturii

V-ar mai putea interesaJul 24 2019
CITY BREAK

Londra - City Break

de la 359 Eur / persoana in camera dubla
Jul 24 2019
CITY BREAK

Viena - City Break

de la 259 Eur / persoana in camera dubla
Jul 24 2019
CITY BREAK

Atena - City Break

de la 255 Eur / persoana in camera dubla