CIRCUIT

POLONIA – ȚĂRILE BALTICE [ oferta inchisa ]

Pret 559 EUR / persoana

Descriere

NOU! POLONIA – ȚĂRILE BALTICE

Hoteluri situate central | Transport Autocar | 12 zile | 559 Euro

Cracovia – Auschwitz Birkenau – Wroclaw – Varșovia – Zelazowa Wola - Kaunas – Siauliai – Riga – Rundale – Vilnius – Lublin - Oradea

Detalii calatorie

| Transport Autocar | 

Cracovia – Auschwitz Birkenau – Wroclaw – Varșovia – Zelazowa Wola - Kaunas – Siauliai – Riga – Rundale – Vilnius – Lublin - Oradea

 Transferuri GRATUITE din următoarele orașe:

 • Constanța, Medgidia, Cernavodă, Fetești, Slobozia
 • Iași, Târgu Frumos, Roman, Bacău, Onești
 • Râmnicu-Vâlcea, Pitești

Beneficii

Tarife

Tarife calculate pentru un grup de 40 plătitori


 • 559 Euro adult loc în cameră dublă 
 • 559 Euro adult a 3-a persoană în cameră dublă cu pat suplimentar 
 • 449 Euro copil 2-11,99 ani în cameră cu doi adulți 
 • 799 Euro adult loc în camera single
Ziua 1

BUCUREȘTI – ORADEA


 • Plecare din București din Piața Victoriei la ora 05:00 pe traseul: București – Ploiești – Brașov – Sibiu – Sebeș – Alba Iulia – Cluj Napoca – Oradea.
 • Sosire în cursul serii. Opțional, servirea cinei la hotel. 

autocar
HOTEL RAMADA 4****
*** Cazarea și cina la „RAMADA”, un hotel de 4 stele, sau similar în Oradea – între 18.oo-19.oo
Ziua 2

ORADEA – CRACOVIA


 • Mic dejun. Excursia continuă spre Cracovia, unde ajungem după-amiaza.
 • Centrul vechi istoric din Cracovia a fost înscris în anul 1978 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.Tur de oraș Cracovia: Piața Principală - una dintre cele mai mari piețe medievale din lume, aflată în mijlocul orașului vechi, plină de biserici, restaurante și baruri. Admirăm tarabele renascentiste ce animă centrul vechi și Biserica Sfânta Maria- o construcție gotică cu 2 turnuri ce deține unul dintre cele mai mari altare de lemn din Europa,Poarta Floriană și Fortăreața Barbakan- o frumoasă construcție ce datează din secolul al XV-lea și este astăzi unul din simbolurile orașului.
 • Alături de fortăreața Barbakan şi poarta Floriană, putem admira și trei turnuri: la est, Baszta Pasamonikow (tunul ceaprăzarilor), la mijloc, Baszta Stolarzy (turnul tâmplarilor) şi la vest Baszta Ciesielska (turnul dulgherilor).
 • Transfer la hotel și cazare. Seara, timp liber la dispoziție. 

autocar
BEST WESTERN EFECT KRAKOW
*** Cazarea la hotelul Best Western Efekt Express/Cracovia, hotel de 4 stele sau similar. Cina este între 18.oo-19.oo
Ziua 3

CRACOVIA – MEMORIALUL AUSCHWITZ BIRKENAU


 • Mic dejun. În prima parte a zilei, continuăm vizitarea Cracoviei.
 • Vom putea admira Catedrala – locul unde va fi depusă fiola cu sângele Papei Ioan Paul al 2-lea imediat după beatificare, Districtul Kazimierz și nu în ultimul rând Castelul Wawel – locul de veci al regilor și eroilor Poloniei.
 • Catedrala Wawel, cunoscută şi sub numele Catedrala Sfinților Stanislaw și Vaclav, se află pe dealul Wawel din Cracovia. Are o istorie de 1.000 de ani și a fost locul tradițional de înscăunare a monarhilor Poloniei. Papa Ioan Paul al II-lea a ținut aici prima sa mesa ca preot la 2 noiembrie 1946. În cripta catedralei, a fost înmormântat de curând președintele Poloniei și soția sa, Lech şi Maria Kaczynski, dispăruți în urma tragicului accident aviatic de la Smolensk în care și-au pierdut viața 130 de persoane, oficialități de rang înalt ale guvernului și figuri marcante ale culturii Poloneze.
 • După amiaza, opțional, excursie la Memorialul Auschwitz Birkenau. Auschwitz-Birkenau a fost un lagăr de concentrare nazist din Polonia, care în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a avut un rol de distrugere în rândul populației evreiești din Europa și nu numai a acesteia. Între 1,1-1,6 milioane de oameni au fost exterminați în acest lagăr. El a fost, ca în marea majoritate a lagărelor de concentrare naziste, comandat de trupele de infanterie SS. Lagărul de la Auschwitz-Birkenau a fost cel mai mare lagăr nazist.
 • Întoarcere în Cracovia și timp liber la dispoziție.

(Notă: În această zi autocarul staționează conform normelor A.E.T.R., deplasările se fac pietonal împreună cu însoțitorul de grup, excursia opționala se realizează cu autocar local.)


autocar
BEST WESTERN EFECT KRAKOW
*** Cazarea la hotelul Best Western Efekt Express/Cracovia, hotel de 4 stele sau similar. Cina este intre 18.oo-19.oo
Ziua 4

CRACOVIA – WROCLAW – VARȘOVIA


 • Mic dejun.
 • Ne îndreptăm spre „Orașul celor 100 de poduri”, Wroclaw. De la stilul gotic până la cel renascentist, de la baroc până la modernismul de după razboi, orașul este o încântare pentru cei care vin aici, o combinație de stiluri și influențe prusace, austriece și bohemiene. Tur de oraș Wroclaw împreună cu însoțitorul de grup: Catedrala Insulei, Universitatea, Palatul lui Frederick cel Mare, Biserica Sfânta Elisabeta - o frumoasă construcție gotică, Piața Rynek și Primăria - principala atracție a pieții, Sala Centenarului - singurul monument inclus în patrimoniul UNESCO din Wroclaw.
 • O altă atracție a orașului o reprezintă micile sculpturi de pitici care sunt răspândite în tot orașul. Se spune că acestea au apărut la începutul anilor 1980 și aveau semnificații politice.
 • Plecare spre Varșovia unde ajungem în cursul serii. 

autocar
IBIS WARSZAWA STARE MIASTO
*** Cazarea și cina la „Ibis Warszawa Stare Miasto”, un hotel de 3 stele, sau similar în Varsovia – între 18.oo-19.oo
Ziua 5

VARȘOVIA


 • Mic dejun.
 • Suntem în Varșovia - capitala și cel mai mare oraș al Poloniei. Deși trecutul zbuciumat a lăsat urme adânci în istoria ei, capitala a renăscut de fiecare dată din propria-i cenușa, precum legendara pasăre Pheonix. Deși majoritatea clădirilor sunt relativ noi, centrul istoric a fost cu grijă reconstituit după planurile originale și picturile din secolele XVII și XVIII. Tur de oraș: Palatul Culturii și al Științei- cea mai înaltă structură a orașului, devenită de asemenea și simbol, Drumul Regal-un traseu simbolic între Castelul regal și Palatul Wilanow bifând de asemenea și arterele cele mai importante ale centrului istoric, Fortăreața și Palatul Lazienki –numit de asemenea și Palatul pe Apă, reședinta ultimului rege al Poloniei.
 • După amiaza, opțional, excursie la Zelazowa Wola – locul de naștere al compozitorului și eroului național, Frederic Chopin. Conacul natal – unul din cele mai frumoase și deopotrivă îngrijite locuințe din sat, acum transformat în muzeu este înconjurat de un superb parc ce cuprinde circa 500 specii diferite de arbori și arbuști. Picturile ce decorează pereții, detaliile arhitectonice, mobilierul de epocă și celelalte obiecte personale care au aparținut celui mai mare muzician polonez sunt completate în permanență de un fond sonor menit să amplifice starea de beatitudine.
 • Operele reprezentative ale acestuia sunt interpretate pe terasa conacului în cadrul unor recitaluri organizate din luna martie până în octombrie.
 

autocar
IBIS WARSZAWA STARE MIASTO
*** Cazarea și cina la „Ibis Warszawa Stare Miasto”, un hotel de 3 stele, sau similar în Varsovia – între 18.oo-19.oo
Ziua 6

VARȘOVIA – KAUNAS


 • Mic dejun.
 • Excursia continuă spre Lituania, și ajungem după amiaza în Kaunas – al doilea mare oraș al Lituaniei, fosta capitală între anii 1919 -1940.
 • Tur de oraș Kaunas: Castelul Kaunas, Primăria, Catedrala, Casa Perkunas. Seara, timp liber la dispoziție în Kaunas. 

autocar
BEST WESTERN SANTAKOS
*** Cazarea și cina la „BEST WESTERN SANTAKOS”, un hotel de 3 stele, sau similar în Kaunas – între 18.oo-19.oo
Ziua 7

KAUNAS – SIAULIAI – RIGA


 • Mic dejun.
 • Astăzi ne continuăm periplul prin țările Baltice și ne îndreptăm către capitala Letoniei – Riga. Înainte însă de a părăsi Lituania, vom face un scurt popas la Siauliai unde se vizitează „Dealul cu Cruci” – loc unic de pelerinaj vizitat și de Papa Ioan Paul al 2-lea, unde veți putea vedea peste 100.000 de cruci. Sosim după amiaza în capitala Letoniei, Riga. Centrul istoric al orașului Riga a fost inclus în patrimoniul mondial UNESCO, iar orașul este remarcat în mod special pentru arhitectura în stil Art Nouveau (Jugendstil). Farmecul său medieval apare la fiecare colț de stradă, în povestea fiecărei case. Casa pisicilor negre, de exemplu, și-a luat numele de la figurinele de pe acoperiș. Proprietarul acesteia nu fusese acceptat în Asociația Breslelor. În semn de supărare și superioritate, el și-a decorat casa cu cele două pisici, întoarse cu spatele la clădirea Marii Bresle. Riga este un model de arhitectură medievală, doua dintre cele mai elocvente exemple fiind Domul și Biserica Sfântul Iacob.
 • Spre sfârșitul secolului al XIX-lea, când stilul Art Nouveau începea să se dezvolte, Riga era unul dintre cele mai importante centre culturale și economice din Imperiul Rus. Deși clădiri în stilul Art Nouveau au fost construite pentru o scurtă perioadă de timp în oraș, încă mai putem admira astăzi capodopere ale genului pe Strada Alberta. Riga este cunoscută și ca orașul deliicilor, iar de curând unul dintre cele mai apreciate produse tradiționale letone poate fi gustat într-un nou ambalaj. Balsamul Negru, băutura alcoolică cu o tradiție de 110 ani, poate fi savurat odată cu bomboanele de ciocolată neagră „Laima", astfel că bomboanele cu umplutură de Balsam Negru reunesc două dintre cele mai dulci tradiții letone, spre deliciul tuturor iubitorilor de ciocolată. Vom descoperi toate aceste minunății într-un Tur de oraș cu ghid local panoramic și pietonal: Bastion Hill, Teatrul Național, Muzeul de Arte, Monumentul Libertății, Universitatea, Opera Națională și râul Daugava.
 • În timpul turului pietonal veți admira: străduțele pietruite și pitorești ale vechiului oraș, Domul, Biserica Sf.Petru, Poarta Suedeză, Biserica Sf.Iacob, Palatul Parlamentului, Vechiul Castel.
 

autocar
ISLANDE HOTEL
*** Cazarea și cina la „ISLANDE”, un hotel de 3 stele, sau similar în Riga – între 18.oo-19.oo
Ziua 8

RIGA – PALATUL RUNDALE


 • Mic dejun.
 • În prima parte a zilei vom face o Excursie de ½ zi la Rundale – Versailles-ul Letoniei. Construit în secolul XVIII, Rundale este creația arhitectului Bartolomeo Rastrelli, același arhitect care a conceput Palatul de iarnă de la Sankt Petersburg, fiind considerat o comoară a artei Letone, a stilurilor baroc și rococo. Vizita cu ghid local (biletul de intrare este inclus).
 • Întoarcere în Riga și timp liber la dispoziție.

*** (Notă: În această zi autocarul staționează conform normelor A.E.T.R., deplasările se fac pietonal împreună cu însoțitorul de grup, excursia la Rundale se realizează cu autocar local.)


autocar
ISLANDE HOTEL
*** Cazarea și cina la „ISLANDE”, un hotel de 3 stele, sau similar în Riga – între 18.oo-19.oo
Ziua 9

RIGA – VILNIUS


 • Mic dejun.
 • Este timpul să ne luăm la revedere de la capitala Letoniei și să ne întoarcem în Lituania pentru a vizita capitala Vilnius. Tur de oraș Vilnius cu ghid local: Vizitarea Orașului Vechi inclus în patrimoniul UNESCO, Piața Catedralei, Primăria și Universitatea, Colțul Gotic și Poarta Răsăritului cu icoana sfântă a Fecioarei Maria, Catedrala Sf. Petru și Paul și Biserica Ortodoxă Rusească, clădirea Parlamentului.
 • Timp liber la dispoziție în Vilnius. 
*** Cazarea și cina la „BEST WESTERN VILNIUS”, un hotel de 3 stele, sau similar în Vilnius – între 18.oo-19.oo

autocar
BEST WESTERN VILNIUS
*** Cazarea la hotelul Best Western/Vilnius, hotel de 4 stele sau similar. Cina este intre 18.oo-19.oo
Ziua 10

VILNIUS – LUBLIN


 • Mic dejun.
 • Astăzi punem punct vizitelor în Țările Baltice și începem să luăm drumul către casă îndreptându-ne din nou către Polonia.
 • Ajungem în cursul serii la Lublin, cel mai mare oraș din estul Poloniei și al nouălea ca mărime din țară. Este de asemenea un important centru universitar, iar numărul mare de studenți face ca viața de noapte din oraș să fie una vibrantă.
 • Orașul vechi este considerat unul dintre cele mai atractive din Polonia și vă invităm să-l descoperiți la pas în cursul serii cu însoțitorul de grup. Se pot admira: vechea Primărie, Tribunalul, Piața Mare, Catedrala Catolică precum și Castelul Lublin. 

autocar
MERCURE LUBLIN CENTRUM
*** Cazarea la hotelul Hotel Mercure Lublin Centrum 3/Lublin, hotel de 3 stele sau similar. Cina este intre 18.oo-19.oo
Ziua 11

LUBLIN - ORADEA


 • Mic dejun.
 • Excursia continuă spre Romania pe ruta Kosice – Miskolc – Debrecen și ajungem după amiaza târziu la Oradea.
 • Opțional, servirea cinei la hotel. 

autocar
HOTEL RAMADA 4****
*** Cazarea și cina la „RAMADA”, un hotel de 4 stele, sau similar în Oradea – între 18.oo-19.oo
Ziua 12

ORADEA - BUCUREȘTI


 • Mic dejun.
 • Dimineața vom face un scurt tur pietonal în centrul istoric al Oradei recent renovat.
 • Vom admira în Piața Unirii clădiri reprezentative precum Primăria construită în stil neorenascentist, Palatul Episcopiei Greco-Catolice, Casa Kovacs.
 • Vom mai putea admira Pasajul Vulturul Negru, inspirat de celebra galerie Vittorio Emanuele din Milano și nu în cele din urmă Palatul Vulturul Negru, cel mai emblematic monument al secesionismului orădean.
 • Dupa tur, excursia continuă spre București, unde ajungem seara târziu.

autocar
Memorialul Auschwitz Birkenau [Cracovia]

Auschwitz-Birkenau a fost un lagar de concentrare nazist din Polonia, care in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a avut un rol de distrugere in randul populatiei evreiesti din Europa si nu numai a acesteia. Intre 1,1-1,6 milioane de oameni au fost exterminati in acest lagar. El a fost, ca in marea majoritate a lagarelor de concentrare naziste, comandat de trupele de infanterie SS. Lagarul de la Auschwitz-Birkenau a fost cel mai mare lagar nazist. Intoarcere in Cracovia si timp liber la dispozitie.

Facilitati hotele

*** Detalii despre HOTEL RAMADA 4****

Bine ați venit la Ramada Oradea, primul și singurul hotel business acreditat internațional la 4 stele! Ramada Oradea beneficiază de o amplasare foarte convenabilă, la 5 minute de centrul istoric al orașului și doar 10 minute distanță de aeroport. Vederea panoramică asupra orașului și în special asupra centrului vechi face șederea și mai placuta, iar Wi-Fi gratuit, disponibil în toate zonele hotelului, face mai ușor de împărtășit experiența Ramada cu prietenii. Pe lângă cazarea și serviciile high class pe care le oferim, vă invităm să serviți masa în restaurantul The HUB, singurul restaurant din Transilvania care maturează carnea de vită in-house sau, vă puteți decanta stresul cotodian în primul wine spa din România, Riserva Wine Spa, situat la ultimul etaj al hotelului. Pe această pagină puteți găsi premiile pe care le-am câștigat în decursul anilor pentru a ne convinge clienții că securitatea și comfortul lor reprezintă scopul nostru. De asemenea, tot aici puteți găsi și oamenii care se străduiesc zilnic să îmbunătățească calitatea serviciilor oferite, croindu-le astfel încât să răspundă cât mai bine așteptărilor clienților noștri. Aceștia sunt oamenii care ne fac mândri zi de zi!

https://www.ramadaoradea.ro/Pachetul include

11 nopți de cazare cu demipensiune

Servicii incluse:


 • Transport cu autocar propriu NOU pe toată durata programului (mai puțin zilele 3 si 8)
 • Cazare 11 nopți cu mic dejun la hoteluri de 3* și 4* astfel:
  • 1 noapte la Oradea hotel Ramada 4* sau similar
  • 2 nopți la Cracovia hotel Best Western Efekt Express 4* sau similar
  • 2 nopți la Varsovia hotel Ibis Warszawa Stare Miasto 3* sau similar
  • 1 noapte la Kaunas hotel Best Western Santakos 4* sau similar
  • 2 nopți la Riga hotel Islande 4* sau similar
  • 1 noapte la Vilnius hotel Best Western Vilnius 4* sau similar
  • 1 noapte la Lublin hotel Mercure Lublin Centrum 3* sau similar
  • 1 noapte la Oradea hotel Ramada 4* sau similar
 • Tururile de oraș și vizitele prevăzute în program la: Cracovia, Wroclaw, Varșovia, Kaunas, Siauliai, Riga, Vilnius, Lublin, Oradea
 • Excursie la Palatul Rundale cu autocar local și bilet de intrare inclus
 • Ghizi locali la Riga și Vilnius și Palatul Rundale
 • Tururile pietonale cu însoțitorul de grup
 • Taxe autostrăzi și parcări incluse
 • Insotitor de grup

Servicii neincluse:


 • Asigurarea medicală, asigurarea storno (se emite în aceeași zi cu contractul)
 • Taxe de oraș acolo unde se aplică se achită individual la recepția fiecărui hotel
 • Intrările la obiectivele turistice din program
 • Excursiile opționale

Adauga marturie


Introduceti codul de securitate:

Marturii

Alte detalii

INFORMAȚII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL
 • Turiștii au obligația să se prezinte la locul de îmbarcare cu minim 20 minute înainte de ora înscrisă pe voucher pentru plecare sau transfer.
 • Locurile în autocar au fost prealocate la momentul rezervării, pasagerii au obligația să ocupe doar locul înscris pe prezentul voucher.
 • *** Transferul gratuit se rezervă odată cu pachetul turistic! 
 • *** Ulterior acesta nu mai poate fi confirmat decât în limita locurilor disponibile și cu minim 21 de zile înainte de plecare.
 • TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de îmbarcare sau la aeroport este oferit de Oxentia Tourism cu titlu GRATUIT. Prin urmare, acesta nu poate face subiectul unor eventuale despăgubiri. Dacă pasagerul renunță la transfer, nu se pot face restituiri, întrucât acesta este GRATUIT. De asemenea, dacă pasagerul renunță la transferul de DUS, transferul de retur se anulează automat. Acesta va putea fi asigurat doar dacă vor mai fi locuri disponibile la acel moment în mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute înainte de ora de plecare comunicată. Pasagerii care beneficiază de TRANSFER GRATUIT au obligația de a comunica agenției revânzătoare sau Tour Operatorului un număr de telefon mobil la care să poată fi contactați de șoferi în cazul unor modificări neprevăzute care pot apărea în ziua transferului.
 • Tour Operatorul nu-și asumă răspunderea pentru eventuale neprezentări la transfer ale pasagerilor care au drept consecință pierderea avionului. În acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
 • Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) și/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. În situația în care Tour Operatorul recurge la companiile de transport care efectuează transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurată integral de către Tour Operator, iar pasagerii vor fi anunțați în mod corespunzător.
 • Dacă Tour Operatorul are de asigurat în aceeași zi transferuri gratuite pe aceeași rută și din aceleași orașe pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire în aceeași zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toți pasagerii din excursiile respective. În acest caz, pot apărea timpi de așteptare de 1 până la 3 ore. În acest caz, pasagerii vor fi anunțați și trebuie să confirme dacă doresc să beneficieze de transferul cumulat sau nu. Tour Operatorul nu își asumă răspunderea în situația puțin probabilă a apariției unor evenimente neprevăzute (blocarea traficului rutier, înzăpezirea drumurilor, inundații, accidente rutiere, etc) care pot duce la întârzierea transferului și pierderea zborului.
 • Turiștii au obligația de a menține curățenia în mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. În mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de băuturi alcoolice și produse alimentare.
 • Transferurile din provincie se asigură în conformitate cu reglementările legale în vigoare cu privire la transportul de persoane și cu respectarea timpilor de condus ai șoferilor. Din acest considerent, șoferii vor face pauzele de odihnă impuse de lege în vederea asigurării unui transport în condiții de siguranță.
DOCUMENTE NECESARE PENTRU MINORI

 - Pentru minorii care călătoresc însoțiți de un singur părinte, este necesar acordul celuilalt părinte  exprimat printr-o declarație autentificată la notariat. Dacă celălalt părinte a decedat, este necesară o copie după actul de deces.
   -  Pentru minorii care au un singur părinte declarat în certificatul de naștere, este necesară o copie a acestui certificat.
   -  Pentru minorii care călătoresc însoțiți de un singur părinte și acesta este divorțat, este necesară hotărârea judecătorească definitivă prin care i-a(u) fost încredințat(ți) minorul(îi) și copie după actul de divorț. Dacă hotărârea judecătorească nu este definitivă, este necesar acordul celuilalt părinte exprimat printr-o declarație autentificată la notariat.
   - Pentru minorii care călătoresc fără părinți și au fost încredințați unei terțe persoane, este necesar acordul ambilor părinți exprimat printr-o declarație autentificată la notariat precum și cazier juridic pentru persoana care îi însoțește.
 
 ATENȚIE!
 
     Dacă nu vă încadrați în niciuna dintre prevederile de mai sus, vă rugăm să consultați site-ul poliției de frontieră: www.politiadefrontiera.ro și să vă
     asigurați că întruniți condițiile prevăzute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificările ulterioare, apelând poliția de frontieră la nr. de telefon 021.9590.

CAZARE ȘI PROGRAMUL EXCURSIEI
 • Clasificarea hotelurilor din program este în conformitate cu standardele existente în țara respectivă și poate să nu coincidă cu normele de clasificare din România.
 •      Hotelurile nominalizate în program pot suferi modificări până la data plecării, în funcție de condițiile specifice care pot apărea între momentul publicării programului și data plecării. Dacă aceste schimbări sunt impuse de furnizorul local, întotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locație/confort.
 •      Majoritatea hotelurilor nu dețin camere triple. În unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, în funcție de disponibilitate. Patul suplimentar poate fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibilă, etc.
 •      Distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de reprezentantul agenției. Pentru anumite facilități din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); în momentul sosirii la hotel solicitați recepționerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 •      Situația de partaj în camera dublă este atunci când o persoană dorește să participe la o excursie singură, dar nu în cameră single, ci cu altă persoană, necunoscută, de același sex, într-o cameră dublă pentru două persoane. În această situație persoana în cauză solicită Tour Operatorului o rezervare partaj în cameră dublă, sub rezerva că Tour Operatorul va găsi, în timp util, a doua persoană dispusă să participe la excursie partaj în cameră dublă. Dacă nu se va găsi a doua persoană, prima persoană se poate retrage, sau va achita suplimentul de cameră single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este răspunzător de achitarea suplimentului de cameră single.
 •      Însoțitorul de grup poate efectua modificări programului (schimbări de ore, modificarea ordinii desfășurării acestuia), fără a afecta însă structura serviciilor efectuându-l astfel în totalitate.
DOCUMENTE DE CĂLĂTORIE
 •   Va rugăm să vă asigurați că documentele de călătorie, cartea de identitate sau pașaportul, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranță.
 •      Cetățenii români pot călători în statele membre ale Uniunii Europene, Spațiului Schengen și Spațiului Economic European cu cartea de identitate sau pașaportul în curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cărții de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen și Spațiul Economic European, vă rugăm să consultați site-ul Poliției de Frontieră www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
 •      Accesul cu cartea de identitate mai este permis în următoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru (30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (dacă cartea de identitate românească valabilă este emisă după anul 2009, în care este specificată cetățenia română. Cărțile de identitate românești emise înainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de călătorie în Norvegia).
 •      Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene și pentru acele state pentru care cetățenii români nu au nevoie de viză de intrare, accesul se face pe baza pașaportului valabil cel puțin 6 luni de la data terminării călătoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesară viza de intrare accesați site-ul Poliției de Frontieră www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.Pentru țările în care cetățenii români au nevoie de viză de intrare, este necesar pașaportul valabil cel puțin 6 luni de la data terminării călătoriei. Anumite state nu permit accesul cu pașaport temporar sau nu aplică vize pe pașaport temporar, de aceea vă rugăm să consultați serviciul consular al țării în care intenționați să faceți deplasarea sau solicitați acest lucru agentului dvs. de turism.În cazul persoanelor căsătorite recent, nu se acceptă Cartea de Identitate anulată (perforată) de autorități în vederea emiterii unei noi cărți de identitate.Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui înscriși pe pașaportul unuia dintre părinți. În acest caz, părinții care au copiii trecuți în pașaportul lor, vor călători obligatoriu cu Pașaportul.
 •      Agenția organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o răspundere în situația în care autoritățile de frontieră nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate dacă turistului nu i se permite părăsirea teritoriului unei țări de către autoritățile de frontieră din statul respectiv. În aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.
PROMOȚII EARLY BOOKING ȘI OFERTE SPECIALE:
 • În cazul unor promoții early booking sau oferte speciale cu o perioadă fixă de valabilitate, Oxentia Tourism alocă un număr limitat de locuri la reducere. Dacă acestea se epuizează înainte de data limită a promoției, Oxentia Tourism poate decide să oprească campania de promoții înainte de data limită setată inițial, fără un anunț în prealabil.
 •  Rezervările făcute cu promoții de tip early booking nu pot fi anulate fără penalizări. În caz de anulare a unor rezervări din categoria promoțiilor early booking, penalizările sunt de 100%.  


 TURIST: Am luat la cunoștință și sunt de acord cu programul turistic și cu cele menționate mai sus:

EXCURSII ȘI PROGRAME OPȚIONALE

 Excursii și programe opționale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanți)
 
 Excursie la Memorialul Auschwitz Birkenau : 40 € /adult, 35 €/copil 2-11,99 ani
 
 *** Include: transport cu autocar, ghid local, rezervare, căști audio, handling fee, însoțitor de grup
 
 Excursie la Zelazowa Wola: 35 €/adult
 
 *** Include: transport autocar,  bilet de intrare, ghid român însoțitor
 
 Supliment 2 cine Oradea (se rezervă numai în agenție la înscriere)
 
 *** Tarif: 24 Euro/persoană/2 cine (meniu format din supă, fel principal, desert și apă la masă)

V-ar mai putea interesaOct 28 2018
CIRCUIT

BUDAPESTA - BRNO - PRAGA – VIENA - BRATISLAVA

299 Eur / persoana in camera dubla
Oct 24 2018
CIRCUIT

ITALIA MARELE TUR - 12 ZILE COMPLETE 2018

599 Eur / persoana in camera dubla
Aug 18 2018
CIRCUIT

CAPITALE IMPERIALE 2018 - ELISABETA: POVESTEA UNEI ÎMPĂRĂTESE

de la 299 Eur / persoana
Aug 21 2018
CIRCUIT

BUDAPESTA-VIENA-BRATISLAVA:ÎN PAŞI DE VALS VIENEZ PE MALUL DUNĂRII

de la 245 Eur / persoana