CITY BREAK

AMSTERDAM CITY BREAK [ oferta inchisa ]

Pret de la 349 EUR / persoana
3 zile / 2 nopti
“Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea.” – Sfântul Augustin

Descriere

Amsterdam Light Festival a devenit punctul culminant al sezonului de iarnă, anul acesta ajungând la cea de a șaptea ediție. Ca în anii precedenți, o mulțime de artiști, atât olandezi, cât și internaționali, își vor prezenta creațiile prin fascicule de lumină spectaculoase în jurul istoricului Canal Ring, râului Amstel și al altor puncte de reper.

Instalațiile de lumini pot fi văzute dintr-o barcă, în timpul unei plimbări la pas, ori de pe o bicicletă. Puteți să admirați lucrarile în timpul pe care îl alocati relaxării, ori urmând una dintre rutele dedicate, ce sporesc experiența vizuală. 

Evenimentele desfășurate în timpul Festivalului Luminii din Amsterdam au loc atât pe uscat, cât și pe apă. Renumitele croaziere Water Color conferă oricărui turist prilejul de a se bucura la maximum de operele de artă, regăsindu-se în apropierea acestora. De asemenea, în completare, se desfășoară tururi ghidate și se extinde programul de activități ce au loc în muzee, teatre, restaurante, magazine și în alte locuri din Amsterdam.

 

Detalii calatorie

ZBOR      ()   -TAROM

PLECARE: BUCUREȘTI, RO (HENRI COANDA) 11 IAN 08:35
SOSIRE: AMSTERDAM, AMS AIRPORT 11 IAN 10:40
DURATA ZBORURLUI: -  
BAGAJ INCLUS: -  
MASA: -  

ZBOR      ()   -  TAROM 

PLECARE: AMSTERDAM, AMS AIRPORT)  13 IAN 20:00
SOSIRE: BUCUREȘTI, RO (HENRI COANDA) 13 IAN 23:45
DURATA ZBORURLUI: -  
BAGAJ INCLUS: -  
MASA: -  

Beneficii

 • Relaxare

 • Distracție

 • Vizitarea unor locuri noi

 • Experiențe inedite.Tarife

Tarif de la 349 euro/ persoană.

*Pentru detalii despre alte perioade de plecare, vă rugăm să ne contactați.

**Tarif valabil în limita disponibilității

Biserica Veche Oude Kerk [AMSTERDAM]

Oude Kerk este cea mai veche clădire din Amsterdam. Această biserică este situată în vechiul cartier, destinat depozitelor în epoca medievală, denumit Oude Zijde (Oraşul Vechi). Lucrările la această casă parohială datează din secolul al XIII-lea. Iniţial biserica a fost construită pentru comunităţile de pescari din Amsterdam. De asemenea, biserica a funcţionat şi ca han pentru săraci. Stilul construcţiei este gotic. Chiar dacă a suferit numeroase modificări, turnul bisericii şi o capelă ataşată au rezistat până în zilele noastre.
www.oudekerk.nl

Piaţa Dam [AMSTERDAM]

Piața Dam este o piață centrală din Amsterdam, capitala Olandei. Clădirile sale notabile și evenimentele frecvente organizate acolo o fac să fie una dintre cele mai cunoscute și mai importante locuri din oraș și din țară.

Piața Dam se află în centrul istoric al orașului Amsterdam, la aproximativ 750 de metri sud de principalul nod de transport, Gara Centrală, pe locul în care s-a aflat barajul de pe râul Amstel. Ea are o formă aproximativ dreptunghiulară, care se întinde pe circa 200 de metri de la est la vest și pe aproximativ 100 de metri de la nord la sud. Piața leagă străzile Damrak și Rokin, care se întind de-a lungul albiei inițiale a râului Amstel de la Centraal Station către Muntplein (Piața Monetăriei) și Munttoren (Turnul Monetăriei). Dam marchează, de asemenea, capătul străzilor comerciale Nieuwendijk, Kalverstraat și Damstraat. La scurtă distanță dincolo de colțul de nord-est se află principalul cartier al felinarelor roșii: de Wallen.

Pe partea de vest a pieței se află clădirea neoclasică a Palatului Regal, care a servit ca primărie a orașului din 1655 până la transformarea în reședință regală în 1808. Alături de ea sunt biserica gotică din secolul al XV-lea Nieuwe Kerk (Biserica Nouă) și Muzeul de ceară Madame Tussaud's. Monumentul Național, un stâlp din piatră albă proiectat de J.J.P. Oud și ridicat în 1956 pentru a comemora victimele celui de-al Doilea Război Mondial, domină partea opusă a pieței. De asemenea, alte clădiri cu vedere la piață sunt NH Grand Hotel Krasnapolsky și magazinul de lux De Bijenkorf. Aceste variate atracții au transformat Piața Dam într-o zonă turistică.

Begijnhof [AMSTERDAM]

Un pasaj bolţit şi micuţ conduce spre o grădină încântătoare înconjurată de case vechi. Casele din interiorul curţii au fost ocupate cândva de către călugăriţe aparţinând ordinului franciscan Sfânta Lucia şi care au îmbrăţişat stilul de viaţă beghin pentru femei, iar în prezent sunt ocupate de către femei singure. În centrul curţii mai puteţi vedea statuia lui Iisus şi puţin mai încolo puteţi admira o biserică medievală. La numărul 34 se află cea mai veche casa din Amsterdam. Puteţi intra pe la piaţa Spui care este indicată printr-un semn cioplit în piatră. Intrarea este gratuită, însă trebuie să păstraţi liniştea.
www.begijnhofamsterdam.nl

Canalele din Amsterdam [AMSTERDAM]

Datorită canalelor sale numeroase, Amsterdamul a mai fost denumit şi "Veneţia Nordului". Un tur al canalelor poate fi fascinant şi relaxant în cursul zilei, însă încântător şi romantic noaptea când cele mai multe case şi podeţe sunt luminate în culori diferite. Oraşul este străbătut de patru canale principale şi anume: Prinsen (Prinsengracht - Canalul Prinţesei), Heren, Keizers şi Singel. De asemenea, există şi numeroase canale încântătoare mai mici în vecinătatea regiunii Jordaan, printre care putem enumera: Brouwers (Brouwersgracht - Canalul Berii), Bloem şi Lelie, în special.

Podul Scheletic Magere Brug [AMSTERDAM]

Magere Brug sau "Podul Scheletic" este cel mai faimos şi iubit pod din oraş. Acest pod basculant din lemn leagă malurile râului Amstel. Aproximativ, la fiecare 20 de minute podul se deschide pentru a permite trecerea vaselor. Podul original a fost construit în anul 1670, însă odată cu intensificarea traficului pe râul Amstel, în anul 1969 a fost contruit un pod mai larg pentru a-l înlocui pe cel îngust. Până în anul 1994 deschiderea podului era realizată manual, în prezent podul se deschide automat. Podul a fost decorat cu 1200 de becuri care se aprind seara.

Parcurile din Amsterdam [AMSTERDAM]

Amsterdamul are numeroase parcuri frumoase şi liniştite unde te poţi relaxa după o zi aglomerată în oraş. Cel mai mare parc este Vondelpark - situat chiar în centrul Amsterdamului. Alte parcuri precum: Beatrixpark, Frankendael, Sarphatipark, Amstelpark, Westerpark sunt liniştite şi menţinute într-o stare foarte bună. O pădure artificială chiar la sud de Amsterdam - Amsterdamse Bos este o rezervaţie naturală întinsă, cu multe atracţii.

Jordaan [AMSTERDAM]

Cartierul Jordaan a fost cunoscut drept o zonă săracă a Amsterdamului în secolul al XVII-lea. Acest statut a fost schimbat după anii'70. În prezent acest cartier a fost renovat şi a devenit o zonă rezidenţială la modă. Depozitele care au fost transformate ulterior în locuinţe sunt extreme de populare printre studenţi, artişti, comercianţi locali. Jordaanul mai este cunoscut şi prin străduţele înguste, canalele pitoreşti, cafenelele maronii, galeriile de artă şi buticurile cu suveniruri.

Facilitati hotele

*** Detalii despre Hotel Golden Tulip Amsterdam Riverside 3*

Oferind grătar şi un centru de fitness, Golden Tulip Amsterdam Riverside este situat în Amsterdam, la 3,8 km de Amsterdam Arena. Hotelul are o terasă şi vedere la râu, iar oaspeţii pot savura o băutură la bar. Hotelul pune la dispoziţie parcare privată.

Pentru mai mult confort, unele unităţi de cazare includ o zonă de relaxare. Toate camerele au baie privată. Printre facilităţile suplimentare oferite se numără uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Golden Tulip Amsterdam Riverside oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate. Camerele au şi TV cu ecran plat.

Restaurantul La Place este deschis pentru prânz şi cină. Recepţia este deschisă nonstop.

Staţia de metrou Gaasperplas este situată la 12 minute de mers pe jos şi oferă legături spre centrul oraşului.

Centrul de conferinţe Amsterdam RAI şi centrul de expoziţii IBC se află la 8 km de Golden Tulip Amsterdam Riverside. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Schiphol, aflat la 16 km de Golden Tulip Amsterdam Riverside.

Site oficial:https://amsterdam-riverside.goldentulip.com • Bilet de avion dus-întors

 • Cazare 2 nopți

 • Mic dejun

 • Transfer aeroport - hotel

 • Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno

 • Taxele de intrare la obiectivele turistice

 • Oricare cheltuieli de natura personală.

Adauga marturie


Introduceti codul de securitate:

Marturii

V-ar mai putea interesaJul 24 2019
CITY BREAK

Londra - City Break

de la 359 Eur / persoana in camera dubla
Jul 24 2019
CITY BREAK

Viena - City Break

de la 259 Eur / persoana in camera dubla
Jul 24 2019
CITY BREAK

Atena - City Break

de la 255 Eur / persoana in camera dubla