CIRCUIT

VACANȚA 1 MAI - PRAGA 6 ZILE [ oferta inchisa ]

Pret 490 EUR / persoana in camera dubla
Praga sau "Orașul celor o mie de turnuri" este unul dintre cele mai uimitoare orașe europene. Având unul dintre cele mai bine păstrate centre medievale din întreaga Europă, orașul a fost inclus pe lista patrimoniului Mondial UNESCO. Praga este un oraș ideal pentru amatorii de castele, catedrale și cultură.

Descriere

VACANȚA DE 1 MAI - CIRCUIT PRAGA 
| Transport Autocar | 6 zile | de la 490 Euro

Detalii calatorie

ZBOR      (RO 225)   -  TAROM

PLECARE: BUCUREȘTI, RO (HENRI COANDA) 26 APR 07:50
SOSIRE: PRAGA (RUZYNE) 26 APR 08:45
DURATA ZBORURLUI: 01:55  
BAGAJ INCLUS: 1 PC  
MASA: LUNCH  

ZBOR      (RO 226)   -  TAROM

PLECARE: PRAGA (RUZYNE) 1 MAI 9:35
SOSIRE: BUCUREȘTI, RO (HENRI COANDA) 1 MAI 12:25
DURATA ZBORURLUI: 01:50  
BAGAJ INCLUS: 1 PC  
MASA: SNACK  

Beneficii

Tarife

 • PREȚ/persoană: 490.00 Euro /persoană (cameră dublă)
 • ***Supliment camera SINGLE: 158 EURO.
GRUP MINIM: (25 persoane)
 • Pentru grup 20-24 persoane, prețul se majorează cu 25 EURO/ persoană.
 • Pentru un număr mai mic de 20 participanți prețul se recalculează sau excursia se reprogramează.
 • De asemenea, în cazul unui grup mai mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba compania aeriană sau hotelurile, cu păstrarea standardelor și cu informarea prealabilă a turiștilor înscriși. Locurile confirmate suplimentar față de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (în funcție de disponibilitățile la avion și cazare) și se supun unor reguli diferite de decomandare.
Ziua 1

BUCUREȘTI – PRAGA


 • Întâlnire cu însoțitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 05:50 pentru îmbarcare pe cursa Tarom cu destinația Praga.
 • Decolare la ora 07:50 și sosire la Praga la ora locală 08:45.
 • Transfer în centrul orașului pentru un tur panoramic cu însoțitorul de grup, cu opriri la: Piața Wenceslas, Piața Staromestske Námestí unde vom face o oprire la ora fixă pentru a admira “spectacolul” păpușilor, Cartierul Evreiesc Josefov, Piatța Republicii, Casa Municipală – o frumoasă clădire art nouveau care adăpostește sala de concerte Smetana și Turnul Pulberăriei, monument gotic care separă orașul vechi de cel nou. 

avion       +       autocar
HOTEL DUO
*** Cazarea și cina la „DUO”, un hotel de 4 stele, sau similar în Praga – între 18.oo-19.oo
Ziua 2

PRAGA – DRESDA – PRAGA (excursie opționala)


 • Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau excursie opționala la Dresda, numită și “Florența de pe Elba”.
 • Se vor admira, în cadrul unui tur panoramic: Castelul Zwinger, Biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani și Catedrala în stil baroc, cea mai mare biserică din Saxonia.
 • Preț informativ: 60 EURO/ persoană (minim 20 plătitori).
 • Seara, opțional, vă propunem croazieră pe râul Vltava.

autocar
HOTEL DUO
*** Cazarea și cina la „DUO”, un hotel de 4 stele, sau similar în Praga – între 18.oo-19.oo
Ziua 3

PRAGA – KUTNA HORA – PRAGA (excursie opțională)


 • Mic dejun.
 • Timp liber pentru plimbare cu însoțitorul de grup prin centrul modern al orașului, piața Wenceslas și urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orașului.
 • După amiaza vă propunem o excursie opțională la Kutna Hora, vechi oraș medieval din secolul XIII, situat la 70 km distanță de Praga ce găzduiește o mină de argint, bogat în monumente gotice.
 • Printre monumentele importante amintim: Primăria Veche, Catedrala Sf. Barbara cu ale sale picturi valoroase, fosta Monetărie Regală, Palatul Regal.
 • Oraș cu tradiție în exploatarea minereurilor de argint și în fabricarea monedei regale, Kutna Hora a fost în trecut al doilea oraș ca importanță, după Praga. A fost inclus în patrimoniul UNESCO în anul 1995.
 • *** Preț informativ: 50 EURO/ persoană (minim 20 participanți).

autocar
HOTEL DUO
*** Cazarea și cina la „DUO”, un hotel de 4 stele, sau similar în Praga – între 18.oo-19.oo
Ziua 4

PRAGA – KARLOVY VARY - PRAGA (excursie opțională) 


 • Micul Dejun
 • După, excursie opționala la Karlovy Vary. Cea mai veche și mai importantă stațiune balneară din Bohemia de Vest, Karlovy Vary se află la 360 - 390 metri deasupra nivelului mării și este poziționată la confluența râului cu apă termală Tepla și a râului Ohre.
 • Pentru a permite oaspeților și turiștilor să își urmeze tratamentul și pe vreme mai puțin favorabilă, s-au construit mici adăposturi și pavilioane care, cu trecerea timpului, pentru a găzdui un număr cât mai mare de vizitatori, au fost înlocuite cu colonade, săli de promenadă acoperite și susținute de coloane maiestuoase, Karlovy Vary câștigându-și astfel și denumirea de “orașul colonadelor”.
 • *** Preț informativ: 70 EURO/ persoană (minim 20 plătitori).

 


autocar
HOTEL DUO
*** Cazarea și cina la „DUO”, un hotel de 4 stele, sau similar în Praga – între 18.oo-19.oo
Ziua 5

PRAGA


 • Mic dejun.
 • Azi vă propunem să continuați explorarea orașului într-un tur pietonal împreună cu însoțitorul de grup (transferul hotel – oraș – hotel nu este inclus).
 • Vom vedea mai întâi Mănăstirea Strahov și Biserica Loreta, după care vom admira îndeaproape frumosul castel din Praga, a cărui construcție a început în secolul al IX-lea, ca cetate de scaun a regilor Boemiei. În ziua de azi, castelul este sediul oficial al Președintelui Cehiei.
 • În apropierea castelului vom vedea Catedrala Sf. Vitus, simbolul spiritual al statului ceh, după care vom traversa cartierul Mala Strana (cartierul mic) în drum spre faimosul pod Carol peste râul Vltava, pe care îl vom traversa și noi.
 • După amiaza timp liber.
 • Seara, opțional, cina tradițională în timpul căreia veți descoperi muzica folclorică cehă și veți experimenta preparatele locale și renumita bere.
 • *** Preț informativ: 50 EURO/ persoană (minim 20 plătitori).

autocar
HOTEL DUO
*** Cazarea și cina la „DUO”, un hotel de 4 stele, sau similar în Praga – între 18.oo-19.oo
Ziua 6

PRAGA - BUCUREȘTI


 • Mic dejun.
 • Eliberarea camerelor și transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zbor TAROM cu decolare la ora 09:35.
 • Sosirea la București este prevăzută pentru ora 12:25.

autocar       +       avion
CENTRUL VECHI [PRAGA]

Inima vechiului oras inca din secolul al XI-lea, piata Vechiului oras este cea mai mare si mai frumoasa piata din Praga. In mijlocul pietei este un monument in stilul Art Nouveau, inchinat reformatorului religios Jan Hus, un simbol national pentru poporul ceh. Primaria Vechiului oras contine si Ceasul Astronomic care arata trei ore diferite. Turistii se pot urca in turnul acestui ceas pentru a vedea indeaproape mecanismele lui dar si o panorama a orasului de la inaltimea turnului.
In partea opusa a pietei se afla doua biserici magnifice: cea mai mare cladirea in stil baroc din Praga, Biserica Sfantului Nicolae, cu domul sau dinstinct, si impunatoarea Biserica Týn, o constructie gotica fabuloasa.

CASTELUL PRAGA [PRAGA]

Districtul Castelului incorporeaza cele mai mari si mai spectaculoase muzee si biserici din Praga. Castelul a fost construit in secolul al IX-lea si inca este resedinta oficiala a presedintelui. Vechiul palat regal a fost casa regilor din Bohemia intre secolele XII si XVII.Vizitatorii sunt invitati sa admire apartamentele Regale si salonul Vladislav, unde aveau loc turniruri intre cavaleri, regii erau incoronati sau presedintii isi depuneau juramantul de investire. Langa bazilica Sf. Gheorghe se afla manastirea, care gazduieste remarcabila colectie de arta bohemiana a Galeriei Nationale. In spatele Galerie se afla pictoreasca alee Golden Lane, un drum pe marginile caruia se afla casele de odinioara ale negustorilor din secolul al XVI-lea.

CATEDRAGA SFANTUL VITUS [PRAGA]

Situata in complexul Casteluli Praga, catedrala Sfantul Vitus este o constructie impunatoare in stilul gotic francez. Este cea mai mare biserica din tara, incorporand mai multe capele, fresce sau morminte. Cea mai bogat si frumos ornata dintre aceste capele contine mormantul Sfantului Wenceslas, ce a devenit un loc binecunoscut de pelerinaj.
In Camera Incoronarii  se gasesc bijuteriile Coroanei iar in cripta catedralei isi au odihna majoritatea regilor si reginelor Bohemiei. Intrarea dinspre sud a catedralei "Poarta de aur" (Golden Gate) este decorata cu o scena ce infatiseaza Judecata de Apoi si care dateaza din anul 1370. Cele 287 de scari pana in varful turnului catedralei pot fi urcate pentru a panorama splendida a orasului.

CASA CARE DANSEAZA [PRAGA]

Aceasta constructie unica este atat de faimoasa incat a s-a aflat si pe o moneda care celebra zece ani de arhitectura in Cehia. Proiectata de arhitectul ceh de origine croata Vlado Miluniæ in colaborare cu arhitectul canadin Frank Gehry, cladirea a fost initial denumita "Fred si Ginger", reprezentand un barbat si o femeie(Ginger Rogers si Fred Astair) care dansau impreuna. Constructia a fost proiectata in 1992 si finalizata in 1996. 

PALATUL PECEK [PRAGA]

Acest palat construit in stil neo-renascentist a servit in timpul razboiul drept cartier general al Gestapo-ului. In coltul cladirii se afla un memorial ridicat in amintirea tuturor cetatenilor cehi torturati si executati in celulele aflate la subsolul cladirii. In ziua de azi, palatul gazduieste Ministerul Industriei si al Comertului.

PODUL CHARLES [PRAGA]

Podul Charles(Karluv Most) este o zona pietonala si este principalul punct de atractie pentru turistii care vin in Praga. Acesta este de asemenea si cel mai fotografiat obiectiv din oras. Constructia podului a inceput in anul 1357 si a inlocuit vechiul pod Judith a carui singura parte ramase este unul din turnurile de la intrarea Malá Strana.

Facilitati hotele

*** Detalii despre HOTEL DUO

Hotelul Duo oferă cazare pentru călătorii de afaceri și de agrement, în Praga, la doar 200 de metri de stația de metrou Strizkov. Oaspeții pot ajunge cu metroul la gara principală în 17 minute. Piața centrului vechi cu Ceasul Astronomic se află la 30 de minute de mers cu metroul.

Toate camerele și suitele spațioase au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, cutie de valori, fierbător electric, minibar și baie dotată cu o cadă sau duș.

Oaspeții de la Hotelul Duo se pot bucura de mâncăruri delicioase în restaurantul în stil rustic sau în grădina de bere, în timpul verii. De asemenea, oaspeții au la dispoziție o piscină interioară și saună. Proprietatea oferă recepție cu program nonstop și facilități pentru conferințe.

Din stația de metrou Střížkov, aflată în fața hotelului, oaspeții pot ajunge în centrul orașului în aproximativ 10 minute, pe linia C de metrou. La Arena O2 se poate ajunge în 30 de minute cu transportul public.Pachetul include

5 nopți de cazare cu mic dejun inclus
 • transport cu avionul București – Praga - București  cu compania TAROM;
 • 5 nopți cazare cu mic dejun la hotel DUO 4* (sau similar);
 • tur panoramic de oraș cu autocar și ghid local;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • însoțitor român de grup;
 • taxele de aeroport și catering (pot suferi modificări).
 • asigurarea medicală (nu este obligatorie, dar este recomandată);
 • asigurarea storno (se încheie odată cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice);
 • intrările la obiectivele turistice, excursiile opționale;
 • bacșișurile pentru șoferi și ghizi locali (se practică).

Adauga marturie


Introduceti codul de securitate:

Marturii

Alte detalii

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI):
 • 15 EURO/adult /dus-întors și 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașul PLOIEȘTI
 • 20 EURO/adult/dus-întors și 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele GIURGIU, URZICENI
 • 25 EURO/adult/dus-întors și 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașul TâRGOVIȘTE
 • 30 EURO/adult/dus-întors și 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele SINAIA, PITEȘTI, ALEXANDRIA, BUZĂU
 • 35 EURO/adult/dus-întors și 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele PREDEAL, SLOBOZIA
 • 40 EURO/adult/dus-întors și 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele BRAȘOV, CĂLĂRAȘI
 • 45 EURO/adult/dus-întors și 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele FOCȘANI, SLATINA
 • 50 EURO/adult/dus-întors și 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele CONSTANȚA, CARACAL
 • 55 EURO/adult/dus-întors și 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele CRAIOVA, RM VĂLCEA, BRĂILA, GALAȚI, TECUCI, FĂGĂRAȘ
 • 65 EURO/adult/dus-întors și 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele TULCEA, BACĂU
 • 70 EURO/adult/dus-întors și 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașul SIBIU
 • 80 EURO/adult/dus-întors și 45 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele SIGHIȘOARA, MEDIAȘ
 • 95 EURO/adult/dus-întors și 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașul TG MUREȘ
OBSERVAȚII & DOCUMENTE NECESARE CĂLĂTORIEI
 • CARTE DE IDENTITATE SAU PAȘAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABILE CEL PUȚIN 6 LUNI DE LA ÎNCHEIEREA CĂLĂTORIEI; TOȚI COPIII AU NEVOIE DE PAȘAPORT;
 • clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită de oficialitățile din țările vizitate, ca atare facilitățile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
 • conform reglementărilor în vigoare, minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiții pentru a fi lăsați să iasă din țară: să călătorească cu cel puțin un adult însoțitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinți (sau al părintelui care nu-i însoțește) legalizat la notariat; adultul care-i însoțește, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinți, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră; informații suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;
 • persoanele care călătoresc cu copii sub 18 ani trebuie să dețină pe lângă pașaportul acestora și o copie a certificatului de naștere al copiilor (este posibil ca autoritățile de la frontieră să o solicite);
 • agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu;
 • tariful pentru copil este valabil în cazul în care acesta stă în cameră cu doi adulți. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie să nu fi depășit la data începerii călătoriei vârsta menționată în program.
 • distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup;
 • hotelul își rezervă dreptul de a solicita fiecărui turist o sumă cash sau o copie a cărții de credit personale, ca garanție pentru cheltuielile suplimentare ce urmează a fi făcute pe parcursul șederii;
 • pentru anumite facilități din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; în momentul sosirii la hotel solicitatți recepționerului să vă informeze cu exactitate asupra lor;
 • persoanele care călătoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz în care agenția va propune,în funcție de înscrierile existente sau ulterioare, un partaj. În situația în care nu există partaj până la expirarea termenului limită de înscriere, agenția nu se obligă să suporte diferența de cameră single, în consecință turistul poate să se retragă fără penalizări sau să opteze pentru camera single;
 • agenția își rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană;
 • agenția nu este răspunzatoare pentru eventualele perturbări ale orarului de zbor;
 • în situația în care turistul achiziționează bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internaționale, agenția nu are obligația de a suporta eventualele diferențe de preț ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa internă; dacă circuitul se anulează din cauza neîntrunirii grupului minim, agenția nu este obligată să suporte costul respectivelor bilete de avion;
 • conducătorul de grup poate modifica programul acțiunii în anumite condiții obiective;
 • conform reglementărilor internaționale, serviciile de ghidaj în interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de către ghizii locali;
 • politica de prealocare a locurilor în avion depinde de fiecare companie aeriană; la cerere, se pot furniza informații suplimentare cu privire la acest aspect;
 • agenția nu este răspunzătoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; în cazul în care aceste situații nedorite apar, turistul are obligația de a depune personal plângere la organele competente;
 • excursiile opționale se efectuează la fața locului cu agenții locale. Sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele și pentru agenția Tour Operatoare. Prețurile excursiilor opționale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor ce pot fi achiziționate de la recepția hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziție un mijloc de transport care îi va duce și îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei și după caz ghid local. Prețul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un număr mai mic de participanți prețul crește proporțional; dacă numărul persoanelor înscrise la excursiile opționale este suficient de mare, însoțitorul de grup se va alătura turiștilor care au achiziționat respectivele excursii, astfel încât cei care rămân la hotel vor avea program liber fără însoțitor;
 • așezarea în autocar se face în ordinea înscrierilor, începând cu bancheta a doua;
 • prezentul document constituie anexă la contractul de prestări servicii.

V-ar mai putea interesaOct 28 2018
CIRCUIT

BUDAPESTA - BRNO - PRAGA – VIENA - BRATISLAVA

299 Eur / persoana in camera dubla
Oct 24 2018
CIRCUIT

ITALIA MARELE TUR - 12 ZILE COMPLETE 2018

599 Eur / persoana in camera dubla